Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 928
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
Рейв, на мен тази СГ ми се вижда на светлинни години от предната ! Може ли да кажеш къде е правена, сори ако си казала преди това ?
Левкоцитите може да са разковничето при вас !
Успех , интересно ми е Кацаров какво би казал при тази СГ , защото според мен изобщо не е отчайващо положението !

# 481
  • София
Да, видях ги левкоцитите... Ще пуснем и Андрофлор задълже...

А някой може ли да ми обясни как за 40 дни концентрацията от 2 мил.
стана 29 мил. ?!?
А подвижността от 7,7%, стана 22% ?!?
Аз съм в шах !
Е как да вярвам и какво да мисля ?!?

Sunshine9051, той пие добавка вече, от месец е на Ортомол и Мака.

В 14 ч. сме на лекар, да видим какво ще каже...
Преди бяхме с олигоастенозооспермия, сега сме с астенотеразооспермия...

# 482
Да, видях ги левкоцитите... Ще пуснем и Андрофлор задълже...

А някой може ли да ми обясни как за 40 дни концентрацията от 2 мил.
стана 29 мил. ?!?
А подвижността от 7,7%, стана 22% ?!?
Аз съм в шах !
Е как да вярвам и какво да мисля ?!?

Sunshine9051, той пие добавка вече, от месец е на Ортомол и Мака.

В 14 ч. сме на лекар, да видим какво ще каже...
Преди бяхме с олигоастенозооспермия, сега сме с астенотеразооспермия...

И на мен ми е доста странно и затова питах къде е правена тази новата СГ. Освен това няма три месеца от предходата, т.е добавките едва ли са повлияли особено на резултата.

# 483
  • Варна
Влияят добавките, когато положението е лечимо. ММ Март 2018 във МД Варна го изкараха с Тератозооспермиа, после отидохме при Калчев и направихме СГ в " Адела", след прием на добавки Ортомол 1 месец + лечение с антибиотик и резултатът беше 6,9 % морфология при стойности над 4 %, а във Варна беше с 1 %... В, Октомври 2018 забременях, за съжаление не се развих добре нещата, но не това е от значение в момента. Много неща могат да повлияят на СГ. На 1-вата СГ бяха завишени левкоцитите малко, на еякулат не се изолира нищо, но пи АБ за всеки случай и имаше доста добър резултат след това.
П. С. Знаете ли как да си махна редактора на клавиатурата, че ми поправя думите и се получават неграмотности? 😁

# 484
  • София
На мен ми се струва, че тия клиники или се бъзикат с нас, или Ортомол-а е бахти вълшебството Grinning...

# 485
Цитат на: rave link=topic=11 5 2457.msg39589340#msg39589340 date=1572864439
На мен ми се струва, че тия клиники или се бъзикат с нас, или Ортомол-а е бахти вълшебството Grinning...
На нас док ни каза изрично, ММ да почне добавките след втората СГ за фонда. Явно и 1 месец прием е от значение.

# 486
Момичета излезе кръвния.Резултата е 376.81,дали трябва да го повтарям слен 48 ч или всичко е ок?
😁

# 487
Ехее , честитоооо Heart

# 488
Рейви нещата са съвсем по приемливи! Продължавайте да пускате всеки месец с тоя темп за новата година ще сте за донорство! Grinning
Щегата настрана, пиши какво е казал доктора! Посъветвали с а те за изследвания. Значи остава само да не се сдухваш и отчайваш! Hug

# 489
Въпрос...Как слагате гелчето ? Цялото или го делите?

# 490
  • София
Нямаше хора, та минахме по-рано през доктора...
Категорично отхвърли варикоцеле и той.
Склонен е да вярва повече на днешната СГ, отколкото на първата.
Попитах го защо са такива големи разликите - каза, че не може да отговори, но в годините е виждал какви ли не случаи и като цяло всичко е възможно. Можело днес да има перфектни резултати, след няколко дни да са зле.
Андрофлор-а и него го отхвърли, каза че са излишни пари и се пускало в други случаи.
Назначи ни само Микоплазма и Хламидия, за които не се изисква въздържание, та мисля да ги пуснем още утре.
Ортомол-а не му била любимата добавка, но като му казах, че преди ден съм поръчала втора кутия, се отказа да ни я сменя - да си продължим с нея.
Каза, че хормоните му са перфектни, дори и витамините нямало нужда да вдига, ама щом съм решила - нямало лошо Grinning.
Каза да започне и бърканицата с мед, дори ни даде рецептата хаха.

Като цяло към момента каза, че не би ни насочил към инвитро, нека да станат 3 месеца добавки, драстично намаляване на алкохола - по 1-2 чаши червено вино на вечер /тук ММ щеше да припадне/, нова СГ и тогава да преценим.
Каза, че е напълно възможно всичко да е от бактерия...

Ще му се доверя, засега няма да пускаме и документи за фонда...

Получих си лъчът надежда днес, Дано да не е фалшив !

Благодаря на всички за подкрепата и че чакахте заедно с мен, продължаваме напред...
Утре съм на лекар и аз за моите хормони.

Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 14:27 от rave

# 491
rave това е добра новина наистина. Понякога ако се уцелят правилните добавки, нещата проработват. Дано няма други спънки и всичко да е наред Simple Smile

# 492
  • Варна
Рейви , един приятелски съвет - недей да пестиш пари от Андрофлор, може много бързо да ви се решат проблемите с него. Той също обхваща Хламидия, Микоплазма, Уреаплазма и т.н. Ако искаш, мога на ЛС да ти изпратя да видиш как изглежда изследването и какво включва. Иначе само Хламидия и плазмите е малко като обхват, на обикновена МБ се детектират аеробни те микроорганизми, а Андрофлор обхваща и анаеробите, което беше разковничето при мен и ММ. Имах оплаквания години наред и все чисти микробиологии, като направих Фемофлор, всичко лъсна, а при ММ на Андрофлор се детектираха цели 2 бактерии, които причиняват простатит, ако не се лекуват...
При кой лекар бяхте днес?
Сега вдига гребена и продължавай с нови сили напред, ще станат нещата, вярвай!

# 493
Рейв, това са супер новини всъщност ! Нас Кацаров също не ни прати към ин витро, тъй като още ни било рано за такъв етап, с или без операция. На нас той ни допадна тогава, тъй като доста земно,спокойно,даже лаконично ни обясни нещата, без да драматизира или да вдъхва необосновани надежди ! Така, че щом и той ви е "отпатил",  това само може да ви радва !

# 494
  • София/Севлиево
Пеони, много се радвам за теб Още когато видях теста и каза,че ЧХГ е 4 се усъмних,че има грешка.Най-са ми любими тея с грешките-преди 3 години ме бяха изкарали направо мъртвец заради една такава лабораторна грешка...
Марианка от утре почвам Летрозол-а,на 13-ти съм на контрола и ако всичко е наред(а мисля,че ще е) на 18 или 19 трябва да е ЗЕТ-а.
Преди и ние ползвахме някакъв гел по предписание на лекар и ММ ми го слагаше Simple Smile
Рейв,стискам палци при вас всичко да се реши в най-скоро бъдеще.
Николова-страхотен ЧХГ резултат,ако искаш за твое успокоение повтори след 48 часа,но може и направо на преглед да идеш до края на тази седмица би могло да се види.

Общи условия

Активация на акаунт