Ако имаш ОСМОКЛАСНИК, добре дошъл си на форумски празник

• 30 106
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • нейде там, където ....

Снимки няма, защото нито Санака, нито Слънчевата изскочиха от торта.

А торта носихте ли? Не носихте! Ние работим с материали на клиента - каквото носите, от това изскачаме. Laughing

Следващият път тортата е от мен.

# 586
  • София
Добро утро! Спорна и усмихната седмица на всички! Flowers Cherry Blossom
AniK, кога успя да разузнаеш толкова детайли? Можеш да си докарваш допълнителни доходи от странична дейност Wink
Ей, това форумът наистина е страшна сила!!! Satisfied

Изумен съм, че пет - шест часа не са ви стигнали да се наприказвате. Joy Joy Joy
Цецо писа, жив е. Това ме успокоява за следващия път. Sunglasses
До последно не знаех дали ще смогна, затова не поех ангажимент и за съжаление не успях. Щеше да ми е приятно да се видим. Но...
Следващият път на стадиона и за поне 72 часа. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Na_Vesi_Pateto, надявам се да предлагаш стадион "Васил Левски", а не квартални стадиончета като "Раковски" и "Локомотив", че ще се бутаме там. И как да ти стигнат 5-6 часа да поговориш с 40+ жени, всяка от които мнооого интересна и забавна. Това не беше "10-минутна среща"

# 587
  • В средата на времето
Цецо писа, жив е. Това ме успокоява за следващия път. Sunglasses
Е, Цецо стоя само час и половина. Така че недей да бъдеш прекалено спокоен. Joy

# 588
  • София
Много приятна среща беше, не че съм била с други очаквания.
И аз не можах да обиколя всички, въпреки, че доста усилия положих.

Баджовете бяха супер идея и осъществяване, иначе щеше да е доста по-трудно.

Хубава седмица на всички, само положителни емоции да имате!

# 589
  • София
Аз така и не чух вицове разни обещани... Трябваше микрофон да осигурим май.
И аз чакам с нетърпение ваканцията, но за щастие наборката ще има един почивен ден този петък и после ще почиват за тенксгивинг в края на месеца четвъртък и петък. Обмислям да хакна и дребен от училище тогава.

# 590
  • София
Ей, ама велики сте конспираторки.
Успешна нова седмица!
Аз вече чакам коледните празници и броя седмиците до тогава.
Нашата супер учителка по МАТ е загубила контролните на децата на комбинаторика. Но на цели два класа е успяла да ги провери.
Нашия клас са от щастливците с върнати контролни Simple Smile Цялото общуване с учителката по математика е голямо предизвикателство Simple Smile
Сега децата ново контролно ли ще правят?

# 591
Доколкото разбрах,  утре ще правят тест на вектори. Ако г-жа Каращранова дойде😀

# 592
  • Sofia
Май е веселко при вас по математика Joy

M_I_A, агентурата продължава да работи - ти си премълча, но ние с нашата любима обща позната не можем да си мълчим и се разбрахме Grinning

# 593
  • София
Ани, нямаме пропуски Simple Smile Другата есен ще водя малкото дете у ваше село на Хелоуин. Доколкото разбрах и точно на вашата улица ставало панаир

# 594
Макар и със закъсняло включване да кажа. Срещата беше чудесна. Радвам се, че успях да срещна реално виртуални приятелки, някои не успях, а други отсъстваха, което означава да се повтори, потрети и т.н. Специални благодарности за Спунк, Сънчо и  Fair Lady Revolving Hearts

# 595
  • Sofia
Ани, нямаме пропуски Simple Smile Другата есен ще водя малкото дете у ваше село на Хелоуин. Доколкото разбрах и точно на вашата улица ставало панаир

Баш при нас е панаирът Grin

От НЕ/РЕ/БЕЛ е напусналото момиче от 35-то - паралелката без квоти Hands Plus1

# 596
  • София - Младост 1А
....
Нашата супер учителка по МАТ е загубила контролните на децата на комбинаторика. Но на цели два класа е успяла да ги провери.

Случайно да знаеш на кои класове е успяла да провери?

# 597
....
Случайно да знаеш на кои класове е успяла да провери?
На "в" и "ж" е  казала, че е проверила. Нашите също ще правят тази седмица на вектори, най-много да добави задачи и от комбинаторика.

# 598
  • София
Малко ни в клин, ни в ръкав, но ви чувствам близки - дали има някоя от вас мед.лице?
Вчера едната щерка пострада от настъпване от кон (знам звучи смешно, но..не ми е)- в резултат директно пада нокътя на палеца на крака, обилно кърви. Почистена и превързана от ботевградската поликлиника си я прибрахме. Вечерта в Пирогов я снимаха и наново превързаха. Казали са до 72ч да решим дали да поставим ваксина против тетанус. Обаче днес ЛЛ, която знае, че е с астма ми каза, че не е наложително. И сега се чудя кого да послушам? Приемам съвети. Blush

# 599
  • София
Ако ѝ е направена задължителната ваксинация на 12г. и раната не е била замърсена с пръст, животински секрети или ръждиви предмети, аз не бих ваксинирала. Ако е имало замърсяване с пръст или конят я е ухапал, тогава бих. Предполагам, че настъпването е станало през обувката и не е имало допир до копитото или замърсени предмети?

Общи условия

Активация на акаунт