Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 780
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Аз пиша все от тел, и съм се научила да ви разпознавам само по начина по който пишете Sunglasses
Хиперстимулацията е много кофти, но не губи надежда, ще станат нещата Heart

# 631
Орхидея, съжалявам за кистата. Случвало ми се е. Изписаха ми прогестерон (Дуфастон), но понякога изписват противозачатъчни (ако не стане с прогестерона). 🌸
Меги, не се отчайвай! Ще стане много скоро - ти самата го написа 💗 Датите на цикъла ти този месец са същите като моя миналата година, когато забременях по това време. Надявам се да ви е късметлийски месец. 💞
Джули, много кофти се е получило. Недей да униваш. Всичко ще си е заслужавало един ден! 💗
При нас има леко напрежение последната седмица.. Но се надявам да мине скоро. Ходих на АГ преди няколко дни и се разбрахме да съм още един-два месеца на ОК. Питах дали може да се получи хиперстимулация с кломифен цитрат, а тя каза, че ще започнем с половинка хапче на ден (най-голямата доза е 3 хапчета на ден, а по принцип изписват по 1 на ден). Препоръча ми добавка за пиене - Профекунд, и добави, че е скъпичко. Не съм гледала, понеже на този етап няма смисъл. Или да започна да пия отсега? Не знам какво да направя 💞
Успех пожелавам на всички от сърце 🌸

# 632
  • Dope Reach
Мулано-Жасминче (Grinning), преди доста страници обсъждахме тази добавка. 85 лв. за 3 неща в състава, които реално можеш да си купиш отделно и да дадеш доста по-малко пари. Аз преди 2 години пих Профертил, който е същата работа, но беше 110 лв. парчето. + още един брой за ММ. Да ме извиняват.

Ето рецепта за Профекунд Grinning:
1. Фолиева киселина: https://sopharmacy.bg/product/1509/neofolik-folieva-kiselina-tab … tki-neopharm.html
2. Корен от мака: https://www.zoya.bg/Мака-на-прах-био-сурова-60-125-250-500-гр.73 … _B0_D0_BA_D0_B0-s
3. Витекс: https://apteka.framar.bg/30001311/витекс-табл-100-херба-медика

Бам, 30 лева, айде да са 40 с доставката. Еми, може ли да се възползваш така от хората с репродуктивни проблеми, както и с онкоболните, там дори не искам да започвам. Все на тези, дето им е най-зле... Както и да е, само предлагам, защото много се възмущавам... Тези продукти ги има и на други марки, тези давам за пример. Успех! Hug

# 633
Много ми хареса обръщението (Мулано-Жасменче) 😁 Много е яко. Нова идея за ник.
Страхотна информация ми даде за 1 минута. Аз и без това пия 3*1 неофолик мета на ден, имам си в шкафа останал витекс (пила съм го преди). За мака съм чела, че повишава тестостерона, който при мен си е висок. Та няма да купувам нищо май. 😁 Благодаря ти за чудесно структурираната информация, Ро! 🌸

# 634
Ама разбира се, няма да им наливате пари в измислените добавки. Явно профекунда сега е на мода - поне трима АГ-та си ма го препоръчали последните месеци. Както казва моя доктор и го оценявам - не харчи грешни пари, ще дойде време наистина да ти потрябват.
Мака-та наистина е спорна, аз не бих Wink
Одри, Жасмин, Ро - Revolving HeartsRevolving Hearts

# 635
Абе, какво съм се разбързала аз още този месец?! Тези неща не стават така. ЦС на тръбите трябва и изследвания, преди това. Хламидии, глупости и т.н.
Сега се зачетох и пак си напълних главата с още повече глупости....Че СГ ще е наред, а тръбите са се запушили... Или и двете.
Не ми обръщайте внимание. Тези дни ще съм изперкала. Не ми и отговаряйте, даже. Утре ще ходя до АГ-то. Ще ме приеме, за да поговорим, защото изтрещях!

# 636
Офф на мене ми изписа С-фем, някви нови са на пазара ама май няма да ги почвам. Уж били за по хубава овулация...
Кръцкам си витекса, фолиева и кат се сетя б12 и д-то.

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 16:10 от Ivied

# 637
Борн-че малко се посмях, извинявай ( не ми отговаряйте даже) Hug
Аз преди да почна процедури се бях подготвила за един месец всичко да стане ииии голяма грешка. Така, че не го мисли много, ти направи каквото трябва, то ще си дойде на мястото.
Ivied аз пия пикозитол, и понеже взимам вече n- на брой, виждам и тези с-фем казаха ми че са същите. За нормална функция на яйчниците. Никаква разлика не намирам в яйчниците, ама те си знаят. По повод профертила пих 3 опаковки + 3 за ММ, да бяхме отишли на малдивите за тия пари Kissing Heart нищо и половина, ама пробвам всичко Unamused

# 638
Борнче , я по-спокойно ! Ще се случат нещата , вярвай в това и не си вкарвай глупости в главата. Всяка от нас минава през такъв период , ето аз например вече искам да правя тест за Б   , като О е била тези дни . Да съгласна съм ,че в интернет има повече информация , но не прекалявай,  че лошо . Пусни си някое филмче или книга , нещо друго с което да се разсейваш. Горе главата и успех ! 🤗🤞

Иви , аз също пия С-ФЕМ от септември , май този месец ми помогна с овулацията, но не съм сигурна ще споделя мнение ако видя ефект .

# 639
Меги, я не си внушавай глупости. Може пък всичко да е наред, просто таймингът ви да е лош. Или проблемът да е минимален и с изследвания да се разбере къде е и да се коригира.
п.с. от опит - не възлагай големи надежди на инсеминацията, шансът е точно колкото естественото забременяване, та...

# 640
п.с. от опит - не възлагай големи надежди на инсеминацията, шансът е точно колкото естественото забременяване, та...
Така, де...Ама, мислейки в перспектива (или черногледо), поне да си ги натрупам за фонда.

# 641
Меги, и аз ще кажа като другите - ще стане пак. 2 пъти е ставало. Просто изисква време. Хубаво сте решили да направите спермограма да се види там какво е положението. 💞 С теб съм, знаеш

# 642
Здравейте момичета,
Надявам се не сте ме забравили😊
Идвам да ви помоля за малко стиснати палци.
Нещо съм се сдухала яко, чакам събота преглед и във вторник започвам стимулация. Малко ме е шубе за това как ще прочете и дали всичко ще е наред. Много ми се иска да се получи от първия път или поне да има достатъчно матрЯл за замразяване. Ям от нерви и съм +5кг , а не ми се мисли и след самата процедура, но това поне вече съм го играла и знам, че бързо се сваля.Та записвам се в чакащите на + тест в началото на декември и ще съм много хепи ако имам честта да бременея с много от вас, което ви пожелавам от сърце.
Много съм щастлива да съм част от тази група. Прекрасни сте, но ви пожелавам много скоро да излезете от нея и да се запишете в отчетни. 
Цун!

# 643
включвам се и аз, да не ме забравите Laughing

и аз вече съм си запомнила хората, историите, не винаги мога да дам компетентно мнение, но си ви чета винаги с интерес, съчувствие и загриженост Hug

# 644
Lica аз един трик да ти дам за кг, на мене психически ми помага. Докато чакам си казвам, че като забременея (стискам палци скоро да стане) ще трябва да се храня здравословно и за това почнах от сега да се лишавам от любимите ми изкушения за да има бебето една здрава среда в която да расте Blush
Днес нещо много съм се разписала ще ме извинявате ама много ми е скучно Joy
С прегледа всичко ще мине наред не го мисли много Heart

Общи условия

Активация на акаунт