, но също така ми е интересно да следя колко крачки минавам, какъв ми е пулса (който автоматично се отчита през определен период от време) и разбира се да видя кой ме търси на телефона, да чета съобщения без да си вадя телефона и др. Лично също ползвам често таймера. Закупил съм го от Теленор, не си спомням за колко, но в момента е 580 лв. Ползвам го със Samsung Galaxy S10+. Веднъж съм пробвал да го сдвоя с IPhone - стана, но е доста орязана информацията, която идва от телефона към часовника - например при позвъняване изписваше само номер, но не и името с което е запаметен в телефона. Ползвам го с оригиналната силиконова каишка, но мисля, че една метална би му стояла по-елегантно. Удобното е, че размера на каишките е стандартен и можете да си закупите каквата и от където ви харесва. Ако носите часовник по принцип - на 100% си вземете смарт часовник - можете да сменявате циферблата му както със супер елегантен със стрелки за официални поводи и тоалети така и с електронен за фитнес например. Предлагат се буквално стотици циферблати - за всеки вкус и нужда.

Препоръчани теми