Ако имаш ОСМОКЛАСНИК, добре дошъл си на форумски празник

• 30 117
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Приятелка ми препоръча пиесата "Колко е важно да бъдеш сериозен" в Народния театър като изключително забавна за тийнейджъри.Някоя от вас дали я е гледала да потвърди Grinning?

# 196
buni, точно от няколко дни разглеждам, за да харесам нещо! Дъщеря ми отдавна иска и мрънка, че скоро не сме ходили. Обаче пък всеки ден е до 18:50 ч. на училище, а повечето постановки, които си набележа, започват в 19 ч. Може да пробваме "Колко е важно да бъдеш сериозен", а и часът е удобен! Ще търся и съботно-неделни. Давайте идеи и за други подходящи постановки!

M_I_A, не знаех, че Вилиан ще дойде, дано!

# 197
  • София
Гледала съм я, но в Театъра на армията. Не е лоша, аз лично очаквах повече. Сега дебна "Вражалец", за да го гледаме с младежа.

# 198
  • София
Слънчевата ме изпревари Wink
И ние така - в армията, очаквах повече, бяхме с бая тийни, не им хареса.

Ако сте фенове на Ало, ало - постановката във Възраждане е много добра.

Гледах скоро с моите мисирки По-полека, с музиката на Вълдобрев, разбира се. Ако песните му ги харесват децата си мисля, че и представлението ще им хареса. В младежкия театър Николай Бинев  го играят.

И ние отдавна не сме ходили семейно на театро.

# 199
buni, точно от няколко дни разглеждам, за да харесам нещо! Дъщеря ми отдавна иска и мрънка, че скоро не сме ходили. Обаче пък всеки ден е до 18:50 ч. на училище, а повечето постановки, които си набележа, започват в 19 ч. Може да пробваме "Колко е важно да бъдеш сериозен", а и часът е удобен! Ще търся и съботно-неделни. Давайте идеи и за други подходящи постановки!

M_I_A, не знаех, че Вилиан ще дойде, дано!

Препоръчвам постановката "Скачай" в театър София. Младежка е, много свежа и има послание.Подходяща за всички възрасти.

# 200
  • София
Благодаря за препоръките за постановки. Ние с мъжът ми имаме билети за 3 постановки за другия месец, но нещо за децата не мога да харесам.
Последно я водих на "Живак", което бях сигурна, че ще хареса, но тя нещо не го разбра и й беше досадно и много ме ядоса.
Това си мислех да пробваме също.
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7739437

# 201
Ние сме фенове на музикалния театър Heart Eyes

# 202
Препоръчвам постановката "Скачай" в театър София. Младежка е, много свежа и има послание.Подходяща за всички възрасти.
Гледали сме го тази пролет, хареса се! После си говорихме много какво е било моето детство..

# 203
  • София
Гледала съм я, но в Театъра на армията. Не е лоша, аз лично очаквах повече. Сега дебна "Вражалец", за да го гледаме с младежа.
Две години чаках, за да успея да взема билети... Гледахме версията с Рачков, много бях разочарована.
jenap, и мен ме притеснява, че ако не му хареса, трябва да изтърпя и постановката и "вкисльоча". Днес гледахме филма за Йети, хареса и на двамата Grinning
В понеделник със съучениците гледаха "Завръщането", като ми го разказваше ми звучеше като турски сериал.

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 20:55 от buni

# 204
Две години чаках, за да успея да взема билети... Гледахме версията с Рачков, много бях разочарована.
jenap, и мен ме притеснява, че ако не му хареса, трябва да изтърпя и постановката и "вкисльоча". Днес гледахме филма за Йети, хареса и на двамата Grinning
В понеделник със съучениците гледаха "Завръщането", като ми го разказваше ми звучеше като турски сериал.

# 205
  • София
И аз съм гледала в армията "Колко е важно да бъдеш сериозен". Миналата зима в народния гледахме "Идеалният мъж" - бях доста разочарована, а Оскар Уайлд ми е любимец.
Днес случайно влязох в един магазин и чух по радиото реклама за симфоничен концерт с музика от електронни игри в зала 1. Децата подивяха и веднага ме изнудиха да взема билети.

Сиси, направи ми впечатление за Вилиан, защото си помислих, че разбира се, защо да не съчетае виждане на детето с нашето парти. Но беше в самото начало, преди уточняване на дати и т.н. Сега погледнах, че това ѝ е последното мнение от 13 октомври. Питай я на лични ако не чете, но дали влиза във форума...

# 206
Наскоро гледахме "Декамерон". Бяхме с още един осмокласник. На децата им хареса постановката. За " Вражалец" в момента Грабо предлагат билети за 20 декември.

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 22:57 от ili1

# 207
  • София
Преди няколко години, пак в армията, гледах "Завещанието на целомъдрения женкар". Тогава си казах, че някой ден ще заведа младежа да я гледа. Бях забравила, но покрай вас се подсетих. Цялата постановка я прави Васил Михайлов, но пък как я прави...!

# 208
  • София
Аз съм гледала "Колко е важно да бъдеш сериозен", но с участието на Иван Ласкин. Хареса ми. Не толкова, колкото филмовата адаптация с Колин Фърт, но ми хареса. Но аз съм голям фен на Оскар Уайлд.Тинейджърката /тогава/ не беше впечатлена особено.

# 209
  • София
Събрахме се отбор любителки на О.Уайлд. Heart Eyes  Да не си забравите ветрилата за 09.11.

Да допълня и аз  - "Г-жа Министершата" в театър "София", "Швейк" в Армията, "Големанов" с Нейков /на мен не ми хареса, но децата бяха доволни/. Ако не цензурирате по-пиперливи изрази - "Ножица-трепч" в Армията и "Горката Франция". В Музикалния - "Българи от старо време", "Царицата на чардаша" /гледала съм я с А.Аронов и В.Даскалов Heart Eyes/. Не съм ходила на всичко, но класиките там мисля, че са подходящи за тях.

Този сезон искам да гледаме заедно "Декамерон", но след като го минат в училище, "Графиня Марица" , "Котките" и "Фантомът на операта". Обаче както писа Сиси, много е неудобна втората смяна.

Общи условия

Активация на акаунт