Дългото чакане след трансфер - Тема 78

• 40 025
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Относно дебелината на лигавицата, на мен ми беше предписан "Лензето", естроген. Лекарството е под формата на спрей и се впръсква по ръцете. На всеки преглед преди пункцията, лигавицата нарастваше много добре и доктора беше доволен. По време на трансфера не знам колко мм е била, но преди пункцията беше над 11 мм.
Относно билки и други хомеопатични средства съм доста скептична.

# 481
  • София/Севлиево
Проблемът е,че аз не усвоявам синтетичните естрогени-само това,което организмът ми успее да произведе сам.Нямам проблеми с хормоните-правила съм си изследване,което проследява как нарастват всяка седмица и графиката ми е като по учебник.А освен малинов чай какъв още трябва да добавя?И заедно ли се пият?

# 482
Проблемът е,че аз не усвоявам синтетичните естрогени-само това,което организмът ми успее да произведе сам.Нямам проблеми с хормоните-правила съм си изследване,което проследява как нарастват всяка седмица и графиката ми е като по учебник.А освен малинов чай какъв още трябва да добавя?И заедно ли се пият?
За малиновия писа Марголота, а за втория - друга мацка. Мисля че беше бял равнец, ама дали е той и как се пие, не съм сигурна. Потърси из коментарите!

# 483
Аз си докара лигавицата сега при последния ми трансфер до 9.9 с чай от Женско биле(сладник), пиех го до трансфера съчетано  с бял равнец и турта. Имах и перфектна овулация. След трансфера махнах белия равнец и туртата, защото са мяночни стимуланти и не е добре за задържане на ембриона. Тази рецепта със сигурност работи, и ми се наложи да я. Ползвам, защото от Естрофема направо щях да умра, влиаеше ми невероятно зле.

# 484
https://www.nadezhda.bg/ginekologia/estetichna-ginekologiya-boln … -ginekologiyata-/
Тук описват сравнително нов начин за удебеляване на лигавицата, чрез инжектиране на собствена плазма в матката.
"В гинекологията плазмотерапията намира приложение за регенериране и оздравяване на вагиналната лигавица и кожата на вулвата при вулво-вагинална атрофия. Повлиява оплаквания на парене, сърбеж, болка при полов контакт, лесна ранимост на влагалищната лигавица. Също така потенцира процесите на зарастване и възстановяване на увредените тъкани след раждане, вкл. и епизиотомия, оперативни рани след хирургични интервенции."
Само като инфо го споделям, не съм запозната с подробности и дали е ефективно....

# 485
Ели, опитай със сок от нар. На мен много ми помогна. Аз също съм с тънка лигавица, но този път я докарах до 8,2. При началото на Зет от първия ден на цикъла по една чаша прясно изцеден сок на ден до деня на трансфера. Сигурна съм, че и чайовете ще помогнат, ако комбинираш нещата и ще се получи.

# 486
Здравейте!
Чхг, пускани през два дена:
51
115
190
и днес, 11 ден от закъснението - 339.Става въпрос за спонтанно забременяване, след 7 неуспешни трансфера. Дали да се радвам или...

# 487
Радвай се! Прекрасни са ти резултатите! 😊

# 488
Ели, MariаnaKV пие чай от бял равнец, но не знам как и по колко. А ти как дозира листата от малина?Може и на ЛС, да не спамим темата.

копчето, честито и до финал!

# 489
Чая много ми горчи. Пия таблетки с масло от бял равнец. Ели, ако искаш да ти изпратя снимка на опаковката.
Изпаднала съм в тих ужас, че в момента не мога да си ги намеря. Уж утре ще ми доставят в един био магазин, но да видим.

# 490
  • София/Севлиево
Чая много ми горчи. Пия таблетки с масло от бял равнец. Ели, ако искаш да ти изпратя снимка на опаковката.
Изпаднала съм в тих ужас, че в момента не мога да си ги намеря. Уж утре ще ми доставят в един био магазин, но да видим.

Искам,Марианка,пращай на ЛС.И се извинявам за лекото отклонение от темата за чакането...Спирам до тук,пък да видим какво ще стане.При мен,понеже съм с вторичен неизяснен стерилитет има начин и да стане по нормално му, та тъй или иначе си имам хубав фоликул пред спукване ще опитаме и така,пък другия месец ако тъй не стане ще опитам и този път каквото-такова.Нямам време за губене вече...Още веднъж извинявайте, че така се отклоних от темата.

# 491
Аз мисля, че са ниски и се шашкам, вероятно защото все го свързвам с трансфер на 3 или 5 ден, а дори не знам кога ми е била овулацията. То за критическа се готвех.

# 492
Май, когато най не очакваме се случват най-прекрасните неща! 😊 Пиши следващите дни да кажеш какво се случва. Успех ти желая!

Аз мисля, че са ниски и се шашкам, вероятно защото все го свързвам с трансфер на 3 или 5 ден, а дори не знам кога ми е била овулацията. То за критическа се готвех.

# 493
Честито на всички бъдещи мами.
Аз да се оплача - на 9ден от ЗЕТ,  ЧХГ - 4.79 Disappointed Relieved
Ехххххх

# 494
Честити да са всички с положителните резултати!
Чакането е дълго и трябва да имаме огромно търпение и вяра! И все пак струва ми се, че избързваме с тестовете. 9-ти ден не е ли рано? Ами ако след 2 дни резултата е друг, как ще си компенсираш разочарованието и нервите? Дано и аз не избързам.

Общи условия

Активация на акаунт