Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 656
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
То и с четенето и информирането е въпрос на баланс. Като повечето неща в живота. Аз съм много благодарна, че живея в такова информирано време. Просто трябва критично четене. Но да нямам достъп и да не знам, не мерси. За едно нещо ще ми спести притеснения ако не съм прочела ама за друго може да се окаже, че ще ми спаси живота ако съм прочела.
Просто човек си преценява, ако много психясва-да не чете. Аз съм си любознателна и искам да си чета и да знам, но мога да давам пас в един момент и да си кажа, че надали щото ме боли лявата подбедрица имам рак. Grinning

# 676
Аз лично съм от хората които четат и се интересуват, знам (поне така си мисля) кое има нужда от лекар и кое ще ми мине след два три дена от самосебе си. Специално за репродуктивните проблеми по скоро искам да съм информирана и да разбирам кое защо се прави, но никога не се самодиагностицирам. Има си лекари, не искам да ми говорят на китайски и нищо да не разбирам, но не съм учила 10години за да казвам кое какво е. Златната среда до колкото е възможно Confused

# 677
Rochellka, благодаря ти за това мнение, хубаво е човек да се надява, то в крайна сметка докато не дойде М., нищо не се знае Simple Smile
Относно четенето, аз за жалост съм станала половин лекар покрай тежки болести на близки хора. Честно казано имало е случаи, в които нещата, които прочитам, са ми давали надежда, въпреки че лекарите не дават такава. И за мое огромно щастие се оказа, че те грешат. Цялостно обаче много ме е натоварвало да знам толкова много...
Истината е в баланса, както каза Ivied Винаги е така, за всяко нещо в живота!

# 678
Аз също съм от тези, които искат да са информирани, въпреки че напоследък си давам почивка от четенето освен тук в темата.
Но друго ме накара да се включа и това са думите на майката на Сиси. Може би там е разковничето. Не мисля, че го няма физическия проблем, но за мен ключов е психологическия. Давам си сметка, че именно времената в които живеем са различни. Ние трябва да свършим нещата сякаш за "вчера". Образование кариера семейство деца... И когато нещата не се случат от втория месец откакто си го решил край проблема вече е в главата... Или ако не е от стрес от какво... Храна, въздух... Какво??? Питала съм се много често. Имам в обкръжението ми няколко случая на години неуспешни инвитро процедури. И след като прекратиха процедурите и се примириха КРАЙ ТОВА Е забременяха по естествен път. Какво е???

# 679
И аз това се питам... личната ми лекарка, силно вярва, че с какво се храним е тайната за всичко. Любимата ми майка казва " каквото ми казваш днес, ние изобщо не сме знаели навремето "... ще излезе, че наистина човек предполага , Бог разполага, кой знае.....

# 680
  • Dope Reach
Според мен единственото, което е общо между мисленето и болестите е стресът, който си причиняваме. Аз лично силно вярвам, че болестите се коренят в прекомерен стрес + кофти диета. Качеството на храната от детството на нашите родители е било доста по-високо от нискокачествените, натъпкани с Е-та, хормони, антибиотици и пестициди боклуци, които уж стават за ядене. Майка ми няколко пъти ми е разказвала за това как сме ядяли ужасно често пиле през 90-те. И то точно в годините с най-малко контрол. Вследствие на това (хормоните), на малки момиченца, на по 4-5, са почвали да им растат гърдите. Плашещо е. Често си мисля дали моите хормонални проблеми не са причинени от тази ми диета, на една много малка възраст, когато детето трябва да се храни с възможно най-чиста и здравословна храна.

# 681
Аз също съм много любознателна и нокътя да ме заболи искам да знам защо . Но понякога това много ме натоварва психически. Само на 20 години , и знам почти всичко за онкоболните , защото за съжаление изгубих баба си (тя ме е отгледала и възпитала ,  беше ми повече от майка) преди 5 месеца заради тази проклета болест. Интересувах се от всичко свързано с нейния случай , за да мога да разбера какво ми говорят докторите , четях по цяла нощ , направих какво ли не за да я спася , когато не я искаха в нито една болница аз я лекувах вкъщи. То не бяха системи , лекарства,  мазила , билки и т.н , нищо не помогна , но поне знам ,че съм дала всичко от себе си . Справях се сама защото родителите ми не са в БГ , и това може би ме направи силна , и бореща се до последно. Сега съм фокусирана върху мечтата да стана майка и силно вярвам ,че това много скоро ще се случи , дори не мисля , че някога може би  ще се наложи да стигна до репродуктивен специалист , защото ме е страх. Веднъж един възрастен човек ми каза , че хората сме пророци , и от устите ни винаги трябва да излизат хубави думи , а в главата ни винаги трябва да има позитивни мисли. Макар и всичко да върви назад , и да не ни върви в работата , и да си мислим ,че може би никога няма да чуем думичката "мамо" , и съпружеските ни отношения да куцат , НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЗВАМЕ !!! Продължаваме напред и се борим до края , просто си повтаряме :
"- Това беше последното лошо нещо ,което ми се случи , от тук нататък ме очакват само хубави моменти."
И повярвайте ми така ще бъде.
(Малко се увлякох sorry)

# 682
Да не забравяме, че сме и поколения Чернобил някои от нас. Grinning
Малко на шега нали...ама...

# 683

Шега , шега ама си е баш така Simple Smile
Ив и ние сме на С-ФЕМ и С - МЕН , на ММ ги взех , но аз имам много заваксани  МАМА -1оп и половина , Pregnacare  2 оп , плюс останалите добавки... пък и в понеделник съм при АГ да видим какво ще се прави след последната опаковка на ОК която приключвам другата седмица Simple Smile

Sunshine9051 по повод изказването ти " блажени са невежите" съм плътно зад тебе с двете си ръце Heart

# 684

и аз съм си го мислила....какво е това чудо неизяснен ст. иначе при уж всичко наред като изследвания?

# 685
  • София/Севлиево
Добро утро, момичета.
Честно да ви кажа почвайки с инвитрото изобщо не бях наясно с какво се захващам,даже не исках и да знам.И ми беше добре,ама от пусто любопитство почнах да чета и ровя насам натам.И май само повече се филмирах.Преди си мислех,че ще забременея с инвитро от раз и ще имам лека бременност като със Станислав .Така и стана-успях от първия ЗЕТ,ама на -късмет-изгубих бебето,после успях пак да забременея и пак загуба и се зарових в едно четене и едни изследвания-сигурно няма човек,който да се е бол толкова пъти като мен и изследванията да са му почти перфектни,а резултат да няма.Затова и спрях да чета и да го мисля.Моето бебе ще се роди , когато му дойде времето,а усещам че наближава.Нали така казват,че хубавите неща стават бавно-това човече го чакам от 2012-та,та му е време да се появи(Слави го чакахме 3 години)...Това са моите виждания по въпроса.Желая на всички хубав позитивен ден и по-малко тревоги и мрачни мисли.

# 686
Момичета,при мен остават 8 дни до лелката и за пръв път от както работим за бебе съм убедена,че и този месец не е станало. Предните месеци ту имах напрежение в гърдите,ту ми прималее от време на време,а сега кръгла нула ..абсолютно никакви усещания... някак си измислените ми симптоми ми даваха надежда....  очакват ме пак сълзи и (с извинение) сополи като пристигне лелката ... аа така ми се иска да ги видя тези прословути две чертички .. 😭😭😭😭

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 14:50 от yanna777

# 687
Момичета,при мен остават 8 дни до лелката и за пръв път от както работим за време съм убедена,че и този месец не е станало.

Яна, предполагам че точно този месец е станало Simple Smile
Аз мисля че казах, че моя трик е да не мисля много напред, само до този и следващия месец какво правим и толкова. Иначе разбира се си мечтая, ама то е различно.

За заглавие аз предложих едно (от стара тема) "Падам, ставам, после продължавам, за мечтата боря се - не се предавам Simple Smile"

# 688
+ 1 за заглавието на Одри.

# 689
  • София
И аз съм за това заглавие, мисля че повечето от нас сме малко или много в дупка и имаме якоо нужда от такъв девиз...

Елислава, Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet. За пореден път ме изумяваш Heart...

Общи условия

Активация на акаунт