Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 787
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
Привет и от мен! Продължавам да Ви чета, но нямам с какво да се похваля Simple Smile Моята овулация, мина ли - не мина ли, нещо не я хванах този месец, уж имах симптомите, но лентичките не бяха от най - наситените, пък ще видим, най - вероятно БХ предния месец влияе, знам ли.. но все пак си се надявам, тайничко, мъничко, ейй така на едно хубаво чудо пред коледно Hug Не съм много компетентна по нещата, които обсъждате, за това и си трая, но ви следя с интерес и се вълнувам за всяка. Пожелавам хубав, усмихнат и спокоен ден на всички Flowers Hibiscus

# 616
Здравейте и от мен!
Brandy - знам, че това, което казваш, е 100% правилно, но аз хич не съм добра в това да пусна като съм захапала веднъж. Аз също вече навърших 40 и времето не работи в моя полза, все пак в един момент трябва да се каже стоп, та това ме натоварва най-вече психически.
За работата, четох Джули и Кийп - аз от близо 17 години съм се спряла само веднъж за 11 месеца (първото ми майчинство) и веднъж за 2 (толкова успях при второто), винаги съм работела много, стрес и пр. екстри. Да, докарала съм я до най-високото ниво към момента и имам много свобода, но от година-две сериозно се замислям за пътя напред. Мисля, че няма още дълго да продължа така, определено смятам, че имам нужда от забавяне и го чувствам все по-силно всеки ден. Ако усещаме нужда от промяна, най-вероятно това е, от което се нуждаят душите и телата ни! Kissing Heart
Моите дати за списъка са: М - 7.11, О - 21.11, Т - 5.12

# 617
Имах най-тъпата сутрин. Ставам - няма госпожа, хвърлям си един душ и чувам звънеца на вратата - тичам да отворя, отварям и теквам като чешма. Добре, че беше майка ми, а не някой инкасатор, че още повече срам щях да бера.
Видяло се е, че ще правим инсеминация, ама пак се записвам в списъчето.
МЦ - 07.11, О - 24.11, Т - 09.12
Установявам, че цикълът ми е по-дълъг, когато овулира десният яйчник. До 35 дни стига, а от левия макс 31.
Криво ми е, защото ми беше последният месец, без лекарска намеса и ми е тъжно.
Диди, благодаря за споделената информация. Още снощи писах за час и ми върнаха отговор. Може с някоя от вас да се засечем в „Надежда” на 8-ми декември. Но сега се замислих, ако направим инсеминацията на този цикъл, дали е редно да взимам този час? В течение ще мисля какво да правя и ако не ни е нужен, ще пиша да го предоставя на някоя от вас, която иска, а не е успяла да запази.
Късмет на всички. 💜

# 618
  • София
Диди, мнооого благодаря за инфото Hug !!!
Още снощи като прочетох, записах час аз, никого не съм питала иска ли,
не иска ли Grinning... там сме ! Благодаря ти
отново !

Wild boys mom, липсваш Hug.

Момичета, какво мислите
за СГ в Геника ? Някой, отзиви ?

Аз нали ви казах, че тая седмица цялата почивам, та въпреки че бях отрязана за почивка няколко дни, все пак не се отказах и накрая извоювах уикенд Sunglasses. По-добре малко, отколкото хич... Та утре пътуваме на едно много приятно местенце, ходили сме и друг път. Едва чакамммм, като дете съм чуя ли за пътуване Blush.

Re-Born, съжалявам !
Мисля, че е време да пуснете СГ, пък после да мислиш за инсеминации...

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 11:38 от rave

# 619
Мегиии Hug
така всеки месец ме удря отзад с мокър парцал тъпата леля, все изневиделица нахлува! Rage
Редакция: ааа ако не сте пускали СГ то не знам изобщо дали ще те инсеминират!? Thinking

# 620
Здравейте, гърлс. Гутен морген.

Не съм се включвала с бебешки новини тези дни, защото минавах през стимулация и ми беше много филм, а и не искам да ви занимавам с инвитро тъпотии- няма смисъл да ви депресирам допълнително. Получи се хипер-стимулация при мен, сега съм доста прецакана. Не съм ходила по голяма нужда от дни, болят ме яйчниците, днес- бъбреците. Става ми лошо, когато си иска, а от клиниката постоянно ми звънят, защото  явно са сгафили. Мислех си, че ще ми се случи това, дори го бях коментирала с лекаря, но той настоя, че много рядко се случвало, миналата година имали само 2 случая. Да, добре!
От днес съм на работа, въпреки че хич не съм в кондиция, а и след тея случки с оная Уфса, хич не ми се връщаше. Мисля да пратя имейл на моята шефка и да настоявам да се срещнем, за да говорим по въпроса. Тя ме избягва съвсем умишлено от месеци и взе да ми писва. Знам, че сега ми е най-важно забременяването, но това не оставя кариерното развитие на заден план. И искам да и го кажа и докажа.

Това е при мен, ще ви държа в течение...

# 621
Мегиии Hug
така всеки месец ме удря отзад с мокър парцал тъпата леля, все изневиделица нахлува! Rage
Редакция: ааа ако не сте пускали СГ то не знам изобщо дали ще те инсеминират!? Thinking
Днес, днес. Ходи сам да си пусне. Ама знам, че там ще изникне проблемът - няма къде другаде да е. Другата седмица ще е ясно (най-късно) и затова мислим, че още през този месец ще можем да направим инсеминация. Доки ме викна на 12-13 ден да видим дали ще има фоликулче.
Настроила съм се вече, няма мърдане..😁
Редакция: Джулка, абе ти знаеш ли, че заедно ще бременеем? 💜💜💜💜💜
Пък и да не е в един месец, ще почакам аз. Стискам палци.

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 11:48 от Re-Born

# 622
А за нищо момичета, хубаво е, че ще можете да се възползвате Simple Smile Пожелавам ви да е успешно.
Успех и на мацките, които подготвят процедури Simple Smile

# 623
Джулс, много неприятно, имаш моята виртуална подкрепа и прегръдки Hug  Почивай повече и мисли позитивно - правиш го за най-хубавото.
Уайлд, аз също не пускам като захапя, не съм се отказала. Старая се да се радвам на живота, докато стане бебчо. До скоро бях в емоционална дупка, която се задълбочаваше с всеки цикъл и побърквах себе си и мъжа ми.

# 624
Мисс съжалявам, че коментарът ми те е нагрубил. Не чуствам вина обаче, защото съм си задала мисия максимално да приветствам и отговарям на новите момичета. Теди колкото пъти съм я коментирала-винаги е била тя. Никога не го правя с грубост при това, винаги гледам да е шеговито. И реално се радвам, че постигнахме баланс, момичетата я разпознават и просто не й обръщат внимание, така няма мания и драма.
Не разбирам какво си се загрижила за нея, благодарение на това, че толкова пъти ни подлуди вече я познаваме и започна все по рядко и все по безуспешно да се намесва в темата ни. А за новите момичета, ами всеки реагира по съвест, коментирай, не ги игнорирай, дай добър пример. Аз се опитвам да го правя. Simple Smile

# 625
Привет момичета, тази сутрин моят мъж отиде за спермограма ииии резултати ( Дано има утре ) , казаха 1/2 работни, че никак не ми се чака до понеделник. От сега си правя планове, ако всичко е наред с него , че идва моят ред след новогодишните празници. Дала съм си шанс твърдо да стигнем година опити преди и аз да се явя....

Born, julliana както казват еврейте, накрая всичко ще бъде наред.  Дано ! 🙏🌸❤

# 626
Сиси ако сте в Адела както мислеше, утре ще имате резултатите, в по късната част на деня. На ММ конкретно към 17:30 излезнаха.
Меги ( всички ти викат Борн ако искаш и аз да си по инкогнито!?) аз не знаех, че ТМ днес е давал материал! В кой град ходихте? Уж излизат бързо резултатите...

# 627
Ив, в Благоевград пуска. Казали са, ако няма резултати утре, да чака в понеделник. Има време, аз не бързам.

Както искаш, така ми викай. По име ми е даже по-топло 💜 Сближава.

# 628
Такааа, нахлувам с пълна сила Simple Smile) Снощи се наспах и аз и смея да кажа днес - да, в добро настроение съм и пълна с ентисуазъм за нови приключения Grinning

Мис деликат - според мен, ти не си Теди, и аз лично не те игнорирам - чета те и си ми интересна. Просто минава време, докато почне някакъв конкретен разговор, иска известно търпение. Много хора сме, няма как всички да се помним и споменаване, но има голяма разлика с въпросния игнор. Не смятам, че си игнорирана, съжалявам, че така се чувстваш.

Хора, аз имам проблем със запомняне на имена и хора и в реалния живот. Просто ми е важно някой с нещо да ми направи впечатление, или пък с нечия история да се припозная - както Rave примерно, че е ветеринаторка" /Сънче - много готини лафчета вкарваш/, или Локо и Ив - че са образи, или Джулиана - че е малко "джаста-праста" /директна до болка/, Born-чето, Neverstopdreaming, Диди, Марго, Сиси, Арвен, Манди, Кайлиийн, Александрия, Сергеева, Мама, WildBoysMum,  всички слънчеви хора /те си знаят/, и още има. Пропускам в момента да изредя доста от вас, извинете ме. Но определено ми допадат и запомням тези от пишещите, от чиито коментари лъха нещо човешко, истинско, оставят следа.  Които ме карат да се смея, да се замисля, да се натъжа дори. Няма как да стане разговор с нов потребител със странни блиц въпросси тип "Б. ли съм, имам ли О..??", появяващи се от нищото или изведнъж намесвайки се грубо в някаква тема. Извинявайте, но става въпрос за елементарно усещане и дори култура на изказване и отношение, за което ако някъде липсва, не може да се сърдите на групата и да я обвинявате в маниакалност!

Това е и причината да продължавам да пиша и аз, защото ме кефите, колкото и да ми е мястото в проблемното.

И нещо по същество - много хубава инициатива за безплатните прегледи в Надежда. Искам да кажа, че въпреки някои забележки, които имам към организацията в клиниката, най-вероятно може да се изтъкнат недостатъци за всяка клиника или доктор. Но имайте предвид, че цените там са възможно най--умерените за София, в сравнение с други места. Имат най-висока успеваемост и купища доволни хора и чакащи постоянно пред кабинетите. Да, конвейер е, да, стават грешки. Факт е и че когато не става бебето, сме склонни да търсим причината извън нас - в доктора, в клиниката, във врмето, в съдбата. Надежда е много добър вариант за клиника в София. Не пречи да си пуснете едно заявление за записване на час, защото само за час се чака от 3 до 4 месеца. Веднъж като станете клиенти, после не чакате, може да се проследите 1-2 месеца и да правите пауза за естествени опити. Другото положиително е, че не натискат за инвитро от първите прегледи - дори напротив!

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 13:49 от keep_the_faith

# 629
Пропускам в момента да изредя доста от вас, извинете ме.

Оо изобщо не си извинена Smile Smile Smile

Подкрепям и аз за Надежда, аз съм там и съм доволна до тук. Потвърждавам, че не натискат за инвитро и обръщат внимание на всички случаи. Много пациенти имат наистина, но е добре организирано, обичайно почти не се чака.
Само че също подкрепям едната година опити или половин спрямо възрастта преди ходенето по лекари.

Аз сутринта си пуснах контролните за ендокринолога, чакам да излезат по-късно днес.

Джули много съжалявам за хиперстимулацията, много безотговорно ми се струва това!!! Пиши по-често как си. Не разбрах поне ще извадят ли яйцеклетки или е прецакан масеца.

Общи условия

Активация на акаунт