Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 974
  • 721
  •   1
Отговори
# 300
Аз имам проблеми със съня от много години, преди пиех хапчето, но от една - две години си взимам един спрей „сомни екс”. Пръскаш като легнеш в леглото и много бързо заспиваш. Аз го ползвам няколко дена подред и после ми се регулира сам сънят. Трябва да му видите състава все пак, но мисля че е като хапчетата, но по-бързо действа.

# 301
Рейв,  добре че ми писа да погледна. Нещо от тела се бъгва и не ми излизат известията.

# 302
  • Dope Reach
И аз пиех комбинацията Сладки сънища - Алора, може би няколко дена, после спрях, нещата се нормализираха. Дано и при теб се получи така. Simple Smile

# 303
  • София
Обичам ви.
Точка.

Heart Heart Heart

# 304
Ро, извинявай, вярно че си писала за теста. На този етап какво става с тебе? Кога всъщност трябваше да ти дойде?
Рейв, надявам се, че нещата с мъжа ти са се подобрили и напрежението е спаднало.
Елислава, успех и от мен!
Честито, Николова! Успех, дано всичко да е наред!

# 305
Хаха, я признай какви други хапчета си поръча!? Grinning Grinning
Да си взема и аз де.., че такива обичливи ми трябват. Grinning

Аз съм на крак от 5:20 с болно дете, засега планът да спя повече и да си почивам, че да стане бебето е мираж. Или ще стане това бебе с недоспали родители или на 50 ще го правим...като гледам нещата..
Но е петък! Хайде момичета и аз стискам палци за много тестове + !!! Flowers Four Leaf Clover

Честит празник на многото ни будителки тук в темата! И на всички българи де! Хубав празник, трябват ни повече такива хора, будни!

# 306

Момичета ето го и днешния.
Този път втората,макар и бледа черта се появи може би точно към изгичане та времето.Това ме притеснява
В къщого време не смея да се израдвам.Пиша на вас,на мм нищо не съм му казвала още.
Днес е денятт ми за цикъл.
Ще чакам закъснение и може и да пусна кръвен.Той на нов ден ли се правеше

# 307
Всичко е наред Николова! Бременна си! Честито!
Момичета бледите чертички са си бременни чертички! Вижте че на всички са малко или много бледи, така се започва! Simple Smile не се шашкайте, и наистина кръвен не е задължително условие, може и с бледа пиклива чертичка да си е бременен човек! Grinning
Аз например, въпреки че имам дете, никога не съм виждала + тест, разбрах от кръвен. И сега си мечтая от сантиментални подбуди да видя 2 черти и хич не искам да чувам за кръвен! Grinning

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 07:43 от Ivied

# 308
Всичко е наред Николова! Бременна си! Честито!
Момичета бледите чертички са си бременни чертички! Вижте че на всички са малко или много бледи, така се започва! Simple Smile не се шашкайте, и наистина кръвен не е задължително условие, може и с бледа пиклива чертичка да си е бремем човек! Grinning
Аз например, въпреки че имам дете, никога не съм виждала + тест, разбрах от кръвен. И сега си мечтая от сантиментални подбуди да видя 2 черти и хич не искам да чувам за кръвен! Grinning
Ох дано е така!С първата си бременноствидях двете чертички след 7 дни закъснение,ярки и веднага показващи се.Кръвен не бях правила.След 10 дни направо на гинеколог.
А сега тази бледа чертичка.
Ноо важното е я има  иии от съце ще се моля всичко да е ок.

# 309
Ivied, бързо да оздравява детенцето и да успеете и вие да си починете. Heart

# 310
  • София
Николова, супер ти е чертичката! Много се радвам! Знаех си! Айде чакаме кръвния, ако решиш. Не е нужно да е сутрин на гладно.

Днес ще казвам аз на ММ за виетнамчето. Едвам удържам положението, две вечери ме пита защо не пия вино. Лъжа като дърта циганка. 😂😂😂

# 311
Акръвния ако го направя днес,кога пак трябва да го повторя:blush:

# 312
Акръвния ако го направя днес,кога пак трябва да го повторя:blush:
След 48 часа Simple Smile Аз пусках в понеделник и след това в сряда пак.

# 313
Николова , честито ❤ Хубава ти е чертичката ☺ Лека бременност 🤰
По всяко време можеш да пуснеш кръвен , не е обвързан нито с време , нито с хранене . Ако искаш можеш за го повториш след два дни , но не е задължително . Аз никога не съм пускала кръвен , когато съм била Б . Пускала съм при съмнение само . Бременностите съм установявала с уринарен и след 10 дни на лекар . Както вече коментираха момичетата , не е нужно всяка бременна да се боцка . Но , ако ще си по-спокойна , направи го Simple Smile

# 314
Добро утро, момичета! Flowers Cherry BlossomNature High Brightness
Минавам да ви почерпя за рождения си ден днес и да ви пожелая тези, които не са Б все още,
до/на другия си рожден ден да бъдат! Heart DecorationFlowers PineappleNature Sparkler

Общи условия

Активация на акаунт