Дългото чакане след трансфер - Тема 78

• 40 012
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
здравейте.   искам да попитам какви са симтомите за извън маточна бременост и  настъпва ли МЦ?

Аз имах 2 извънматочни,кървенето го имаше,но болките не можеш ги сбърка.От към страната с бремеността са и тръгват надолу към бедрото.При мен беше направо изтръпване,и двата пъти се видя на ехограф че е в тръбите,на закъснение десетина дни беше.ЧХГ първия път растеше много бавно,втория път по учебник.
Това беше при мен,изчакай да се види на ехограф,не знам защо се съмняваш ,но дано не е това.
Успех!

# 466
жълтурчо   
бях по спещност  след като видях 4е имам  розаво  обилно те4ение. тогава те ме прегледаха и казаха 4е всичко е нормално и да продължавам са си слагам прогестерона/ имало ситуации с кръв повреме на бременост/. но уви на следващиятия ден бях с превразки, кърпи под мене и много обезболяващи. ве4е по4ти нямам кръв ама всички други симптоми са на лице.

# 467
Извинявам се че нахлувам така в темата. Аз имам извънматочна, имах черно зацапване,направих тест и беше положителен,почнах да ходя до докторИ,които на този етап не можеха да видях нищо и почнах да пускам ЧХГ,първото беше около 580, след 2 дни беше 1200,в същия ден го видяха в тръбата и ме хоспитализираха. Така при мен с добре покачващото ЧХГ бях сигурна че не е извънматочна,просто му е рано да се покаже. Моят съвет е да ходиш ако трябва всеки ден на преглед,докато не се установи къде е ! Късмет ти пожелавам и ни дръж в течение !

Редакция : по повод болките,аз нямах никакви,всичко ми беше наред. Доктора даже се очуди като му казах че нямам никакви симптоми освен зацапването.

# 468
жълтурчо   
бях по спещност  след като видях 4е имам  розаво  обилно те4ение. тогава те ме прегледаха и казаха 4е всичко е нормално и да продължавам са си слагам прогестерона/ имало ситуации с кръв повреме на бременост/. но уви на следващиятия ден бях с превразки, кърпи под мене и много обезболяващи. ве4е по4ти нямам кръв ама всички други симптоми са на лице.

Какво означава " всичко е нормално" видяха ли нещо? На база на какво го казват? Хем казват, че всичко е нормално, хем пишеш, че след положителен домашен тест назначават ЧХГ и не са ти пуснали? Странно ми е това, че след такова обилно кървене днес не си отишла отново в спешното. Ще чакаш докато те приемат, това е здравето ти/ ви.

# 469
Може да е рано още да се види сакче и да са гледали само лигавицата как е. И според мене задължително отиди да те прегледат отново.
  ПС- Моята БХ приключи по подобен начин още преди да се види сакче. Това което описваш като съсирек може и лигавицата да е било. При мен се изчисти на 2 големи парчета. Извинявам се  за подробното описание. Симптоми на бременност може да имаш докато не се изчисти ЧХГто от организма.
   Но задължително лекар трябва да прецени за какво става въпрос.

# 470
  • София
И при мен с подобно описание е приключвала БХ. Съсирекът беше от дебелата лигавица. И с много кръв.

При мен кортикостероидът е Преднизолон Ф.

# 471
И моя кортикостероид е преднизолан ф

# 472
Момичета,аз докато "чаках "имах ПМС.Пуснах в понеделник тест,спрях лекарствата и нямам вече ПМС.Утре съм на официален тест в клиниката.Обаче ме е страх,че ще разберат,че съм си спестила част от Хориомона.По схема,трябваше последната инжекция да е на 09.11.Тест на 14.Миналият път беше в 8 ден от Хориомона и показа 7.Сега на петия ден като покаже 0???Ще се усетят от клиниката май,че не съм го била.

# 473
  • София/Севлиево
Кортикостероиди не са ми предписвали.Аз приключих с чакането-за пореден н-ти път ми канселираха ЗЕТ-а.Вече почвам да се отчайвам...

# 474
Ели, защо го канселираха?

# 475
  • София/Севлиево
Тънка маточна лигавица-сигурно за 7-8 или 9 път става така...

# 476
И аз се притеснявам затова. Тези дни ще ходя на преглед и ако няма ЗФ и аз ще приемам Летрозол и дано стигна до ЗЕТ.

# 477
Тънка маточна лигавица-сигурно за 7-8 или 9 път става така...
Колко тънка?

# 478
  • София/Севлиево
Днес беше 6,2, от утре трябваше да включа прогестерон,но няма смисъл-от него намалява още.През юли я добутах до 7,2 и настоях за трансфер и резултатът беше 0.Лошото е,че съм опитвала много неща,но никое не проработи и още съм в търсене на решение на въпроса,а времето лети...

# 479
Днес беше 6,2, от утре трябваше да включа прогестерон,но няма смисъл-от него намалява още.През юли я добутах до 7,2 и настоях за трансфер и резултатът беше 0.Лошото е,че съм опитвала много неща,но никое не проработи и още съм в търсене на решение на въпроса,а времето лети...
Ели, пробвала ли си с двата чая, които тук препоръчват?

Общи условия

Активация на акаунт