Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 969
  • 721
  •   1
Отговори
# 285

За мен е положителен...
Дано,купих си някакъв тест експрес с най висока чувствителтост 10mu.Утре сутрин го правя ииии дано има радост

Николова и според мен е положителен. А как се казва този тест, който си взела? Аз чакам да дойде датата - на 3-ти. Дано да закъснее! А на теб пожелавам утре да ни се похвалиш!!!

# 286

За мен е положителен...
Дано,купих си някакъв тест експрес с най висока чувствителтост 10mu.Утре сутрин го правя ииии дано има радост

Николова и според мен е положителен. А как се казва този тест, който си взела? Аз чакам да дойде датата - на 3-ти. Дано да закъснее! А на теб пожелавам утре да ни се похвалиш!!!
Теста се казва ekpress test 5,5лв-Препоръча ми го аптекарката
Пише за ранна диагностика

# 287
Стана ми интересно за тези есенции и ще помоля и аз за марка Simple Smile

Аз съм в ревливо настроение (което обикновено ми е преди цикъл) и ми се мрънка мрънка много... Криво ми е, подута съм яко, не ми се прави секс, правим секс всяка вечер... Освен това е лудница на работа и вече ми писна и от вирене на крака и от всичко. Иде ми да тегля една майна на абсолютно всичко, сериозно...

# 288
Ами Лилак що не теглиш за 1 месец. Отпусни малко психо напрежението. Нали декември си на твл? Запази си борбеност за тогава..опитвате от почти 2г, ето аз за 6 месеца и вече усещам нужда да дам пас малко...
Кураж! Hug

# 289
Ами Лилак що не теглиш за 1 месец. Отпусни малко психо напрежението. Нали декември си на твл? Запази си борбеност за тогава..опитвате от почти 2г, ето аз за 6 месеца и вече усещам нужда да дам пас малко...
Кураж! Hug
Бях си казала, че този месец няма да опитвам (заради случката миналия месец), но ето, видя ли симптоми за овулация и вътрешно ме човърка ДА НЕ Я ИЗПУСНА... вече съм се вманиачила до такава степен, че го приемам за задължение. Иначе да, декември имам ТВЛ и ако и от там изскочи нещо, ще полудея Grinning

# 290
  • София/Севлиево
Ро,моля и за мен линк,може и за друго да са ми полезни.Мисля че съм споменавала, че синът ми е аутист, пробвах с капките на Бах,но нямаха нужния ефект,може пък тези да помогнат.Иначе днес ми дойде, чух се с Владимиров и от утре съм в подготовка за ЗЕТ(надявам се да е последния,който правя,да не ми го отменят ,и да завърши с така чакания от мен резултат).

# 291
Ели, стискам палци за зелена светлина за ЗЕТ и това да е твоята снежинка!

# 292
И от мен палци, Ели, силни! Молим се за успешен резултат и финал.

# 293
Ей, момичета с вас съм! По-малко пиша , защото няма какво:D Следя ви обаче и ви стискам палци - особено на тези от вас в процедури, но и на останалите, дето са на натурално, разбира се.
Късмет, гушки и да виждам още положителни тестове в нашата темичка искаммм

# 294
Цитат на: Rochellka link=topic=1152457.msg39567483#msg39567483 457.msg39570105#msg39570105 date=1572525499
Марго, ще ти пратя линк на лс, че пак ще ми изтрият поста, все едно някой ми плаща да му правя реклама, ама айде...
Ро, можеш ли и на мен да пратиш, ако не ти представлява трудност.

# 295
Елислава, стискам силно палци всичко да се нареди по най-добрия начин.

# 296
Браво момичета, скоро ви намерих темата и с вълнение в опознах Wink Чудесно е започнала темата с много + и дано все така да е. Надявам се скоро и аз да се присъединя Hug

# 297
Николова, честито и от мен! Да имаш една прекрасна бременност и здраво бебе на финала! Simple Smile

Аз искам да ви кажа, че съм много развълнувала, защото останаха 2 месеца до края на годината, а мен още ме държи емоцията от миналата година по това време, когато мнооого момичета забременяха и през декември имаше истинска лавина от положителни тестове. Та сега стоя, притаила дъх, и тръпна в очакване и надежда този миналогодишен късмет да се повтори, а така като гледам какво се случва напоследък, не сте далеч от истината. Heart

# 298
  • София
Честито Манди, Николова Hug Пожелавам ви лека бременност и пухкав и гушкав финал!
Рейвче, мелатонин ли си поръча? Аз се пробвах с магнезий, но пак не можех да спя. Оказа се, че понеже не ям хляб и витамините от група б са ми липсвали. Личната ми изписа Метфогамма (б1 и б6) и само за два три дни пак започнах да спя.
Момичета казвайте добавките направо, не на лично, всички искаме да знаем Stuck Out Tongue Winking Eye
Желая ви усмихнат и позитивен ден, нищо че вали. Въздуха е много свеж и чист и мирише на листа. Дано есента ни е на късмет!

Ами поръчах си 'Сладки сънища'
/съдържа мелатонин/ и 'Алора'
/съдържа пасифлора/ по една опаковка.
Да пробвам различни варианти...
Б12 при мен е в много ниска стойност, не знам дали има връзка със съня... Другите от Б-групата не съм ги изследвала.

Gerryka, писах ти ЛС преди няколко дни... Дали нещо сайта се е бъгнал и не си получила, или Thinking...

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 21:24 от rave

# 299
rave, аз съм пила Сладки сънища няколко вечери и много бързо заспивах. Пих ги в тежък период, спях неспокойно, сънувах кошмари и се будех и не можех да заспя, но с тези хапчета успях. Дано и на теб да ти помогнат. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт