Дългото чакане след трансфер - Тема 78

• 40 082
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Пункцията ми беше на 4 ноември, понеделник, а трансфера в сряда. И все пак, мисля в понеделник, на 15-ти ден, да направя кръвен тест.

# 511
  • София/Севлиево
А когато е ЗЕТ как се брои?Защото досега винаги денят на трансфер ми е бил броен за ден 1 и на ден 7 са ме карали да пускам тест.Интересното е, че поне при мен,тестовете винаги са отчитали правилно.От две пункции при нито една не съм имала свеж трансфер.Ако стигна до 3-та ще настоявам , че тогава лигавицата ми е идеална,но пък прогестерона ми бе висок,но пък трябва да опитам,дори и само с един ембрион...

# 512
  • София
Krasyma, точно с мен си. Понеделник е 14ти ден. Пункцията е 0, защото тогава е оплождането. Брои се по възрастта на ембрионите.
Правилно съм запомнила от темата, че ни съвпадат датите. И аз ще правя тест в понеделник. Още малко търпение само ни трябва. Simple Smile
Ти как се чувстваш?

Ели, при ЗЕТ май си го броят деня, заради размразяването. Размразяват го по-рано и изчакват да видят, че е жизнен и продължава да се развива. Поне така имам спомен.

# 513
Fever Ray, движим се заедно и ще си изчакаме понеделника, надявам се само с позитивни мисли и без да се подаваме на лошо настроение. Физически се чувствам добре нямам оплаквания, 3 седмици съм в болничен и си лежа вкъщи без да се напрягам с нищо. Сутрин пия Преднизолон и си слагам инжекция Клексан, поставям и 3х3 Утрогестан. И така ден след ден.

# 514
  • София
Почти същото значи.
Само дето аз съм 4та седмица вкъщи, че по време на стимулацията бях грипава. И останах да почивам. Аз сутрин съм с Л-тироксин и Преднизолон, на обяд слагам Фраксипарин, вечер пия АП и също 3х3 Утрогестан. Вчера и днес преди обяд ми призля, но сега съм добре, ако не броим една постоянна тъпа болка над чатала, която изчезва при лежане или при ходене, затова редува почивка и разходки.
Чакането винаги ми се струва безкрайно. Дано да си заслужава всяка секунда чакане!
Пия липови и ментови чайчета и слушам джаз за успокояване на напрежението.

# 515
Почти същото значи.
Само дето аз съм 4та седмица вкъщи, че по време на стимулацията бях грипава. И останах да почивам. Аз сутрин съм с Л-тироксин и Преднизолон, на обяд слагам Фраксипарин, вечер пия АП и също 3х3 Утрогестан. Вчера и днес преди обяд ми призля, но сега съм добре, ако не броим една постоянна тъпа болка над чатала, която изчезва при лежане или при ходене, затова редува почивка и разходки.
Чакането винаги ми се струва безкрайно. Дано да си заслужава всяка секунда чакане!
Пия липови и ментови чайчета и слушам джаз за успокояване на напрежението.
Миличк ти на колку години си?

# 516
# 517
Супер аз на 41

# 518
Здравейте
 От днес ме боли гърлото а съм 4 г.с и нз каква да правя и пия?

# 519
Здравейте
Може да пробваш с Кофлет.

# 520
Хербитусин също много помага и е на билкова основа.
Здравейте

# 521
Хербитусин също много помага и е на билкова основа.
Здравейте
Пробвала съм го и Хербитусина ,при мен поне от Кофлет има много по-голям ефект, а и цената му е доста по-ниска. Откакто ми го препоръча приятелка, не оставам без него,

# 522
Едната активна съставка на кофлет е карамфил. Той е противопоказан при бременни, кърмачки и малки деца.

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 19:23 от Maxitas

# 523
Тонзилотрен
Прополки
Лукчета
Мед и лимони Heart

# 524
Благодаря момичета, ще пробвам с Хербитусин пастилите за сега ,дано да помогнат.

Общи условия

Активация на акаунт