Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 779
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
  • София/Севлиево
Джули,това с хиперстимулацията е много неприятно.Аз бях пред такава при втория опит.Помагат пиене на много течности и хапване на извара(изпробвано,работи,не мога да обясня защо).
За Надежда и аз се чудя-ММ иска ако сега не успеем да ходим там,по принцип се водя пациентка на Цветков заради хистероскопията,но не съм убедена ,че там ще успея(просто имам огромна вяра във Владимиров, въпреки многото време без успех, но не се знае какво ще се случи при сегашния ЗЕТ)...

# 646
Борн, според мен най-кофти е за тези от нас, които никога не са забременявали. Нито БХ, ни нищо. Тоест, ние не знаем способни ли сме изобщо да заченем, още сме на  -1-ва фаза, дето се казва. Затова и моят док не желае да ми пуска твърде много изследвания "за всеки случай", а инвитрото го гледа даже като един вид диагностика - от него се установявал понякога проблема.

След като при теб се е случвало, ще стане пак. Не мисли най-лошото или че задължително ще правите инсе. То затова ние трябва да сме по-сдържани в темата, да не си вкарвате филми Wink Нали знаеш, че тук поне ще срещнеш подкрепа и даже и да не искаш, пак ще ти отговаряме Smirk

# 647
Аз честно казано, като по реалист човек, нямам против когато се споделя за по сложни интервенции, тип асистирана репродукция. Полезно е. Не ме сдухва, лично мен. Но е до човек де.
Аз се потискам от загубите... явно това ми е по голям страх от инвитрото...

# 648
а инвитрото го гледа даже като един вид диагностика - от него се установявал понякога проблема.

Да и аз това усетих при моята док и се учудих, ама явно има резон. Само така могат да видят качество, дали се оплождат и т.н. При мен е лесно решение, все пак бързаме по възрастов фактор.

Меги и мен ме разсмя Simple Smile
Лика успех!!! Палците ги имаш.

Сега малко отчет. От края на юни досега с нисковъглехидратната съм свалила към 10 кг, вече съм си в нормата и също съм -13 см на талията.
Излезоха и изследванията ми:
Скрит текст:
Инсулина изглежда добре Simple Smile, не му разбирам докрай и дали сега е идеален ама преди беше 25 Simple Smile Има разлика. Ама TSH пак се е вдигнало. Едното се оправя, другото се разваля значи Sad

# 649
  • Dope Reach
Момичета, прави сте за маката, пропуснах да го отбележа! Макар че я дават и за менструални проблеми, аз затова я пих (в смути, на прах, вкусът не се забелязва). Но друга идея - полезна е за половинките. Аз я давах на ММ пак така, в смути, да не знае какво съм сложила в бърканицата. Grinning
Тези добавки вече са като противозачатъчните - изписват ги под път и над път. Аз се лекувах в МД, Варна от края на 2016 до началото на 2017 и след СГ х 2, сума и лекарства за регулиране на цикъла и бая хормони + цветна снимка, дойде и ред на скъпите добавки, като ми беше изрично отбелязано, че "Само в нашата аптека я има тази добавка, от нея да си я купите!" Е, и аз чинно отидох да изпълня заповедта, но тогава разбрах, че трябва да дам 250 лв., които така или иначе нямах в момента. В първата срещната друга аптека ги имаше, та и с 10-15 лв. по-евтини...
Меги, няма да четеш! Майко, аз като бях хиперстимулирана доки-то нищо не ми казваше и аз изчетох ВСИЧКО на български, та и на английски. Психиката ми беше на едно много лошо място. Но и аз какви съвети давам, дето не ги спазвам...

# 650
Нищо не чета вече. Всичко е Божа работа. И да го мисля и да го пресмятам, все не става на моето, така че по-добре да се нося по течението. Имам приятелки, които са минали през асистирана репродукция, без да имат хал хабер какво се е случвало, и повярвайте ми- те са най-добре. Това вглъбяване е побъркващо. Ама пусто му любопитство, все всичко трябва да знаем.

Бях на скан и ми казаха да си остана вкъщи. Доста са ми уголемени яйчниците и има вода- не знам дали в тях, около тях или някъде другаде- няма да ресърчвам. Но нали съм войник и искам да се доказвам, реших да поработя сутринта и след това ще си набия камшика. Казвате, че е важна крайната цел и нормално или асистирано- все тая, но повярвайте ми, по-хубаво от натуралното забременяване НЯМА. Сега го разбирам, а съм още в началото. Баси! Абе, не съм толкова зле. Само малко повече драматизирам, ама ще живея Simple Smile
сорка за тъпия пост...

П.С- онзи ден си мислех дали ние сме луди и прекалено отчаяни, защото влизаме във форума и по цял ден висим тук, пишейки и споделяйки бременилски проблеми, или онези, които се скатават и се правят на много кул и не приемат подобни места? На нас ли нещо ни има, или на тях? Казвала съм на няколко приятелки за темата, и все са се чудили, какво толкова обсъждаме по цял ден. На тях им е странно, бе хора.

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 19:13 от Анонимен

# 651
  • София
Нищо не чета вече. Всичко е Божа работа. И да го мисля и да го пресмятам, все не става на моето, така че по-добре да се нося по течението. Имам приятелки, които са минали през асистирана репродукция, без да имат хал хабер какво се е случвало, и повярвайте ми- те са най-добре. Това вглъбяване е побъркващо. Ама пусто му любопитство, все всичко трябва да знаем.

Бях на скан и ми казаха да си остана вкъщи. Доста са ми уголемени яйчниците и има вода- не знам дали в тях, около тях или някъде другаде- няма да ресърчвам. Но нали съм войник и искам да се доказвам, реших да поработя сутринта и след това ще си набия камшика. Казвате, че е важна крайната цел и нормално или асистирано- все тая, но повярвайте ми, по-хубаво от натуралното забременяване НЯМА. Сега го разбирам, а съм още в началото. Баси!
сорка за тъпия пост...

Ей, КУРАЖ !!!
И се включвай по-често, всички тук те мислим Kissing Heart.

# 652
Аз понеже винаги гледам да съм положителна тръгнах да ви пиша да сме по-ведри...Обаче и на мен не ми се получава нещо.За това ще помрънкам. От къде се взе тая киста,нищо не знам за тях,дали не е заради липсващата лява тръба. Лекаря каза,че е от ляво кистата. Малко ми беше да ми сложат платно заради хернията,което не е трябвало да слагат.. После извънматочната,сега и тая киста. Пууу...Сега остана да излезе нещо на секретите. Реших да потърся нещо за тия кисти и първото което намерих е,че може да се спука при "щракане" Сега и за удоволствие ме е страх да се целуваме. Да вярвам ли,да не вярвам ли не знам.
Съжалявам за негативното писане,ама.....ядосана съм и ме е яд,че край няма ходенето и все нещо излиза. Даже лекаря каза,че за скромните ми 28 изобщо не са ми малко операциите. Извинявайте пак....

# 653
Орхидейче, това ти беше късо на теб.
След такива писания ме хваща срам какви глупости съм писала и какви неща съм си мислила.
Срам ме хваща, че съм слаба (физически - не 😂) и си търся причини да се самосъжалявам. И за много други неща се срамувам.
И не, не ме вдига фактът, че има и по-зле от мен, а фактът, че има силни жени, които да са ми пример.

# 654
Айде и аз да се отреда с оплакването. Мене най много ме натоварва психически хора които нямат идея какво е Ин витро, отиват в Турция в понеделник и в петък се връщат с бебе. Няма мислене, няма цял куп добавки, не мислят за рискове, няма нищо. Вече се чудя какво да правя. Иначе аз имах киста преди време от която умирах от болка и на следващия цикъл се е спукала и изтекла без проблем. Та не знам как се процедира иначе, с това поне съм се разминала.

# 655
Момичета, съжалявам, че се налага да преминавате през всички тези трудности.. Аз още опитвам естествено, но и аз като гледам съм се запътила към трудния път, по който вървите вие. Стискам палци на всички нас да се случи чудото, по възможно най-лесния начин, и то скоро! Но имайте предвид, че в живота се случват много, много по-гадни неща, така че пазете си здравето и доброто разположение на духа!
Аз съм 12 ден след О., би трябвало утре да ми дойде по приложението в телефона ми. Вчера вечерта имах някакво много малко зацапване и днес цял ден нищо. Малко е необичайно това, но е необичайно от последните месеци, преди пък грам не съм обръщала внимание какво се случва. Иначе имах надежди за този месец, тъй като имах много хубав положителен тест за О. и успяхме да пощракаме в точните дни. Естествено опропастих няколко теста за бременност вече, не можете да си представите какво вглеждане беше в тях за някоя сенчица Grinning то с лупа ли не гледах, с промяна на цветове, контраст.. няма втора чертичка и това си е Laughing

# 656
Орхидейче, това ти беше късо на теб.
След такива писания ме хваща срам какви глупости съм писала и какви неща съм си мислила.
Срам ме хваща, че съм слаба (физически - не 😂) и си търся причини да се самосъжалявам. И за много други неща се срамувам.
И не, не ме вдига фактът, че има и по-зле от мен, а фактът, че има силни жени, които да са ми пример.
Изобщо няма какво да те е срам. Всички сме различни и приемаме нещата по свой си начин. Знам,че и моето е нищо в сравнение с преживяванията на много от вас,обаче...наистина съм ядосана. 😆 Въпреки,че се смея...🤣 Давам на късо често,не показвам обаче.  Предпочитам се съм усмихната,положителна и т.н. На мен ми дава сила. Обаче няма как вечно с положителното,когато ти се случват тъпи неща.

# 657
  • Dope Reach
Чери, ако не се лъжа, това леко зацапване може да е имплантация. Thinking След 300 изгледани клипчета за ранни симптоми на Б (не ми се карайте), го намирам за вероятно като вариант, а и някои момичета са нямали + тест до 14 дни след О. Склонна съм да вярвам, защото вече колко пъти имаме доказателства, и то в нашата тема, че понякога се случват същински чудеса. Blush
Някои, вярвате или не, твърдят, че са имали много бледа чертичка на 8-ми ден след О. Flushed

# 658
Като сте почнали да се оплаквате, айде и аз да си помрънкам. Предстои ми последната О преди старта на ин витрото и ММ ще е командировка за 2 седмици, отгоре на всичко ще трябва и да ходя да си го взема от другия край на България за контролната СГ.

# 659
  • Dope Reach
Момичета, моля за предложения за заглавия. Има няколко в анкетата, които не се харесаха явно и имаме нужда от нещо свежо. Наближаваме края на темата и искам да сложа нещо новичко в следващата анкета. Благодаря! Heart

Общи условия

Активация на акаунт