Дългото чакане след трансфер - Тема 78

• 40 041
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Денят на теста зависи и от възрастта на ембрионите. Ако са 5-дневни е едно, а 3 и 2-дневни е съвсем друго. Най-добре е да се брои от овулацията, т.е.от пункцията.
Аз ще се тествам на 14 ден от пункцията, когато на теория дори "пикливите" тестове не лъжат.

Петуния, колко дни са от пункцията?

# 496
5 дневно ембрионче беше от ЗЕТ.
Fever Ray, успех ти желая от все сърце.

# 497
  • София
Петуния, благодаря!
За всеки случай, ако нямаш инжекции с чхг в последните дни, повтори теста след 2 дни. Все пак резултатът не е 0.

# 498
През ден си поставям Прегнил 100. Оня ден беше поредната инжекция, така че всичко е ясно, уви.
Пожелавам на всички само +++ тестове. И много бебета другата година.
Успех, момичета! Flowers Four Leaf Clover

# 499
  • София
Петуния, много съжалявам!
Желая ти бързо да се възстановиш и скоро да си в редиците на очакващите бебе, че и няколко!

# 500
Момичета какво мислите за фертилити тест

# 501
Petunia1 съжалявам за резултата. Стискай зъби и пускай положителните мисли за следващия опит. 😉

# 502
Момичета ,

Има ли някой с подут корем? В 4 г.с съм а все едно съм в 4-5 месец?

# 503
Напълно нормално и аз бях така,после се понаместиха нещата,а се чудех защо съм така в началото😉

# 504
Май, когато най не очакваме се случват най-прекрасните неща! 😊 Пиши следващите дни да кажеш какво се случва. Успех ти желая!

Радвай се! Прекрасни са ти резултатите! 😊
Аз мисля, че са ниски и се шашкам, вероятно защото все го свързвам с трансфер на 3 или 5 ден, а дори не знам кога ми е била овулацията. То за критическа се готвех.
От днес съм с кафяво течение. До понеделник може да няма смисъл от преглед. А дали при това положение да пусна едно чхг и в петък?

# 505
  • София
Най-добре не чакай до понеделник, а иди още днес на лекар.
Да ти изпишат прогестеронов препарат.

# 506
Подкрепям Fever Ray,  направи консултация с док. и виж чхг дали расте.
Пиши после.

# 507
От понеделник съм си самопредписала утрогестан и дуфастон, то след толкова опит от трансферите... А на лекар мога най-рано в понеделник. Каквото стане!

# 508
Дългото чакане започна да ми се отразява зле. Чувствам се нервна и се надявам това да не е симптом на менструалния цикъл. Вглеждам се в тялото си и се опитвам да открия някакви симптоми, че нещо се случва.
Днес е ден 11-ти от пункцията.

# 509
  • София
Krasyma,
Аз мислех, че си с мен и си 10ти ден.
Денят на П се брои за 0.
Много е рано за симптоми. Най-рано след седмица. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт