Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 928
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
Ех Джули, как те разбирам в момента. И аз съм все с рогата напред, с голямо чувство за справедливост и хич не мога да се умилквам и замълчавам, и все най-лошата оценка имам в конфликт мениджмънт при годишните оценявания на персонала. Тегли им една, те няма да се оправят тия западняци, чак се чудя някога само с подлизване и умилкване как пък са били такива колонизатори. Скоро ще си Б, нека това ти е в главата, а тях ги оставяй да се спасяват. На мен това ми е в момента мотото, и само то ми помага да се влача всеки ден на работа, където атмосферата е отровна, и искрените хора се броим на пръстите на едната ми ръка.
МамаНаПринцеса всеки път се изненадвам като прочета, че за презастраховане изписват фракси и аспирин в БГ, без изследвания и диагнози. Аз имам една нискорискова мутация, но съм изследвала само основния пакет, и тук не дават и дума да става за терапии с аспирин или клексан. Като забременея някой ден трябва да се моля на АГто ми да ми даде направление за хематолог за допълнителните изследвания, но никога не бих си назначила преди това на своя глава даже и аспирин.

# 511
Не, не ми обясни, нахвърли всичко на рецептата, каза след 2 седмици да се видим и приключи. Мисля, че се презастравоха, но като не е изследвано защо да пия аспирин (който, ако не бъркам, не е ок при Б) и да си разреждам кръвта? Фраксипарин ми изписа в 8 месец при първата Б, защото от обикновени кръвни реши, че ми се е сгъстила кръвта, каквото и да значи.
Мама здравей.Аз имах пък обратно проблем,че не съм пила аспирин.Март месец развих ранна преекламси я и за съжаление приключиха нещата.Искам да ти кажа,че и аз си мислих,че аспирина вреди при бременост,но се оказа че не е така.При мен също нормал ият пакт тромбофилия беше с добър резултат,но след аборта ми Конова ми пусна някаква тафи ако не се лъжа и излезе +резултат.Доколкото разбрах от Конова до 11 г.с е най-важно да приемаш аспирин ,за да нямаш проблеми със доплера и да нямаш спазми към образуващата се плацента.За твое успокоение говори лекарката си.Успех 😊 Сигурна съм,че всичко ще е наред.
Аз да се оплача нищо не мога да хвана с моята О.От сряда ходих на фоликометрия.В петък Ф беше 19 мм.Очакваше се в събота и неделя да има О.Да ама днес в 13:00 ч Ф беше още там..Док ми каза довечера и утре вечер.Най-тъпото е че тази вечер ММ го няма,а мен така ме сряза в ляво където е Ф.Колко време след пукане има шанс да хванем качествена яйцеклетка.Според вас има ли смисъл утре да щракаме.Честно ще намразя секса вечв.Така се старахме два дни, а напразно...

# 512
Момичета, имам нужда от съвет: бях на АГ и плодният сак си отговаря на 5 седмица, дотук добре. НО! Явно се презастрахова и освен метафолиева к-на 3х1, Утрогестан вагинално, вит. Д3, вит.Фемибион 1, ми изписа аспирин (под името Акард) и 14 дни инжекции Фраксипарин. Нямам потвърдени тромбофилии, дали е ок аспиринът и фраксито? Много съм объркана и изплашена.
И аз не бих се съгласила на терапия без изследвания,все пак разреждат кръвта и ако нямаш нужда може да прокървиш.Аспирина не е опасен,дори при ранна бременност подпомага кръвоносните съдове на плацентата,аз също съм на аспирин и фраксипарин,но през ден и така до края на бременноста.

# 513
Ей за това се отказах от репродуктивната, която ми прави инсеминацията септември. Изписа ми и фракси и аспирин през ден, а дори не пожела да направим изследвания. Питах я няколко месеца преди това дали не е хубаво да проверим за тромбофилия и отговорът беше ама ти защо си мислиш, че имаш. Ами не, не си мисля, ама според мен трябва да си сигурен, преди да го отхвърляш като опция. Явно фраксито го изписват наред за "всеки случай". Обаче за мен това си е чиста доза небрежност и неглижиране. Аз останах крайно разочарована от моята.
Във връзка с това, ако някой може да препоръча  читав репродуктивен във Варна, моля да сподели. Обмислям за посещение на такъв в София, но за сега не искам да се знае на работа, а не мога да отсъствам често по два дни. Та за това търся  нещо във Варна или наоколо.

# 514
Въх Мама, обади се на това АГ и разпитвай.
Аз явно съм някакъв голям вампир, но си разпитвам до дупка всички лекари, които посещавам, сега за детето съвсем.  По рецептата винаги разнищвам всичко, което не го знам какво е, дори за витамини питам защо теЗи, а не онези.
Ходим на лекар за помощ, но и спокойствие. Не е редно да излизаме от кабинета по притеснени и изпълнени със съмнения.
Или говори с АГ открито или я смени, това е моя съвет глобално, конкретно не мога да съветвам, защото не съм била на терапии. Успех!!

Джулс майната им, аз сега като се напрегна си казвам, скоро ще съм в майчинство да се спасяват и така ми разминава... Grinning

# 515
  • Dope Reach
Добро утро, момичета, успешна седмица! Hug Късно влизам с такива пожелания, но вчера ние почивахме и забравих да ви пожелая да сте успешни! Grinning
По темата: аз също не бих се съгласила на такъв вариант, пък и защо липсват конкретни обяснения при изписване на подобен вид лекарства. Не е сериозно да се изписват сериозни медикаменти без изследвания! Дай Боже да ми се случи чудото, този път няма да излизам от кабинета на доки, преди да съм разбрала всичко. Ех, защо е толкова трудно да се намери читав специалист... Компетентност + отношение. Голяма част от лекарите не осъзнават, че са и психолози.

# 516
Във връзка с това, ако някой може да препоръча  читав репродуктивен във Варна, моля да сподели. Обмислям за посещение на такъв в София, но за сега не искам да се знае на работа, а не мога да отсъствам често по два дни. Та за това търся  нещо във Варна или наоколо.

Диди, аз ходя в АГ Варна при д-р Кисьов. Чувствам се спокойна при него и му имам доверие. Ако имаш въпроси ми пиши на лични.
Приятен ден на всички Nature High Brightness

# 517
Здравейте! Днес трябва да си взема направление и утре рано рано съм на АГ да ми пуска вагинален,цервикален и цитономаска. Междувременно малкия е болен,баща му има много работа,а ние живеем извън Пловдив и ми е пълна каша. Как ще наглася нещата не знам. Аз съм голяма пъзла и от месец,че и отгоре се глася за тия изследвания. Не искам да пропусна и напрежението ми да расте още. За капак днес ме освобождават от старата работа и трябва да си занеса документите на новата. Яко в джаза съм . 😥
Стискайте палци да ми се получи днес със всички задачи и утре най-вече.
😍 Честито на всички които видяхте плюсчета. Безпроблемна и прекрасна бременност ви желая.

Мама на принцеса,обръщам се към теб. В никакъв случай не е с лоши чувства,но не разбирам защо не смениш АГто. Вече няколко пъти виждам колко си несигурна в нея. Изписва разни неща без изследвания,ти се чудиш и притесняваш какво трябва да правиш. Не може 9 месеца да си така. Ще се побъркаш. Намери си някой на който имаш доверие,вече не става дума само за теб,а и за бъдещото човече.Не коментирам уменията и,а твоето НЕспокойствие. Искрено не искам да си на тръни цялата бременност,не само ти,но и всяка една тук. 😚😚😚

# 518
Добро утро и от мен, навън е слънчево в момента, дано е така и в темичката ни Simple Smile
Аз съм малко кисела иначе, защото този месец май ще го отписвам. Изследвах си прогестерона и май е нисък и няма как да има бременност. Освен това съм и леко болна, а нямам и никакви симптоми за нищо. Дори нямам напрежение в гърдите, което отдавам донякъде на вечерната иглика - пих я 2 седмици преди О. и този месец не ме болят изобщо, а имам няколко дни до цикъл.
Някоя от вас пие ли Витекс? Много му се чудя, изобщо се чудя за разни добавки, може пък да има смисъл от тях и май другия месец почвам по-сериозно с тях.
Прекрасен ден на всички Simple Smile!

# 519
Добро утро и благодаря за всички изказани мнения. Лошото е, че в нашия малък град нямам много избор. Другият лекар не ми допада и не бих му се доверила. Вариант ми е в Благоевград да търся, за да ми е по-спокойно. И все ще е свързано с пътуване.

# 520
Джулка, в момента може би имаш друг приоритет. Може би не, не знам, поне аз имам. Причините, по който е повишен някой може да са толкова разнообразни, че не е непременно да е това което сте изфантазирали с мъжа ти. Рядко се повишава този дето работи най-много, той е нужен да работи Simple Smile ако ме разбираш.  
Примерно предишната ми шефка от германския офис си беше назначила една приятелка, че си се разбирали и си ходели заедно по почивки, тя беше малко самотна жената, и за толкова нормално го намираха та го коментираха даже колко хубаво че са приятелки. Иначе щяхме да се чудим. Приятелката разбира се изобщо не ставаше за работа, ма ни се водеше шефка.
За прямото отношение и аз съм такава и държа да остана такава, но се уча на мекота в изказа, вече над 10 години. Пряма да, ама груба не искам да съм, а са две различни неща. По добре ме чуват, ако съм мека и любезна. Това аз де, не ти го натрапвам, но е моята си тема и ме развълнува. Също там в UK наистина е друга културата. Аз работя с германци много отдавна, от тук, но в немски фирми, също много учтиви хора, но то напоследък половината не са германци (емигранти от всякъде) и става мазало понякога.

Мама просто обсъждай спокойно всичките си съмнения. Не е нужно да сменяш лекаря ама може еднократно да идеш за второ мнение, ако нещо съвсем на кухо ти звъни.

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 10:18 от Одри

# 521
Добро утро и от мен, навън е слънчево в момента, дано е така и в темичката ни Simple Smile
Аз съм малко кисела иначе, защото този месец май ще го отписвам. Изследвах си прогестерона и май е нисък и няма как да има бременност. Освен това съм и леко болна, а нямам и никакви симптоми за нищо. Дори нямам напрежение в гърдите, което отдавам донякъде на вечерната иглика - пих я 2 седмици преди О. и този месец не ме болят изобщо, а имам няколко дни до цикъл.
Някоя от вас пие ли Витекс? Много му се чудя, изобщо се чудя за разни добавки, може пък да има смисъл от тях и май другия месец почвам по-сериозно с тях.
Аз имах хормонален дисбаланс и пих Агнес(витекс),почти два месеца и бях си поръчяля нови-Витекс на naturas way,но радбрах че съм  бременна и така и не ги отварих.
Може да е съвпадение но сполед чен помага.

# 522
Здравейте Скъпи мои виртуални Приятелки!!! Nature Sun With Face Flowers Fallen Leaf Flowers Maple Leaf
Не мога да се включвам със съвети, че не разбирам чак толкова, но Ви мисля и стискам палци.
Аз утре с нетърпение чакам гостенката. Да идва и да заминава, че едвам издържам вече след пропилените възможности този месец. Прегръдки за всички Вас!!! Hug

# 523
Аз имах хормонален дисбаланс и пих Агнес(витекс),почти два месеца и бях си поръчяля нови-Витекс на naturas way,но радбрах че съм  бременна и така и не ги отварих.
Може да е съвпадение но сполед чен помага.
И аз започнах Витекс на марката, която Николова е купила, започнах го с този Ц та още е рано да изкажа мнение.

# 524
  • Dope Reach
Аз давам и друга идея за добавка за нисък прогестерон. Крем Муун Райз на Аквасорс. Бие ми тази марка на пирамида, но си мисля, че има ефект. Поне е естествен.

Общи условия

Активация на акаунт