Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 957
  • 721
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Съншайн, от урината се изчиства по-бавно ЧХГ, за това са все още +.

# 346
В урината се чисти ЧХГ по-бавно, отколкото в кръвта, доколкото знам. При падащо ЧХГ в една и съща лаборатория, за съжаление, май няма надежда.

Съжалявам, Пеони, супер гадно Sad

# 347
Аз също мисля, че причината е това- просто се чисти по-бавно от урината. Но е факт- аз поначало започнах с 10, вчера беше вече 4. Миналата година имах отново по това време биохимична и взе да ми писва доста. Тогава 24ч след първия тест чертата беше видимо по-бледа и така разбрах че няма шанс, без да правя кръвен.

Не знам. Благодаря ви, момичета.  Hug

# 348
Peoney, гушки! Много, ама много съжалявам!!!

# 349
Peoney, съжалявам! След БХ и аз съм чувала, че се забременява бързо, така че ти желая късмет следващия път.
Локо почти съм сигурна, че става въпрос за мен и да фоликула ми беше 12.5 мм, Ноо после се върнах вече след положителните тестове за О и да се види какво става и каза, че жълто тяло няма и не е имало овулация. Както и да е де, но за едно е права, вие не спирайте с опитите. Аз също ще се насоча към друго място.

# 350
Аз също се надявам на грешен резултат Heart Пеони  стиснати силно палчета  Heart
А за наситената черта и спада на ЧХГ ...   Нали когато се покачва в кръвта е по наситен хормона отколкото в урината и евентуално така спада , ако е стигнало вчера до 15 , днес в урината ще е по наситено отколкото в кръвта , ох май и аз се омотах.

# 351
  • Dope Reach
Божурче, много хубави мисли и от мен! Всички се молим за най-хубавото! Heart

# 352
По повод репродуктивните специалисти, които имат собствени клиники (както е Семката) и са ин витро специалисти, а не просто се водят “репродуктивни”, а хал хабер си нямат - положението е такова, че те смятат, че щом си стигнал до тях, ти си готов психически, физически, финансово, емоционално и всякак за тежката артилерия.
Това го разбрах по трудния начин, след като обиколих Малинов и Надежда и се върнах при моя АГ ( който УЖ не е репродуктивен, но пък взема участие в ESHRE, прави хистеро, ЦС и инсета), та го попитах: “Добре, защо ме пришпорват отвсякъде за ин витро на 27?!” И той ми се изсмя и ми каза: “Ми ти що ходиш по такива места?!”
Та , с него сме си близки, той сега ми следи и бременността и от него знам, че страх ли те е от мечки - не ходиш в гората, много често този тип доктори вадят тежката артилерия, защото те това работят. Рядко играят на дребно с добавки, фоликулометрии и т.н. Те смятат, че щом си стигнал до тях и искаш бебе - си готов на каквото те кажат..
Не казвам, че е правилно, казвам аз до какъв извод стигнах за тия две години и половина борба..
Затова в началото я харесах Семката, защото за момент не каза: “Давай , почваме инсе, ин витро и тн” ... явно за различни случаи тя има различни подходи.
Аз за нея съм със смесени чувства - хем благодарна за някои неща, хем малко разочарована за други.
Едно е ясно - ако един доктор не ви допада, ще търсите втори, трети, пети - докато не си намерите вашия. На мен Адела ми беше третата репродуктивна клиника 🤷♀

# 353
Пеони , за мен е изключено тази черта на ШУЪРЧЕК да е 4 ЧХГ !!! Пусни още веднъж .

# 354
Peoney Много съжалявам, напълно те разбирам през какво минаваш и при мен бяха сходни нещата, даже като ми дойде, с последните наивни надежди си направих тест, който си беше ясно положителен, но при направените кръвни изследвания стойностите на ЧХГ от първия до втория спаднаха.. успех, всичко ще бъде наред (така успокоявам и себе си) Hug

# 355
И аз да се включа, че съм по темата с ин витро в момента Cry
Моя опит е следния: Преди две години и половина почнахме опити и тъй като мъжът ми имаше преди години изследване някакво ( не помня точни някаква веничка май) го бяха предопредили, че е хубаво скоро да създаде поколение, защото нещата ще се влошават. След около 7-8 месеца от началото на опитите ни, при контролен преглен с моята АГ я попитах за изследвания и тя ми каза млади сте, рано ви е още ( аз тогава на 29г, той на 35г) Препоръча ми добавки (ако искам само) и това беше. След около още една година ходене по АГ ( три различни, по стечение на обстоятелствата трудно се вреждам при някой добър за час) всеки ми казва рано ви е още ама ако тооолкова държиш пуснете СГ и цветна снимка. СГ - прекрасна, Цветна снимка - запушена тръба. Посъветвах се с инвитро специалист и той ми каза дайте си още време. След три месеца се върнах при него и му казах, че нямам нерви да правя тестве всеки месец, опити, мерене на БТ, ограничение и искам инвитро. Пуснах  изледвания - едно нещо е над нормата - хапчета, друго под нормата - други хапчета и си заминаха още няколко месеца. Според някои лекари има един малък процент с неизяснен стерелитет, може да забременеят естествено, може и да не се случи никога. Сега съм на прага на 32, ММ на 38 направи. Чесно казано съжалявам, че се забавих. Странно е, но освен едно дете искам и второ, а още едно нямам, а времето си минава.
Сигурна съм, че всички един ден ще гушнем бебенцата си и ще забравим за дългите опити и от сърце ви желая това да е скоро, просто си намерете лекар на който да вярвате Wink

# 356
  • Dope Reach
Споделям мнението на Съншайнчето. Аз също започнах да се лекувам в репродуктивна клиника и не ми беше предложено нищо по-безобидно и натурално, освен тежката артилерия. Е, да, някои ще си кажат, че отиваме на баш най-сериозното място, където се действа по-радикално, и то нарочно, но когато не си за инвитро... Може би има и други начини преди другите. А може и аз да греша, но това е мнението, което съм си изградила за момента.
Включвам се след страстно щрак, пожелайте ми малко чуденце. Grinning Blush

# 357
Rochellka  Желаем ти го от сърце Gift Heart

# 358
Loco, ще си позволя да се включа с мнение, което може и да не ти хареса. Но нали затова сме тук -без комерсиален , личностен момент или каквато и да е предубеденост да си споделяме опит и да се съветваме. Много сте ми милички и искам никоя от вас да не страда!
Докторката е права за едно -подай си документите за фонда. Ако искаш изчакай още месец или два, но ги подай , ако отговаряте на критериите за допустимост за МФ. Може да правите 1 година опити, да не стане и супер много да се изнервиш и напрегнате, да станеш нетърпелива, а показателите на ТМ да мръднат нагоре - така че да не ставате за финансиране.
Ако го бях направила, когато имахме лоши СГ, сега сигурно вече щях да съм Б., а не да се влачим с инсета.
Като не става, не става, нещо има. Знам, че е трудно да се приеме, аз още не мога. Нашите показатели са над норма, но са близо до референтните, тоест бойците не са достатъчни, за да атакуват и издържат повече дни вътре  и да хванат яйцето. Ти сама казваш, че 5 от 6 показателя са ви занижени. 
Нищо че не я харесваш, послушай я. 5-6000 лв. не са малко пари, да ти ги покрие фонда.
Каквото и да решиш , успех !!

P.S. Важното е , че всичко при теб е наред!

# 359
Peoney, съжалявам за това стечение на обстоятелствата, но все си мисля, че наистина организъма помни и щом е станало сега така, просто нещо малко не му е достигнало да се хване здраво, но следващият път ще дойде по-скоро, ще бъде по-силно и ще остане до край !
 Кийпче, аз съм подготвена за ин витро, но честно казано си имаме свои план, който просто включва още 3-4 месеца време на Шедьовъра на Кацаров да свърже вените в Канале Гранде Grinning Мислим декември-януари да пуснем СГ и ако е лоша да пуснем втора и да подаваме документи. Пък кот такоа. Но ако бях отишла 5 месеца по-рано и тя разубеди ММ да си направи операцията и директно да ходим за инвитро щях да съжалявам !
Иначе за репрото клиники куп специалисти дето работят там лозунга им е "като отидете в инвитро клиника не значи, че сте за инвитро. Там са просто по-специализирани в тези проблеми и ще начертаете план как да ви помогнат". Аха, добре, само дето от стола ме пратиха на ин витро Grinning . А и според мен тя рязко загуби интерес към мен след като ме прегледа и нямаше какво да ми изследва/лекува и се хвана за бедните ни семчовци. Дефакто аз не съм сдухана или депресирана от нейните думи, защото не я взех на сериозно с цялото това ръчкане да подавам документи. Даже смешна ми стана тази чиста търговия като циганките на централна гара дето ми бутат парфюми в чантата за 20лв Grinning
 За мен е важно, че ме прегледа и не видя проблем при мен. От тук нататък ще изчакаме и ще видим кога какво ще подаваме, но със сигурност ще бъде при Калчев !

Общи условия

Активация на акаунт