Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 673
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Златна есен с шарени листа , носи ни и втората черта !

Ноември на вратата чука , две черти ще има тука !

Сбъдна се и моята мечта , теста озарен е с втората черта !

# 661
Добър вечер, прекрасни!
С вас съм всеки ден, стискам палци на всяка, радвам се на всички +чета!
Днес бях при моето АГ на преглед, каза да пуснем СГ на ММ, защото до сега не си е правил. И сега като гледам има обикновена, разширена и искам да ви попитам коя е по-добре да си направи обикновена или разширена?
Извинявам се, за може би, глупавия въпрос.

П. С. Темата е страхотна, влизам да чета по няколко пъти на ден. Не се включвам често, тъй като ние тепърва тръгваме по пътя на изследванията. Може би сега ще почна често да ви досаждам Simple Smile

# 662
Jo Di, за мен лично единствената СГ, която си струва е разширена по Крюгер.
От личен опит. 1-я път пускахме обикновена - всичко 6 - Нормоспермия.
След 3 месеца пуснахме разширена по Крюгер - всичко продължаваше да е 6, но се озовахме с 3% морфология по Крюгер , която се дължеше на бактерия.
За мен лично морфологията е най-показателна. Simple Smile

# 663
Orhidea , Re-Born , Julliana ,faith Момичета ❤❤❤ супер много ми хареса коментара на keep in faith . Искам също да спомена всички, но като нова трябва ми време да " вляза в час " нооо... ще споделя искрено и лично ...
Преди около година ( както всеки млад човек ) бях " много добра в това да имам мнение " все нещо или някой да се коментира , ето ме сега  .. за щастие да разбера , че никой не удря по-силно от живота.  Убеждавам се , че възраст на хората , статут и т.н няма никакво значение ! Майката, която има вече поне едно детенце не е по маловажна от тази , която няма и обратното ! Разлика във възрастта между партньорите също.  Колкото и в еднакви ситуации да са хората , всичко е строго индивидуално! За много неща не мога да се включа дори със съвет... тъй  като не разбирам или все още не съм се сблъсквала със даден проблем . Благодаря на Ив  , която дискретно успя да ме " вмъкне в темата " , благодаря на julliana , която малко след като писах, пусна един много хубав коментар, който ме подтикна да чета стари теми ( и все още продължавам ). Благодаря на Ро  също! Напоследък се улавям, че изпитвам емоции, които дори не съм помислила, че ще ме стигнат. Знам, че е най- лесно да даваме съвети от сорта на горе главата и прочие, че са клише, но клишетата понякога вършат страхотна работа !!! Четейки назад в темите и всеки ден ... жената е прекрасно създание, искам да вярвам и вярвам , че всички заслужаваме това , което искаме. Няма никакво значение на каква възраст сме , имаме ли, нямаме ли деца все още , дано един ден има тема в която да се оплакваме от децата си ❤🙏🌸🌸🌸 прегръдки за всички, които се чувстват зле в момента, прегръдки и на усмихнатите, прегръдки и за бременните ❤
Момичета, някой спомена facebook група ще се радвам , ако я споделите да се присъединя и там.
Ив Да  , в Адела бяхме тази сутрин , дано утре има готов резултат, че както обикновенно се опитвам план да си направя Хахаха да сложа рибата преди тигана 🌸 Аз в момента си правя screenshot на какво казва гугъл за СГ резултати, нали си самоназначихме СГ и както ти спомена в предишен коментар, отказах да букна доктор да не предизвикам съдбата Хахаха.  Ох, дано няма сериозен проблем 🙏 , че като се знам какъв доктор съм аз хахахах

# 664
По отношение на няколко поста по-нагоре. Аз с риск да бъда нападната, не смятам че има хора, които преминават през асистирана репродукция и нищо не разбират. Ми не е така, това, че някой не споделя и крие истината е друг въпрос. За мен няма нормална жена, която ще се подложи на пункция, трансфери, инжекции в корема и т.н. без да се стига до там. Та ин витрото не означава 100% успех, нито в Турция се отива с минимум 5000евро и се "купува" бебе. Бъдете по толерантни към останали, защото не знаете какво им е. Панацея за бебе няма за съжаление.

# 665
Оф, Диди. Познавам 2 такива. Вече го смятай.

# 666
Jo Di и аз съм за разширената по Крюгер, морфологията е важна.
Джули, съчувствам ти за хиперстимулацията,  е е шега рабора. При мен бяха четворно уголемени яйчниците, но нямаше течност, положението се влоши след положителния тест и ЧХГто в кръвта. Прибраха се след 3 месеца, дотогава бях определено ограничена в движенията, и не смеех да се завъртя по-рязко, за да не се усучат. Трябва добре да те проследят от клиниката, да не се увеличава течността.
И аз да помрънкам малко, като сме почнали - май ще закриват европейската част на фирмата ми и ще има здраво съкращения. Хем не ми се остава доброзорно вкъщи, хем в момента нямам сили и нерви да търся друга работа, проблемното забременяване и мисленето какви са вариантите при следващ неуспех ми отнемат цялата енергия в момента.

# 667
Тези не ги броя в графата нормални Simple Smile

# 668
  • Dope Reach
Мдам, в този ред на мисли, хиперстимулацията се влошава, ако ЧХГ-то нараства с по-големи темпове. При мен не беше така, но и без това ми беше достатъчно ужасно. Затова пожелавам на Джулката едно нормално нарастващо ЧХГ в близките седмици, всичко ще е наред. Wink
Благодаря за предложенията на Мери, ако много се впуснете в коментари, утре ще се наложи да пусна новата тема, дотогава ще събирам още предложения. Hug

# 669
По повода за знаещите и незнаещите - все казвам блажени са невежите.
Ако можех да изтрия и 1/2 от многото информация по репродуктивно здраве, бременност и раждане, която имам в главата си - щях да я изтрия без да ми мигне окото. С времето си дадох сметка, че прекаленото задълбаване повече ми вреди отколкото помага.
Сестра ми е от хората, забременели ин витро от 1-ви опит, да ми е жива и здрава, но не знае и 1/3 от нещата, за които й говоря. И двете сме с еднакви мутации (двете най-рискови) за тромбофилия - аз се сцепвам да ми трепери задника, а тя е : е , кво толкоз може да стане, нали си биеш инжекции?! 😳
Смисъл... започнах много да адмирирам чинното слушане и подчиняване на докторите, 0 рисърч в интернет, 0 ровене за потенциални проблеми, 0 четене на натоварващи теми и такива за здравословни проблеми, защото в един момент просто затъваш до гуша и няма измъкване от много “знания”. 🤭

# 670
По отношение на няколко поста по-нагоре. Аз с риск да бъда нападната, не смятам че има хора, които преминават през асистирана репродукция и нищо не разбират. Ми не е така, това, че някой не споделя и крие истината е друг въпрос. За мен няма нормална жена, която ще се подложи на пункция, трансфери, инжекции в корема и т.н. без да се стига до там. Та ин витрото не означава 100% успех, нито в Турция се отива с минимум 5000евро и се "купува" бебе. Бъдете по толерантни към останали, защото не знаете какво им е. Панацея за бебе няма за съжаление.
Ооо имааа. Извинявай но аз познавам две, а едната си ми каза в очите „ какво се занимаваш тука, ние ако решим да имаме дете направо в Турция, даваме едни пари и си идваме с бебе” Не ме разбирай погрешно, но така и стана, искрено се радвам за тях, но се чудя защо аз не съм с такава нагласа, че всичко ей така, искаш- даваш едни пари и става. Както го каза ти „да си купиш”. И не се напрягам защото е станало, или защото при някой хора става бързо или нещо да завиждам, а че аз искам да знам, да проуча, да прочета мнение, да си пресметна стреса в пътуване и да реша дали да рискувам или да се доверя и кое е риск и кое е доверие илиии въпроси които всяка една от нас тука поне веднъж си е задавала на мене са ми в главата. Не ме е яд на тях, на мене ме е яд. И аз знам, че е страхотен късмет, но те не го знаят. Смятат мене за глупава, че ще чета, ще проучвам и да не се повтарям вече, мисля че ми схванахте мисълта. Извинявайте за дългия пост, ноо има и такива.

# 671
100% подкрепям Съншайнчето ... Хубаво е да сме информирани , но не и прекалено . Говоря не само за бременност и раждане , но и тепърва гледането на бебе и дете . В много случаи прекаленото четене и информиране води до страхове , които пречат много .

# 672
Сън, много си права... Вече и аз започнах да подлагам на съмнение всичко, което ми се казва. Моят аг ми каза, че Тсх 3 било Супер...

Имам едно секцио, щото видиш ли, тесен таз... Ей такива

# 673
Напоследък,  все по - често, когато споделям с майка ми, тя много обича да ми казва " Навремето и през ум не ни е минавало, че не можем да имаме деца " .... Тя е от късметлийките, две деца от раз , както се казва, планувани. Колкото и да се опитам да и обясня как АЗ се чувстам, еми не разбира. Не се съмнявам, че я грижа и каквото и да ми каже е с добри намерения, но както се казва, сит на гладен не вярва

# 674
Последно пиша тая вечер, че бая стана, ама Сиси, моята майка като беше жива, все това повтаряше: едно време... не ми е минавало през ум, че няма да имам деца! Плана беше: жениш се, почваш да правиш бебе и то става! Няма такива: Не става..🤭🤷♀

Лилак, таман за теб се сетих като каза “тесен таз и секцио” с тази снимка 😂😂

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт