Професия учител - 7

• 39 630
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Синдикатите го питат, най-добре писмено защо не спазва КТД.

# 451
Здравейте, знаете ли къде мога да търся работа за учител по трудово обучение и практика? Някаква информация, ако може да ми дадете ще съм благодарна. Heart

# 452
  • у нас
Здравейте, знаете ли къде мога да търся работа за учител по трудово обучение и практика? Някаква информация, ако може да ми дадете ще съм благодарна. Heart
Трудово обучение отдавна няма. Предметът е вече Технологии и предприемачество. Информация за свободните места може да следите на РУО за съответния град.

# 453
Здравейте дами, идвам с въпрос. Моля да не ме линчувате.
Каква е стартовата заплата на начинаещ учител, без стаж и клас квалификация?
Благодаря предварително за отговорите Ви.

# 454
  • Бургас
920

# 455
# 456
Да, но предстои 17-18% увеличение.

# 457
  • Варна
За сега чисто - 730лв.

# 458
  • Ямбол
От този месец вече ще е 1085 лв. брутна основна заплата.

# 459
Благодаря за отговорите.  Peace

# 460
Лиляна при нас още никой нищо не е казал. При нас по принцип не е прието да се говори за пари. Ще кажеш, че всички работим само за престиж.

# 461
При нас по принцип не е прието да се говори за пари. Ще кажеш, че всички работим само за престиж.
За това се притесних да питам.  Embarassed
А за класен ръководител плаща ли се допълнително, или тези заплати са фиксирани.  Rolling Eyes

# 462
Аз имах предвид в нашето училище, всеки си мълчи. Wink
За класно ръководство има допълнителна сума, така че заплатата се формира от различни добавки.

# 463
Плаща се допълнително. Както и ако преподавате на деца със СОП. И лекторските също. При нас преди увеличението бяха по 40, 20 и 7.20 лв. (бруто), ака не ме лъже паметта. Сега не съм сигурна какъв минимум бяха заложили.

# 464
  • Ямбол
Лиляна при нас още никой нищо не е казал. При нас по принцип не е прието да се говори за пари. Ще кажеш, че всички работим само за престиж.
То си е по подразбиране. Има анекс, има осигурени средства, в края на месеца никой не се съмнява, че ще си получи увеличението. И парите за дрехи тия дни очакваме.

Общи условия

Активация на акаунт