Ако имаш ОСМОКЛАСНИК, добре дошъл си на форумски празник

• 30 109
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Страхотно беше, момичета! Благодаря на Спунк, Сънчо и Лейди за организацията!
За снимка аз хич не се сетих, но се надявам следващият път да се щракнем❤

# 571
  • у дома с любимите си хора
Ех,че хубаво звучи! Радвам ви се само като чета и се зареждам с положителни емоции от прекрасното изживяване.И ми е малко тъжно,че не успях да дойда,но просто нямаше начин.

# 572
  • София
Съжалявам, че с много от вас успях да си кажа само "Здравей, радвам се да те видя.". Не успях трайно да скрепя всеки ник с име и физиономия, простете.
Трябва да повторим срещата, за да се поправя. Прибрах баджа, за да съм готова и се сетих още няколко вица.
Fair Lady, много професионално изпипано. Hands Clap

Цецо е смелчага - сам мъж с педесетина немлъкващи жени. Не мога да кажа дали от съседните маси му завиждаха или го съжаляваха.

Снимки няма, защото нито Санака, нито Слънчевата изскочиха от торта.

Знаех, че на срещата ще има познати лица - майки от ФЕГ, от старото училище на децата, от детската им градина, хора с които се познавам оттук... Потривах ръце как ще изненадам две съфорумки, които не очакват да ме видят там. Но това, че някой разпозна в мен какичка от неговата гимназия - Astonished
Скрит текст:
И сега срам, не срам - кой беше? Flushed Не успях да видя баджа.

# 573
Както при първа среща,имах леки притеснения. Close Но, се оказа,че са били излишни. Насреща видях много позитивни,усмихнати и интересни мами . Мами,със същите притеснения за децата си - непрекъснатото висене пред телефона, новите им запознанства,нашите вкусове,разбирания и интереси за тях са демоде  и тн...С доста малка част се запознах,но затова ще има и други срещи. Липсваха ми само малко туесарските мами . Frowning1  И не на последно място благодаря на организаторките  Спунк, Сънчо и Fair Lady !Прибрах си баджа за следващата среща.
Само малко съжалявам ,че нямаше торта.Open Mouth
И Спунк наистина лично ме изненада с тази среща след доста години.Satisfied

# 574
  • София
Здравейте и благодаря за срещата!
Не успях да се запозная с всички и се надявам на повторение. Беше ми много приятно да си поговоря с вас на живо.

# 575
  • София

А торта носихте ли? Не носихте! Ние работим с материали на клиента - каквото носите, от това изскачаме. Laughing

# 576

А торта носихте ли? Не носихте! Ние работим с материали на клиента - каквото носите, от това изскачаме. Laughing

О, следващия път ще се подготвим по-добре! Simple Smile

Благодаря, момичета, беше чудесна и вълнуваща среща! От вълнение даже обиците си бях забравила, надявам се никой да не е забелязал тази издънка Bowtie Четири часа не ми стигнаха да се наприказваме, чакам с нетърпение да повторим. Сънчо, Спунк, Лейди, благодаря за перфектната организация! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 577
  • София
Момичета,вече цяла сутрин ми горят ушите. Ще рече човек, че на междуправителствена среща сме били Grinning
С изключително удоволствие правих баджовете с идеята да науча точно кой какво дете има и къде учи то. Абсолютен провал на това намерение. Ноооо на живо успях да идентифицирам поне 30% от мамите и Сесо1(там мегдан за грешка нямаше Wink ) По повод баджовете да си призная, че с мътния си мозък сутринта (от недоспиване, да не си помислите нещо) си изпрах ризата заедно с баджа. Та ако някой е направил нещо подобно, да знае, че имам всички на файл и мога да добавям и нови имена/лица.
Наистина много ми се иска да повторим, за затвърждаване на знанията и за шанс за поправителен на тези, които не успяха сега да дойдат. Липсваха ми и Русалката, и ganis, и Дидева, та нов тур си е просто задължителен
Sanaka, страшно съжалявам, че забравих да взема торта за изскачане, но един акъл за какво по-напред.
Наистина ми беше много приятно/полезно/забавно с вас. Sparkling HeartFlowers Hibiscus

# 578
Е, мили дами, беше ми много приятно на сбирката, благодаря! Само съжалявам, че поради малкото време, което присъствах, успях да се запозная/поговоря само с 1/10 от вас. И не можахме да обсъдим гуми, джанти и други ключови теми, но здраве да е.
Почуствах се специален, че всички ме разпознават, без да има нужда да ми гледат баджа Simple Smile , но като малцинство си е разбираемо. За страх, е, не ме изядохте, така че На Веси Патока да се присъединява другия път.

# 579
  • Sofia
Добро утро! Flowers Hibiscus
Аз да дам отчет от разузнаването - приетото миналата седмица в 73-то момиче идва от 35-то, но не знам от коя паралелка. Гледам им сайта на 35-то, няма обявено свободно място, но и предишния път не обявиха. От 1 до 7 клас е учила пак в 73-то, така че всичко ѝ е познато - и език, и училище.

Спорна седмица Nature Sun With Face

Последна редакция: пн, 11 ное 2019, 06:18 от aniK

# 580
  • София
Добро утро, Шерлок Smiley

# 581
  • Sofia
Добро утро, Шерлок Smiley

Давай да разберем от коя паралелка се е махнала девойката! Аз питах в НЕ/РЕ/Мат и чакам отговор следобяд, ти разбери за вашата паралелка, защото ако е от НЕ/РЕ/БЕЛ, там е без квоти и например Benast или някой друг може да проявят интерес. Само че не се сещам дали в НЕ/РЕ/БЕЛ имаше бал 422 Thinking
Тези 'що така не обявяват свободните места, да ги подгоним и тях Smiling Imp

Последна редакция: пн, 11 ное 2019, 09:06 от aniK

# 582
Ей, ама велики сте конспираторки.
Успешна нова седмица!
Аз вече чакам коледните празници и броя седмиците до тогава.
Нашата супер учителка по МАТ е загубила контролните на децата на комбинаторика. Но на цели два класа е успяла да ги провери.

# 583
  • София
Благодаря и аз на главните организаторки - Спунк, Сънчо, Fair Lady - беше чудесна среща ! И времето наистина не стигна да си поговорим всеки с всеки - много сме, силни сме!  Ще повтаряме Simple Smile
AniK, Bis, браво на вас, ще разнищите информацията!

# 584
Изумен съм, че пет - шест часа не са ви стигнали да се наприказвате. Joy Joy Joy
Цецо писа, жив е. Това ме успокоява за следващия път. Sunglasses
До последно не знаех дали ще смогна, затова не поех ангажимент и за съжаление не успях. Щеше да ми е приятно да се видим. Но...
Следващият път на стадиона и за поне 72 часа. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт