Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 978
  • 721
  •   1
Отговори
# 270
Николова, и за мен е положителен.

# 271
Николова и за мен е положителен. Имаш ли закъснение? Ще изчакаме да се насити хубаво и тогава ще честитим.Flowers Four Leaf Clover

# 272
  • София
Много кураж ми давате Heart !

Ivied, стискаме палци и чакаме с теб Hug !

nikolova_03, честито !

Rochellka, почвам да си мисля, че твоите теми са магически Flowers Four Leaf Clover !

Момичетааа, това безсъние ме убива... Като зомби съм.
Никога не е било такова чудо, в каквито и душевни състояния да съм изпадала през годините, винаги съм спяла като труп... Сега направо не помня от кога не съм спала като хората. Днес ще си взема пратката с витамини, поръчала съм си и две неща за сън, дано някое помогне Worried.

# 273
Еййй, ама не мога да смогна да изчета и забравих на коя какво исках да напиша и до края забравих Simple Smile
Николова, виждам я тая чертичка бледИчка ! Айде да се насища !

Ив, стискам палци вашите плувци да се представят на ниво !

Рейв, Heart !

# 274
Честито Манди, Николова Hug Пожелавам ви лека бременност и пухкав и гушкав финал!
Рейвче, мелатонин ли си поръча? Аз се пробвах с магнезий, но пак не можех да спя. Оказа се, че понеже не ям хляб и витамините от група б са ми липсвали. Личната ми изписа Метфогамма (б1 и б6) и само за два три дни пак започнах да спя.
Момичета казвайте добавките направо, не на лично, всички искаме да знаем Stuck Out Tongue Winking Eye
Желая ви усмихнат и позитивен ден, нищо че вали. Въздуха е много свеж и чист и мирише на листа. Дано есента ни е на късмет!

# 275
Николова и аз виждам чертичка! Дано е бебешка! Стискам палци!

Мерси момичета, дал е матриал, резултати утре следобед!

# 276
Никилова, дано се насити и след някоя друга седмица затупка! Стискам палци! 🍀

Ивче, успех на резултатите!  💗

Ро, пожелавам ти или да е някое скрито бебе или аномалия зарафи времето! Ако все пакк ти дойде, дано следващата ти тема ти донесе на теб късмет, както на момичетата, които се похвалиха последните дни (3 е на късмет!)! ❤

# 277
Честито Манди, Николова Hug Пожелавам ви лека бременност и пухкав и гушкав финал!
Рейвче, мелатонин ли си поръча? Аз се пробвах с магнезий, но пак не можех да спя. Оказа се, че понеже не ям хляб и витамините от група б са ми липсвали. Личната ми изписа Метфогамма (б1 и б6) и само за два три дни пак започнах да спя.
Момичета казвайте добавките направо, не на лично, всички искаме да знаем Stuck Out Tongue Winking Eye
Желая ви усмихнат и позитивен ден, нищо че вали. Въздуха е много свеж и чист и мирише на листа. Дано есента ни е на късмет!

И аз съм без хляб , зърнести и захар , нооооо в 9 и 30 спя и спя серозно , сутрин нямам вдигане . И аз от началото на новия цикъл ще съм на Метфогамма 500мг , но заради ИР... + инофолик комби , МАМА (на Витал) , Б12 и вит.Д
На тебе защо ти назначиха Метфогамата , само заради безсънието ли?

# 278
Много съм загубена! Милгамма са витамините, извинявайте. Имах постоянен теч от носа. Не бактериален, не от хрема. Просто от няколко месеца както си стоя и теква и постоянно ми беше запушен, нямах обоняние. Притесних се за синузит, но личната ми каза, че нямам и че запушения нос може да е от липса на витамини. Така се оказа се - веднага ми се оправи носа и обонянието.

# 279
Така съм по съгласна , прочетох листовката 3 пъти б1 и б6 , пише за захар,  ИР  дрън дрън... успех Heart

# 280
  • Dope Reach
Николова, очакваме с нетърпение потвърдени резултати! Hug
Аз си стоя тук и си рева, разчувствахте ме с вашите думи. Cry Много се моля чудото да се случи на всички нас, достатъчно сме препатили, всяка една от нас по различен начин, след болките винаги идва чаканото щастие! А ние си знаем, че трябва да сме търпеливи! Heart
Рейвче, няма да се отчайваш, толкова добре те разбирам и ти потвърждавам това, което другите момичета вече ти казаха - ще се случи! При тези неща 2 и 2 не е 4, как ще станеш мама не е важно, от значение е това, че ЩЕ станеш!
Относно австралийските цветни есенции - в скрит текст слагам описание. На мен ми прави впечатление, че са подходящи за физически, но и за психически състояния. Ще пробвам и на този фронт.
Скрит текст:
Австралийските цветни есенции са вторите най-широко разпространени есенции в света след Баховите. За разлика от Баховите есенции те са насочени много повече към особеностите на съвременния човек със специфичните за нашата епоха проблеми - преодоляване на градския стрес, защита от електромагнитните лъчения, освобождаване от натрупани тежки метали, проблеми със сексуалността, комуникацията, липса на духовност и други.

Чрез Австралийските цветни есенции можем да преодолеем погрешните си мисловни нагласи и дълбоко заседнали в нас емоционални конфликти.

Есенциите променят фините ви настройки и могат да се използват като основно лечение или допълнение към природните методи на лечение - хомеопатия, иглотерапия, билколечение, диетолечение, масажи. Те подпомагат функциите на жлезите с вътрешна секреция, балансират и хармонизират.

# 281
Rochellka, благодаря за инфото. На Бах съм ползвала, и бях доволна, но тия не бях чувала. Обаче като погледнах - при нас има хиляда фирми, с 1000 варианта на смеси, и като капки, спрей или крем. Ти на кои си се спряла? Може и на ЛС, да не спамя.

# 282
За мен е положителен...

# 283
  • Dope Reach
Марго, ще ти пратя линк на лс, че пак ще ми изтрият поста, все едно някой ми плаща да му правя реклама, ама айде...

# 284
За мен е положителен...
Дано,купих си някакъв тест експрес с най висока чувствителтост 10mu.Утре сутрин го правя ииии дано има радост

Общи условия

Активация на акаунт