Дългото чакане след трансфер - Тема 78

• 39 999
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Деси,аз имах точно боцкания,почнаха дво три дни след трансфера,дано и при теб е положителен знак.

# 631
Деси,аз имах точно боцкания,почнаха дво три дни след трансфера,дано и при теб е положителен знак.
Дано!
Уж си казах,че няма да обръщам внимание....

# 632
Привет, момичета Simple Smile включвам се с моя опит и се надявам да вдъхна малко увереност у всички, които чакат Simple Smile Трансфера ми беше на 09.11 на един 5 дневен ембрион, а днес ЧХГ ми е 386 Simple Smile Имах боцкания ниско долу , бледо зацапване в рамките на няколко дни, два-три дни след трансфера спряха да ме болят гърдите и честото пишкане изчезна. Вчера от нерви се подхлъзнах и следобяд си направих домашен тест, който беше отрицателен. Ето че към настоящия момент всичко е наред, въпреки липсата или наличието на „симптоми”. Силно стискам палци на всички и пожелавам много положителни тестове Simple Smile

# 633
Може ли да има извънматочна без кървене? И кога се появяват симптомите?

Вчера ми беше лапароскопията - извънматочна бременност. Започна с кафяво-червеникаво течение и силна болка в дясно. Иначе чхг през два дена беше 51, 115, 190, 336.

# 634
Привет, момичета Simple Smile включвам се с моя опит и се надявам да вдъхна малко увереност у всички, които чакат Simple Smile Трансфера ми беше на 09.11 на един 5 дневен ембрион, а днес ЧХГ ми е 386 Simple Smile Имах боцкания ниско долу , бледо зацапване в рамките на няколко дни, два-три дни след трансфера спряха да ме болят гърдите и честото пишкане изчезна. Вчера от нерви се подхлъзнах и следобяд си направих домашен тест, който беше отрицателен. Ето че към настоящия момент всичко е наред, въпреки липсата или наличието на „симптоми”. Силно стискам палци на всички и пожелавам много положителни тестове Simple Smile
Тихичко честито. И ти мина през дълъг път. От сърце леко бременеене и един пухкав резултат на финала.

# 635
Запис и от мен момичета. Трансфер на 2 тридневни ембриони днес. Изпратиха ме да си ходя с двустранна рецепта, добре се чувствам. Тест на 3ти декември. Успех, момичета!

# 636
Момичета днес изживях по силен стрес и се опасявам да не е фатално. Сега ме започнаха пак болки като ПМС. Много се притесних. Някоя от Вас случвало ли се е да изживее по силно напрежение и да е завършила с положителен тест.

# 637
  • Sofia
Момичета днес изживях по силен стрес и се опасявам да не е фатално. Сега ме започнаха пак болки като ПМС. Много се притесних. Някоя от Вас случвало ли се е да изживее по силно напрежение и да е завършила с положителен тест.

Аз не мисля, че стреса влиае. Все още не съм казала на работодателя си, а работя в много стресова атмосфера. Единствено имам проблеми с кръвното, защото много го вдигам, но си изпивам хапчетата и всичко се нормализира.

# 638
Да, аз. Катастрофирахме 4 дни след ЕТ

# 639
Има хора в катастрофи и пак си раждат живи и здрави деца. Ако е писано да стане ще стане😉

# 640
По принцип е така както пише жълтурче,но не е препоръчително все пак. Аз в 6г.с 0дни очаквах да видя ембрионче със сърце и понеже се разочаровах, после ме изби на як рев(и страх за кухо яйце) и от това ме стегна корема доста (та пих но шпа).Хубаво е да няма силни вълнения (да,някой ще каже,че няма толкова значение, но когато се бориш толкова за мен е важно да направиш каквото може да е всичко наред...при мен това бе тъпа грешка...но ще остане урок...видяхме сърчицето на беба след 4дни🥰) Успех и спокойно!

# 641
Запис и от мен. Аз съм със ЗЕТ на два 5дневни. Пуснах тест на 8-ми ден след трансфера-348, на 10-ти ден-775 и вчера на 12-ти ден -1872. До тук всичко вървеше добре, но днес започнаха болки и сега прокървих. Ще се побъркам. Има ли някояот вас преминала през нещо такова?Мисля, че и този няма да се получи.

# 642
Може ли да има извънматочна без кървене? И кога се появяват симптомите?

Вчера ми беше лапароскопията - извънматочна бременност. Започна с кафяво-червеникаво течение и силна болка в дясно. Иначе чхг през два дена беше 51, 115, 190, 336.

На кой ден от трансфера ти започна кървенето и болките?

# 643

Аз не мисля, че стреса влиае. Все още не съм казала на работодателя си, а работя в много стресова атмосфера. Единствено имам проблеми с кръвното, защото много го вдигам, но си изпивам хапчетата и всичко се нормализира.
Би ли ми казала какви хапчета пиеш и каква е причината за високото кръвно? Аз бях на бипрол преди трансфера, но го спрях. И сега не знам далу го вдигам пак или не.

# 644
Здравей! При мен се случи нещо подобно.. Всичко вървеше добре, но прокървих, започнаха болки и ме вкараха в болница. За сега кървенето спря, надявам се да сме спасили положението. Отивай на лекар, не губи време..

Запис и от мен. Аз съм със ЗЕТ на два 5дневни. Пуснах тест на 8-ми ден след трансфера-348, на 10-ти ден-775 и вчера на 12-ти ден -1872. До тук всичко вървеше добре, но днес започнаха болки и сега прокървих. Ще се побъркам. Има ли някояот вас преминала през нещо такова?Мисля, че и този няма да се получи.

Общи условия

Активация на акаунт