Ако имаш ОСМОКЛАСНИК, добре дошъл си на форумски празник

• 30 105
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Fair Lady, благодаря, само моля да ме сложиш в синьо Heart

beki8, всички баджове са в синьо и в розово. Твоето момче го знам, но много други деца не помнех, та направих всичко и в двата цвята.
Имах предвид, ако искте да си добавите истинското име, е по-лесно в word.
Иначе, предвиждам да нося всички с мен на срещата. Ако съм късметлийка да намеря самозалепваща хартия, ще е идеално. Моооля някой да ме подсети в другия петък да ги разпечатя и взема...

# 181
  • някъде ... тук ...
Fair Lady, аз не се видях. Благодаря!
в синьо съм Simple Smile

# 182
Мили другарчета,
можем ли да се погрижим за почетните гости? Хубаво поканихме Дидева, а някой може ли да предложи къщичка за нощувка/и? Аз съм в малък апартамент, споделен и от възрастна майка и не мога да окажа гостоприемство. Готова съм да ангажирам хотел, ако това се наложи.

# 183
Мили другарчета,
можем ли да се погрижим за почетните гости? Хубаво поканихме Дидева, а някой може ли да предложи къщичка за нощувка/и? Аз съм в малък апартамент, споделен и от възрастна майка и не мога да окажа гостоприемство. Готова съм да ангажирам хотел, ако това се наложи.
И ние сме 2 в 1, но ако няма по-широка къщичка, при мен може да остане, просто няма да ѝ е много спокойно с толкова много щъкащи хора.

# 184
При мене има място- 3 дами от провинцията мога да приема.

# 185
Тогава нека напомним на нашите гуру-та - Дидева, Русалка, Слънчева, Спокойна, Санака /в произволна поредност/,  че ги молим да ни удостоят с присъствие на 09.11., 18 ч., "Халбите" на "Три уши". Benast предлага дома си за нощувка, а всички ние ще се радваме на среща с тях!

# 186
  • София
Момичета и момчета, моля да ми изпратите пола на децата ви (може и на лични), за да избера подходящия цвят.

# 187
Момичета и момчета, моля да ми изпратите пола на децата ви (може и на лични), за да избера подходящия цвят.
Сложила си ни в розово.
Мъжле е. Simple Smile

# 188
  • София
Ако трябва, можем и да наемем апартамент. Погледнах в Букинг. Има няколко с висока оценка в близост до кръчмата.
За колко човека да търсим? Кой иска да дойде, но няма къде да спи?

# 189
Според мен само госпожа Министърката би пътувала. Benast изрази готовност да посрещне до трима души. Ще изпрати на Дидева данните си на лични.

# 190
Вече й писах лично съобщение, не знам прочела ли го е. И още 2 момичета да заповядат.

# 191
Страхотна организация, момичета - резервация, баджове, топли легла за скъпи гости...еехеее HeartHeartpulse
Надявам се да успея да се включа, но не съм сигурна, затова не съм се заявила още официално. При възможност да дойда, ще се явя с най-голямо удоволствие, мога и правостояща Blush
Много ми е мъчно за децата, които не се чустват добре в новите си училища! А за родителите им ми е още по-болно - толкова е трудно да си в позицията на този, който може да насочи нещата в определена посока, но не знае коя е вярната... пожелавам на децата и на родителите спокойствие и търпение, докато ситуацията се изясни и се намери изход Heart Успех Hug и по Коледа да можете вече да се похвалите с положителни развития, независимо дали в сегашните или в нови училища!

# 192
Fair Lady, много благодаря за положения труд, ама това форумските майка са фурии! Моля да ме сложиш в синьо!

# 193
Fair Lady, и за мен в синьо 😀

# 194
  • София
Fair Lady, много благодаря за положения труд! Аз в розово съм си добре. А и това си ми е името.
Вилиан беше споменала, че ще присъства, не знам тя къде преспива при идване в София.

Общи условия

Активация на акаунт