Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 959
  • 721
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, бъдещи мамита! ЧЕСТИТО  на всички, които имате положителни тестове. При мен цикълът си замина и започваме отново с опитите . Както вече знаете аз съм с ИР, без СПКЯ, цикъл редовен, обмислям да си купя инофолик. Какво ще кажете за тази добавка?

# 331

Марго, сигурна ли си, че е цикъл? Да не би да е имплантационно?

За съжаление съм напълно сигурна, нали не засякох О този месец и нямаме опити,  от които нещо да се имплантира Grinning , а и от 4 дена меря БТ, и от 37,07  падна на 36,66, та си е сигурно. Не почна с обичайното зацапване, а директно, и нямам никакви надежди. Дано се регулират някак нещата, но отпуската ми за ЗЕТ, изчислена на база на перфектния ми доскоро цикъл, замина на кино.

# 332
Кофти... Аномалиите се появяват май като се застуди/затопли Grinning

# 333
  • София/Севлиево
Кофти... Аномалиите се появяват май като се застуди/затопли Grinning

Права си.Днес доктора ме пита имам ли оплаквания за времето,през което не сме се виждали и му казах само дето последния ми цикъл закъсня страшно много.Той ми каза,че е нормално по това време и да не се притеснявам.Хубаво е ,че нямам кисти и задържани фоликули.Лошото,че ЕРА теста ми не е съвсем достоверен при ЗЕТ на ЕЦ,ама каквото-такова.

# 334
Привет момичета !

Скорпи сезона в сила.
Диди, честит рожден ден !

Николова, честито !

Тази сутрин след 3 дни закъснение цикълът се появи и веднага се обадих да запазя час за следващата седмица. Решихме да пуснем направо разширена спермограма + тест за 24 часова преживяемост и SDI. Моля се да се окаже, че всичко е наред  
💐💐💐

ПС. Забравих да питам, когато запазих часа , дали се забавят резултатите заради SDI или пак на следващият ден?

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 14:55 от Sisi 🦂

# 335
Здравейте отново от мен. Първо да честитя на всички с положителни тестове, много се радвам за вас!
Аз да ви споделя, днес сутринта имах едно много бледо розово зацапване, като ходих по малка нужда. И цял ден много силно придърпване в десния яйчник. Знам, че нямам почти шанс да съм бременна тъй като започнахме с опитите няколко дни след овулацията, но не се стърпях и току що направих тест - за мое огромно съжаление е отрицателен. Възможно ли е, ако е станало все пак чудото, това зацапване да е признак на имплантация и да е рано за тест?
П.С. Очаквам М. до ден-два.

# 336
  • Варна
Ив, чакам резултати, готова ли е СГ? Не съм пуснала палците!
Николаева, определено е положително тестчето Simple Smile Не мисля, че има нужда да пускаш кръвен тест, освен ако не е по-особен случаят ти.
Одри, благодаря ти за милите думи!
Аз съм зла тия дни, изпокарахме се снощи с ММ за глупости и сега ми е криво, усещам колко съм напрегната от всичко неизвестно и не мога да се овладея явно. Внушила съм си някои страхове след кюретажа и се паникьосвам на моменти.

# 337
  • София
Здравейте отново от мен. Първо да честитя на всички с положителни тестове, много се радвам за вас!
Аз да ви споделя, днес сутринта имах едно много бледо розово зацапване, като ходих по малка нужда. И цял ден много силно придърпване в десния яйчник. Знам, че нямам почти шанс да съм бременна тъй като започнахме с опитите няколко дни след овулацията, но не се стърпях и току що направих тест - за мое огромно съжаление е отрицателен. Възможно ли е, ако е станало все пак чудото, това зацапване да е признак на имплантация и да е рано за тест?
П.С. Очаквам М. до ден-два.

Ако сте почнали опити няколко дни след овулация, няма как да е станало чудо. Освен ако не си я изчислила правилно.

# 338
Ив, готови ли са резултатите ? Сега докато чаках в Адела си мислех дали няма да сте някъде около мен Grinning
Кайли, и за теб ще спомена по-надолу Grinning

Сега си тръгвам от прегледа при Семерджиева. И мога да заявя , че това НЕ е моят доктор ! По отношение на прегледа и притесненията с които отидох - имала съм овулация от десния яйчник, видях и жълтото тяло. Лигавица 14мм. Всичко ми е наред. Дори нямам кисти никъде, нямам ПК ! С това се изчерпа полезността на прегледа за мен !

По отношение на отношението...
Предисловие : поздравихме се, казах, че 11м опитваме, дадох й СГ на ММ ( според втората СГ от Адела , 5 от 6 показателя са със занижен резултат, но супер гранични стойности до референтните, само подвижмостта е доста по-зле от първата СГ) ,всички наши изследвания. И започнахме по същество.
Не може първото ти изречение към пациента да бъде " Подадохте ли документи за фонда ?" - " Не " - "А защо ?!"..........
От там нататък загубих желание да присъствам на този преглед. Докторката не искала да ни отчайва, но до сега не била чувала за опериран от варикоцеле, чиито показатели се подобрили. Жалко, че не сме отишли по-рано при нея. Иначе не било толкова лошо, че сме я направили, щото така нямало да се влоши поне.
Пак казах, че искаме да си дадем още време за естествено. Пак ми каза да кандидатстваме по фонда. Те докато ни одобрят са 3-4 месеца и после 1 година можем да си правим със заповедта каквото си искаме. Казах, че знам и след като минат три месеца от операцията ще пуснем нова СГ и ще решим дали да пускаме документи. Пак ми каза, че няма смисъл да чакаме до новата СГ, да пуснем със старите две. Те че са през три месеца не знам дали видя, но както и да е.
Каза, че тестовете дето продавали за ранна бременност са глупости. Само кръвен хващал бременност преди закъснение.
След като ме прегледа й споделих, че са ми казали, че имам ПКЯ и съм нямала овулация ииииии тук я настъпих по болното място.
Някой път не можело да се види овулация дали има на 100%, зависило от много неща. И за да защити колегата си, ми сподели пресен пример от миналия месец. Кайлин, четеш ли ? Дошло едно момиче на 9ти ден от Ц , видял се фоликул 13мм (мисля това каза) и след това не отишла. И сега се върнала и казала , че е бременна и как така не е видяла О. Мисля, че всички знаем случая тук Simple Smile
Все пак я питах , ако искам да си правя фоликуметриян при нея , което доста я изненада. Каза , че с моя 29-30 дневен цикъл да отида около 14-15 ден. Зачудих се какво ще проследява на тия фоликули баш в овулация ама...
Накрая аз попитах дали все пак имаме шанс за естествено забременяване. Тя каза, че с тези показатели на ММ е мнооого малко вероятно, но да не спираме с опитите. През това време сестрата ми написа едно листче с печат и подчертано АМХ и д-рката ми каза да сляза да си го пусна направо сега, че ще ми трябва за документите за фонда и предложи техния андролог да прегледа ММ , за да му даде становище за фонда. Казах, че при нужда Кацаров ще ни даде и че няма сега да си пускам АМХто.
Еми , извинявайте за дългия и негативен пост, но ми дойде в повече!
Поне си видях жълтото тяло та и другото АГ да не го броя за капацитет.

# 339
Здравейте, мили момичета. Последните дни се случват доста неща покрай мен.
Първо честито на виделите 2 чертички! Желая ви да бъде прекрасна бременност с щастлив финал! Heart

Благодаря на Ро за прекрасната тема! Дано е много бебеносна!

На 7 ден след овулация пуснах прогестерон - стойността беше 2 пъти над горна граница. Усетих, че може да се е случило чудото. На 9 ден след овулация пуснах ЧХГ - 10. Вчера - 10 ден след О - ЧХГ вече беше 4. Биохимична бременност.
Тази сутрин направих тест и резултатът е това:

Трябва да ли дойде в понеделник или вторник. Възможно ли е да отчете толкова ниска стойност?
Много ми е криво.

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 16:17 от Peoney

# 340
  • Варна
Ех, Пеоней... Няма как да не ти е криво, обаче е голяма надежда! Ще стане, момиче! 2013 г. Октомври месец имах биохимична бременност, а Февруари 2013 г. забременях със синът ми. Няма да се предава, все пак забременява и шанс има! Давайте още този месец с нови сили, прегръщам те!
Локо, разбирам те напълно, обаче хубавото е, че си имало О. и нямаш ПКЯ 😁 Опитвайте си, пък знае ли човек???  За случаят с Кайлийн, Семерджиева звучи направо смешно.

# 341
Пеони, много гадно ми стана като ти видях поста,😶....имаи вяра,ще стане. Знам,че за теб това не е в момента никакво успокоение,но при мен и това даже не се случва.А съвсем не съм от вчера с опитите.😕

# 342
Peoney, , не искам да ти давам напразни надежди, ама как кръвния е 4, а шуър чек, които не са НИКАК чувствителни отчита черта и то съвсем не толкова бледа?!?
Извинявай, ама моето ЧХГ беше 46 и чертата на шуър само аз си я видях, а тая се вижда дооооста повече!
Що не пробваш пак с ЧХГ? Наистина много ме съмнява при резултат 4 и то вчера, днес шуъра да извади тая черта..🤔

# 343
Локо, разбирам те за чувствата ти след прегледа, много се ядосвам и аз като чета все по-често за такива впечатления. От една страна ви завиждам за фонда, че дава шанс на повече двойки да се преборят със стерилитета, от друга страна прави всеки ходеща касичка. И тук е голям бизнес инвитрото и разликите в ценоразписите са от земята до небето. Аз след 2 години проучване избрах университетската клиника в Хайделберг точно по причина отношение и предлагане първо на други варианти, преди да се вади тежката артилерия. Не ми е приятно, че прегледите са само делнични дни от 8 до 13, и ми е трудно да съчетавам работа с тях, но поне знам, че не зависят от печалбата, която ще изкарат от мен.
Вие си опитвайте естествено, имате още време, преди да стане критично.
Пеони, много жалко, но както и Арвен писа - забременяваш, следващия път ще стане. Пробвайте веднага този цикъл, според моите лекари лигавицата помни и е по рецептивна следващия цикъл. При Манди се получи, дано и ти ни зарадваш скоро.

# 344
Според мен ЧХГ 4 няма да бъде хванато от теста, а чертичката ясно се вижда. Такава съм имала горе-долу с 19 ЧХГ. Та е възможно е да е грешен вторият резултат.. Стискам палци 💗

Локо,  на мен едната ми АГ ми намекна  веднъж също за Фонд някакъв. Това с инвитро ли е свързано?

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 16:39 от Jаsmin

Общи условия

Активация на акаунт