Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 964
  • 721
  •   1
Отговори
# 315
Честит рожден ден, Диди! Бъди здрава и благословена!

# 316
Добро утро, момичета! Flowers Cherry BlossomNature High Brightness
Минавам да ви почерпя за рождения си ден днес и да ви пожелая тези, които не са Б все още,
до/на другия си рожден ден да бъдат! Heart DecorationFlowers PineappleNature Sparkler

Честит рожден ден!

# 317
Николова, честито официално лека и безпроблемна бременност ти желая.
Диди честит рожден ден! Желая ти най-вече здраве и лека бременност, другото е лесна работа.
Започнахме вече скорпионките и аз скоро съм рожденничка Heart Eyes

# 318
Николова честита и лека бременност! Flowers Hibiscus
Диди бъди честита, жива и здрава и много благословена и на теб лека бременност! Flowers Hibiscus

# 319
Момичета имате си много хубава темичка...няколко пъти започвам да пиша и се отказвам... Искам да се включа и аз при вас, харесва ми как се подкрепяте и си давате кураж... От 2-3 месеца правим опити и имам нужда да споделям притесненията, мислите и дори настроенията си с някой, ще се радвам ако ме приемете във вашите редици, въпреки че се надявам никой да не се задържа дълго в тази тема...

# 320
  • София
Didi_26, честит рожден ден! Пожелавам ти най-сладкият и ревящ подарък!
Николова, ако днес пуснеш кръвен трябва да го повториш в неделя. За мен тестът е положителен. Силно стискам палци да се насити още повече!
Аз тичах по спешност на зъболекар - възпалени венци! Може и да се размина с антибиотика.
ММ обаче е с адски надут крак и нямаше как да не пие противовъзпалителни, и милия чете чете снощи и пуфка. Какво си мислите, прочел, че не се приемат при бременност или опити за забременяваме и ме пита да ги пие ли. Първоначално му казах, че няма той да бременее ама после се замислих тия неща аджеба дават ли ефект и на войниците?

# 321
Диди , честит рожден ден ! Желая ти здраве и сбъднати мечти ❤

Валери , добре дошла и да не се задържаш дълго тук , а право към отчетни ☺

# 322
  • Dope Reach
Кали, трябваше на 23-ти да ми дойде, но това е сметка, изпълнена с много надежда. Едва тази година имах естетсвен цикъл, вероятно от няколко години назад, така че да очаквам и на 28 дни е прекалено. Както вече казах, ще направя каквото мога, за да дойде лелката, после се каня да ходя на фоликулометрия, пък да видим.
Ив, ако трябва да вървим по логиката на забременяване в темичката, докато ти е най-стресирано и заето ще се случат нещата. Thinking
Манди, направо ти се чудя на стоицизма, аз щях да съм му казала 2 секунди след двете черти. Grinning
Честит празник, Диди! Бъди жива и здрава! И много бременна! Cake
Добре дошла, Валери! Hug

# 323
Didi_26, честит рожден ден! Желая ти много здраве и лека бременност!
Николова, и този е положителен, още веднъж честито!
Валери, добре дошла и дано не се задържаш дълго тук.
Аз да се оплача - сутринта имах неприятна изненада. Дойде М, вместо на 7.11 днес, без нинкави ПМСи или други симптоми преди това. Толкова кратък цикъл от 24 дни не съм имала никога, и съответно почнаха притесненията. Сега се надявам в понеделник да мога да пусна хормони в клиниката, и да видя дали да го отписвам този месец моя план за ЗЕТ.

# 324
Николова, Честито! Здраво и пухкаво бебе на финала!
Диди, Честит Рожден Ден!
Момичета,при мен започна голямото чакане,имам 10 дена до Ц и се чудя с какво да се разсеивам.Confounded

# 325
Didi, честит рожден ден!
Николова - вече официално честито! Simple Smile Розова е чертата, бременна си.
Ив, да се оправя бързо малката... В това скапано време как няма да се разболее. Моята дребна също се мъчи да се разболява, но се надявам да удържи фронта...
Марго, сигурна ли си, че е цикъл? Да не би да е имплантационно?

# 326
Мама, Манди, Николова, честито! Дано всичко да е наред и до финал 💞
Диди, честит рожден ден! Здраве, щастие, късмет, любов! 💞

# 327
  • София/Севлиево
Ч.Р.Д.,Диди!
Добре дошла,Валари.Дано не се задържаш дълго тук.
Момичета,благодаря за подкрепата ви.Почвам стимулация с Летрозол за ЗЕТ на ЕЦ пък да видим.На 13-ти ще се знае как се развиват нещата.

# 328
Здравейте и от мене, днес ми биха блок инжекцията. Аз съм като примерна ученичка, всичко чета, но днееес... ужас, в момента който ми казаха, че ще ми слагат инжекция и ушите ми блокираха. Ужас. Нямам идея от къде дойде тази паника. Давам кръв без проблем, но имам проблем когато ми вливат нещо.. Та общо взето чух само за кога да запиша час, ама какво точни ми сложиха ( като препарат) нямам идея.. Wink

# 329
:Диди, и от мен ЧРД. Жива, здрава, корава Simple Smile И бременна, нали това е топ мечтата.

Ив, сори! Това с неспането е много плашещо и слушам как всички майки се оплакват и тръпки ме побиват. Сега уикендът ще си почивате, без ясла и работа и дано се пооправи малката Purple Heart Като тръгнат на ясла и градина, все така боледуват. Аз нали имам 3 броя вече и всичко знам LaughingLaughing

Поздравления за бременните момичета.

Общи условия

Активация на акаунт