Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 797
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
Моите тестове за О и Б са OneStep, ползвала съм и David, същата работа бяха.Тестовете за О са с чувствителност 20, за Б с чувствителност 10. Купувам ги от амазон или ибей.

# 586
Преди време бях попитала кои са ибейските тестове(за бременност), които толкова се обсъждат, но никой не ми отговори. Гледах в Гугъл дали в България нямаме нещо подобно, единственото, което ми попадна е някакъв Lady Test, по 0.37лв./бр. Някакви отзиви?
Хей, бях писала в една от предишните теми, че намерих още едни изостанали тестове за Овулация на One Step, но никой не ми писа. Искаш ли ги? Едните бях ги пратила на едно момиче, но при преместването намерих още 10тина на one step. Пиши на ЛС, ако решиш да ги пробваш. Simple Smile

# 587
Здравейте, сладурки. Някой ме призова - Арвен , ти ли беше? Гуш Gift Heart
Ро, да не би да съм пропуснала да спомена, че правиш много хубави теми - ако съм, извинявай. Смятам, че много се раздаваш, което е достойно, и дано ти е на късмет Wink

Тук съм, чета ви и се крия в сенките. Готвя се за н-та инсеминация този месец и друго нищо ново при мен. Дойде ми, то се очакваше, и така. Малко съм в дупка, но по-скоро житейска такава, не толкова свързана с бебеправенето. Пренареждам си житейските приоритети. Взех някои решения, доволна съм. Смятам ако до пролетта на 2020 няма бебе и се наложи да правим инвитро (то дано да ни финансират от фонда де), да напусна работа и да си направя процедурата спокойно. Пределяло ми е от доста време и всичко ме дразни - лицемерие, фалш, липса на развитие.  Чета по коментарите, че инвитрото си е сериозна работа, свързано и с известни неразположения, и не смятам да го съчетавам с търчане по срещи и дела. Или работа от вкъщи с неясен обем и условия. И после - пак отрицателен тест и айде наново, опуквам 4-те опита и пак пари за самофинансиране. Не съм почивала от работа 10 години, пълни, откакто ми е почнал трудовия стаж, с по 10-15 дни максимум отпуск на година. Време ми е за рестарт Grinning

Някой бил ли е в подобни дилеми, споделете опит моля **

# 588
keep_the_faith аз съм в процедура по ин витро. Имаш 8 опита от фонда - 4 стимулации +  свеж трансфер и 4 със ЗЕТ.
Иначе и аз си взимам отпуска сега, точно по тази причина. Искам да съм спокойна - 15 години стаж без почивка е само по себе си напрежение Rolling Eyes Смятам сега да се отдам на бебеправене ( нищо, че ще е по другия начина, за мене пак си е бебеправене Laughing ) Няма нужда да се правим на герои, все пак трябва да се случи по някакъв начин. Така че покойствие и целенасоченост от мене до положителен финал Simple Smile Успех

# 589
  • Dope Reach
Тези, които гледах в Амазон са около 20 лв., доставка обаче излиза около 25. Не ме устройва.
Балонче, аз искам за бременност, не за овулация. Благодаря все пак! Може някое друго момиче да ти драсне.
Кийпче, благодаря искрено за пожеланието, тъпкано да ти се връща! Hug

# 590
Тези, които гледах в Амазон са около 20 лв., доставка обаче излиза около 25. Не ме устройва.
Балонче, аз искам за бременност, не за овулация. Благодаря все пак! Може някое друго момиче да ти драсне.
Кийпче, благодаря искрено за пожеланието, тъпкано да ти се връща! Hug
Аз съм доволна от тях. Първата Б с такъв я хванах, втората беше с Престо, а сега с ибейски-лентичка и касета. Мисля, че биха ти свършили добра работа.

# 591
Ако става дума за тестове за овулация, бих се наредила на опашката.

Борн, мисля те! Надявам се да ни зарадваш! Ние с ММ май изпуснахме напълно момента този месец, така че ще си чакам чинно Grinning

# 592
Кийп, нали знаеш, че по време на процедурите можеш да вземеш болничен - полагат ти се, освен това, ако работодателя е уведомен, че минаваш през такава процедура , е задължен да ти намали обема на работа, да те води по-лек режим и разни такива бяха - като при бременност, имаш привилегии.
Не ви знам финансовото състояние, но имай предвид, че това да напуснеш работа, за да се впуснеш в ин витро е доста рисковано.
 1. Защото може да не стане и да си ни на работа, ни бременна
2. Защото после при изчислявяне на майчинство месеците, в които не си бачкала са ти на база мин.работна заплата - май 2020-та ще е 610 лв.
3. Не си здравноосигурена
Добре си помисли, живеейки в София дали тия сметки биха ти били удачни.

В Мартенската група има бременни мами инвитро, които са излезли в болничен още от деня на пункцията - ми перфектно , според мене това е по - печеливша стратегия.

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 18:02 от Sunshine9051

# 593
[
Скрит текст:
quote author=Александия link=topic=1152457.msg39602887#msg39602887 date=1573053685]
keep_the_faith аз съм в процедура по ин витро. Имаш 8 опита от фонда - 4 стимулации +  свеж трансфер и 4 със ЗЕТ.
Иначе и аз си взимам отпуска сега, точно по тази причина. Искам да съм спокойна - 15 години стаж без почивка е само по себе си напрежение Rolling Eyes Смятам сега да се отдам на бебеправене ( нищо, че ще е по другия начина, за мене пак си е бебеправене Laughing ) Няма нужда да се правим на герои, все пак трябва да се случи по някакъв начин. Така че покойствие и целенасоченост от мене до положителен финал Simple Smile Успех
[/quote]

Александия , благодаря ти, имах нужда от такива окуражителни думи ** Свикнала съм да си бачкам и ми е трудно да си позволя да бъда слаба. Просто понякога трябва да се направи нужния компромис и да се намери баланса, докато изобщо имаме възможност да избираме. Доста съм афектирана от случващото се около мен, не ми се изпада в подробности, че е оф топик. Даже имам чувството, че добре че така става, че да си отворя очите за някои работи. Понякога трудностите идват, за да ни покажат правилния път.

Успех, момичета, ще наминавам да ви чета, на сърце ми е темата (sun)

# 594
Преди 13 дни (от датата на прегледа) минимум е била овулацията. Ама минимум. Направих един Шуър и е по-бял и от предишните 😁. Не се отказвам и утре сутрин ще направя друг, но взеха да ми се изпаряват надеждите.

# 595
Относно работата, и моята и на мъжът до мен работите са гадни, натоварени с много стрес и напрежение. Наскоро си говорихме,че при това положение ще видим бебе през крив макарон. И при нас също трябва да се промени нещо, но не сме и безотговорни да напуснем изведнъж. От финансова гледна точка сме ок, не се лишаваме от нищо, имаме два апартамента в София без ипотеки , хубава кола, но едното за сметка на другото.

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 18:58 от Ani8309

# 596
  • София
Re-Born, извинявай, ама защо продължаваш с това тестване ?!?
За мен това е мазохизъм, но ти
си знаеш Rolling Eyes.

keep_the_faith, това прозвуча като сбогуване... не ни оставяй Flowers Bouquet.

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 18:54 от rave

# 597
Моят тест за О днес е отрицателен 😑.
Вчера щракнахме , а днес  какво да правим не знам? Много надежди имам за този месец , сигурно заради ЦС , а и че ползвахме гелчето за пръв път , не знам.  Ще се разбере какви сме ги свършили след 2 седмици .

# 598
Рейвче, трябва да започвам Фраксипарин веднага след положителен тест, затова искам да го хвана, колкото се може по-рано. Simple Smile
Не е мазохисъм, а превенция.

# 599
Невър щракаш и днес, как! Що за въпрос! Grinning
Кийп да не ни оставиш алоо! Ние не сме ти работата, няма да напускаш! Grinning
Аз днес бях на преглед, за 12ти ден, фоликула е едва 15мм и лигавицата по скоро тънка, та вече и с фоликулометрия ще се докаже, че съм с късна О. Иначе кисти няма, но онзи “фибром” на здравия яйчник си седи. Sad
За сега спирам с лекари и изследвания, що годе сме читави с мъжО. Ще пием добавки и ще щракаме.
Док изписа С-фам и С-мен.

Общи условия

Активация на акаунт