Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 789
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, включвам се и аз като чакаща на 2те черти. От септември правим опити за бебенце. По принцип съм с по-удължен цикъл 32-33 дни. Последният ми цикъл беше на 2ри октомври. Сега го очаквах на 2ри ноември. Закъснява ми с 4 дни, нямам обичайните болки на ПМС, а днес често ми става лошо и да ми се гади, без да повръщам. Правих днес тест, но отрицателен. Отделно миризмата на храна ме отвращава. Кога според вас да направя втори тест?  Много силно се надявам..

# 601
Здравейте, включвам се и аз като чакаща на 2те черти. От септември правим опити за бебенце. По принцип съм с по-удължен цикъл 32-33 дни. Последният ми цикъл беше на 2ри октомври. Сега го очаквах на 2ри ноември. Закъснява ми с 4 дни, нямам обичайните болки на ПМС, а днес често ми става лошо и да ми се гади, без да повръщам. Правих днес тест, но отрицателен. Отделно миризмата на храна ме отвращава. Кога според вас да направя втори тест?  Много силно се надявам..
Защо не пуснеш един кръвен?

# 602
Стига с тия кръвни, де. Забогатяха лабораториите. Не може да ѝ става лошо при отрицателен пиклив тест, няма как да има достатъчно чхг в кръвта.

# 603
  • София

Изчакай още 2..3...4 дни и повтори тест Шуър чек сутрин...

# 604
Чета ви,не ви изпускам от поглед.Относно напрежението на работа,вече си давам сметка,че човек трябва да се научи да се дистанцира,да не приема всичко лично и да не носи напрежението от работата в къщи.Трудно е ,но не може да променим мисленето на хората около нас и ако се скапваме ,заради чуждия идиотизъм,то прецакваме себе си.Така че отсейте важното,а на другото майната му.
Моята лелка дойде,ще и тегля и на нея една.Сега ще се надявам  за коледно чудо.Лека вечер момичета

# 605
Добър вечер!
Аз си страдам самотно в ъгъла, защото усещам как лелката вече дебне. Разочарована съм, макар че даже и не знам на какво се надявах. При толкова време опити и една неуспешна инсеминаци, шансът да стане естествено е почти нулев 😔 Тези дни ще гледам да запиша час за Януари в Тутракан и влизаме с тежката артилерия. Нещо взех да изпадам в дупка, но и това ще мине, надявам се. Майка ми си пожела лъвче миналата година, та следващия месец е шансът 😉
По темата за работата, тиквени медали за заслуги не дават. Аз съм човек, който работи много и не почива почти,  но си научих урока, че здравето и личните приоритети са на първо място.
И последно, попаднах на това, на някоя от вас може да й е полезно. Никога не е излишно още едно мнение

П.с. и вече наистина последно, с наближаването на края на темата, събирам датите за списъчето 😊

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 21:27 от 💋 Диди 💋

# 606
Диди другия месец е нашия,надеждата умира последна.
Относно списъка 06.11.,О- 19.11,Т-03.11

# 607
Rave, няма шанс, аз съм пристрастена към темата:D Heart
Ще наминавам, особено като има с какво да съм ви полезна Wink**
Ани, точно, понякога нещо трябва да се промени, когато чувстваш, че пречи. Иначе ще изгърми нещо друго, което не трябва -я отношения, или пък надеждата за бебе. Ние сме спокойни в момента финансово, но какво от това. Даваме сума ти пари по лекари. Що да не си отида на една ниска заплатка, ама да си кротувам, или пък да пробвам сама, но не и това безсмислено въртене в кръг. Уточнявам, че професията ми е свободна, просто досега не съм имала смелост да я упражнявам сама. Също така не съм вярвала , че ще сме от двойките с репродуктивен проблем. А това променя ситуацията.
Е, ще пробвам да се измъкна от кантората на неплатен отпуск, но усещам,че е половинчат вариант. После ако не стане , ще отсъствам пак и пак , а след това и още 1 година поне майчинство Grinning Ще го измисля;)

P.s.Искрено се надявам всички тук да забременеете, особено старите "кучИта", но пък ще ми липсвате след това. По някое време ще се присъединя към фб групата ви, но нека мине малко време и се позабравят всички излияния , които съм изписала тук.Grinning

# 608
Коя  е фб групата

# 609
Добро утрооо!
Гордея се с вас, вече надушвате знаете кой и виждам елегантния игнор! Вече наистина станахме колектив! Joy

За да не съм напълно офф. Много хубаво за тези прегледи в Надежда (на рождения ден на дъщеричката ми ще са! Дано са на късмет, ще взема да ида!), мисля че Локото казваше и в Тина  Киркова, че има подобни по това време на годината.

# 610
Много благодарим, Диди ! Супер ценна информация ! Моя елегантно го подпитах дали да отидем и най-дипломатично ми вика "ми запиши се само теб"... Реших да не продължавам дискусията и напуснах драматично хола, че трябваше да готвя Grinning Та, ние няма да се възползваме най-вероятно Simple Smile
Ив, следя почти всеки ден за Тина-та ама естествено, то като ти трябва и чакаш, тая година баш може да няма. Ще пиша веднага, ако има новини Simple Smile
При мен нищо ново, 4ти ден М, но поне корема спря да ме боли и вече кръвта се върна отново на лицето ми, торбичките под очите почти изчезнаха, скоро се връщам от света на вампирите и пак ще преследвам кръвожадно ММ Grinning
Кийп-че, седи мирна тука, то половината сме с някви аномалии, две-три да са нормалните и те па са тедита...Дай , стой като мен, за цвят Grinning

# 611
Nature Sun With Face Flowers Fallen Leaf Flowers Maple Leaf Добро утро и от мен нечакащата, по точно чакащата, защото след предното 8дневно закъснение косата ми се изправя като се сетя. А дори отложих дълго пътуване за другата седмица, защото ми е дискомфортно когато съм в цикъл особено в първите дни. И сега нито цикъл, нито тестове, тъй като не вярвах на този месец. Седя и си чакам...
Прекрасен ден Дами!!!

# 612
Добро утро, момичета! То и аз май ще си седя за цвят в тая тема, ама се вълнувам за борбата на всички, и ще си ви чета. Flowers Four Leaf Clover
Диди, дано не се налага да стигате до Тутракан, но ако все пак се случи, може да ми пишеш и на ЛС твоите впечатления. Аз съм по принцип от Шумен, и при последното ми прибиране в БГ ме затрупаха с успешни истории от Тутракан, та ако реша да правя опит в Бг, може би и аз натам ще се насоча.
Иначе ето датите ми за списъка, без особена надежда, но може пък третото ми записване да е на късмет: М - 01.11, О - 15.11., Т - 29.11.

# 613
  • Dope Reach
Марго, аз съм с бременност след лечение в Тутракан. Впечатленията ми са добри, негативите за мен идват от това, че (както много пъти съм споменавала, сори ако съм досадна вече) въпреки голямото дзър-пър през ден, ми докараха хиперстимулация. Иначе докторите имат много любезно отношение, има малко претуп, защото вън винаги чакат хиляда жени, заедно с нервните им, пушещи навън мъже. Абе, щом има такъв наплив, явно има защо. Сигурно 90% от жените, ако не и повече, са от други градове, щом бият път, значи има смисъл. Та, и ние пътувахме по около 150 км. в едната посока, но като имаш мечта, пътят не изглежда толкова дълъг. Blush

# 614
Добро утро, прекрасни! Днес ми е едно обичливо и весело! Толкова ми е хубаво, като знам, че нямам какво да чакам и да се надявам Grinning Пръскам ви от моя позитивизъм, защото снощи се НАСПАХ! Не се беше случвало от 1 година насам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт