Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е общата тема на публикациите?
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
Как участниците възприемат образователния опит на децата си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е общата тема на публикациите?
Публикациите обхващат различни теми, включително благодарности за новата тема, споделяне на училищни преживявания и академични дейности на децата, планиране на среща, предоставяне на забавни коментари и обсъждане на идеи за подаръци и срещи. Родителите изразяват загрижеността си относно образователния процес и здравето на децата си.
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
-
Как участниците възприемат образователния опит на децата си?
-
Какви са плановете за срещата?
-
Какви са мненията за учителите по математика и физика?

Не успях да видя баджа.
Но, се оказа,че са били излишни. Насреща видях много позитивни,усмихнати и интересни мами . Мами,със същите притеснения за децата си - непрекъснатото висене пред телефона, новите им запознанства,нашите вкусове,разбирания и интереси за тях са демоде и тн...С доста малка част се запознах,но затова ще има и други срещи. Липсваха ми само малко туесарските мами .
И не на последно място благодаря на организаторките Спунк, Сънчо и Fair Lady !Прибрах си баджа за следващата среща.

Четири часа не ми стигнаха да се наприказваме, чакам с нетърпение да повторим. Сънчо, Спунк, Лейди, благодаря за перфектната организация! 

) По повод баджовете да си призная, че с мътния си мозък сутринта (от недоспиване, да не си помислите нещо) си изпрах ризата заедно с баджа. Та ако някой е направил нещо подобно, да знае, че имам всички на файл и мога да добавям и нови имена/лица.