Боран Кузум❧Айбюке Пусат и колеги - след "Соколовият хълм"❧Навсякъде ти/Her Yerde Sen❧Т.3

• 61 070
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Привет! Hug
Айбюке тази вечер на церемонията на наградите Elle Style Awards

https://instagram.fsof9-1.fna.fbcdn.net/v/t50.2886-16/79158812_4 … 91a444e69dc477bee

От Боран

# 106
Ердоган и фамилията му, дали гледат ТВ?

# 107
  • София
Ердоган и фамилията му, дали гледат ТВ?
Тигаса, това в каква връзка?

# 108

*Tincheto
, тоалетите им. Еминето, колкото опакована, интелегенцията, толкова разопакована.

# 109
  • София
Точно това си помислих и аз. В сериалите не им дават да се докоснат, сакън да не види драгият зрител нещо "срамно", глобяват ги постоянно, режат сцени, а на официални събития често се появяват в предизвикателно (за техния стандарт) облекло.

# 110
Ехееее, Айбюке съвсем е излязла извън петолинието!!

# 111
Привет! Hug
Афишът на филма "Ние сме такива" - на 10 януари 2020 г. по кината в Турция.

Още снимки от снощи. Тоалетът и бижутата на Айбюке са от Raisa&Vanessa.

С Лейла и Гонджа Вуслатери

С мениджърката

В Турция, който иска да гледа без цензура, ще се абонира за Нетфликс. Подробности - в спойлера на руски език

Скрит текст:
Интернет-платформа Нетфликс согласовала с властями Турции новые правила доступа к контенту, предназначенному для взрослой аудитории. Отныне, подписчикам платформы будет высылаться специальный пин-код, который поможет идентифицировать достигли ли они совершеннолетия или нет. Таким образом, дети не смогут смотреть фильмы и сериалы предназначенные для взрослых. Соответственно, государственному цензору не придется вмешиваться в творческий процесс, отслеживая каждый фильм и сериал платформы. Взрослые подписчики будут смотреть то же, что и подписчики всего мира.

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 19:28 от LU4IQ

# 112
Точно същата рокля като на Айбуке беше обличала друга актриса - дали Демет Йоздемир, дали Ебру Шахин. Не мога да се сетя и да намеря снимки. Но роклята ми е абсолютно познат модел. Може най-много цвета да е бил друг. Но е една идея по-прекалена, отколкото добрия вкус може да приеме. Но нищо - да е жива и здрава, зарадва ни с неприкрита красота поне. Simple Smile

# 113
Точно същата рокля като на Айбуке беше обличала друга актриса - дали Демет Йоздемир, дали Ебру Шахин. Не мога да се сетя и да намеря снимки. Но роклята ми е абсолютно познат модел. Може най-много цвета да е бил друг. Но е една идея по-прекалена, отколкото добрия вкус може да приеме. Но нищо - да е жива и здрава, зарадва ни с неприкрита красота поне. Simple Smile

Като че ли Ебру Шахин беше с подобен модел рокля в Кан.

# 114
Привет! Hug
Папарашки снимки предизвикаха много коментари в мрежата - къде заминават Фуркан и Айбюке, двойка ли са или само приятели........

Първата сцена от "Mest-i Aşk" - от официалния акаунт на филма

Султан Велед /по - големият син на Мевлана/ - Бурак Тозкопаран

Боран на сета преди седмица

# 115
Боран в кадър и зад кадър Blush

И инстаграм стори от моста над Босфора, може би пътувайки към сета.😊

# 116
  • София
Превет!
Ончее, благодаря за снимките на Боран. Вероятно усилено снимат.  Втората снимка от сета е до джамията в Кония, където е тюбето на Руми. Величествено място, излъчващо неповторима енергия. Очаквам с вълнение да видя Боран, като неговия син. Хубав ден.
Коя ли статуя е  прегърнал?

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 15:21 от Nina NN

# 117
Нина, благодаря за интересната информация за мястото на снимката зад кадър🤗   Значи е отпреди, защото днес Борката ни показва красотите на Босфора😁
 Дълго време снимат филма и на различни места- Истанбул /даже разпознахме познатия от "Ти си моята Родина" Бейкоз😊/, Измит, Коня, из разни гори и паланки.😊

# 118
  • София
Добър вечер, пчелички! Animal Bee

Благодаря на всички ви за инфото за и снимките на Боран. Revolving Hearts А в инстаграм сторито с Босфора ми останаха очите. Ех, този Истанбул, тази моя слабост! Heart Eyes Blue Heart

Така... Пиша ви сега и за нещо важно относно темата. С Лу коментирахме (всъщност, тя предложи, за което за пореден път съм ѝ безкрайно благодарна Heart), да попроменим малко заглавието на темата. Това идва от факта, че "Навсякъде ти" приключи вече, а до проектите на Боран има не малко време (за съжаление, знам Pensive). За да не пустее темата и да не я караме само на по снимка и пет думи на ден, Лу предложи темата да включва освен Боран Кузум и Айбюке Пусат, и нещо като "колеги". Под "колеги" имаме предвид, например, Ебру Йозкан (ще бъде в "Хекимоулу", който почва скоро), Танер Йолмез ("Доктор-чудо"),  Мурат Айген ("Доктор-чудо"), Толга Саръташ ("Ферхат и Ширин"), Лейля Танлар ("Ферхат и Ширин"), че дори и бъдещата Ханде Ерчел ("Азизе") - когото се сетите, всъщност. По този начин хем темата няма да пустее, хем ще можем да коментираме "Доктор-чудо", който, знаем, че има няколко фенове сред нас. Също така ще можем да коментираме и "Хекимоулу", когато започне, ако го следим. Както и всеки може да споменава "Ферхат и Ширин" и "Азизе", разбира се. Hands Raised Hands И всеки спокойно ще може да коментира за който и да било колега на Боран и Айбюке (а някои даже и на двамата). Revolving Hearts

Веднага пускам снимка, на която присъства една от общите колеги - Ебру Йозкан. Промо снимка на "Хекимоулу":

Започва по Kanal D, във вторник (17.12.), от 20ч.

Ето ги и "Доктор-чудо":

С Танер и Мурат:

И една само с Мурат и част от екипа на сериала:

Кажете и вие какво смятате за промяната. Лу, благодаря ти за усилията, които полагаш за развитието на темата! Златна си, наистина! Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 119
Привет! Hug
Идеята всъщност не е моя, от много време има не една подобни теми във форума.
Освен филма на Боран, в момента друго не чакаме. А и той ще се появи през следващата година, защото в момента все още се снима.
За "Доктор Чудо" има тема, много удобна за хората, които гледат три сериала. Но има и като мен - само с единия. Не сме конкурент, правим го за удобство на тези, които обичат темата за Боран и Айбюке и в същото време харесват техните колеги и партньори.

За "Хекимолу" тема няма, нито за някого от актьорите в каста. Сериалът започва след 11 дни и всички, които гледат и ще гледат изредените от Тинчето заглавия, нека заповядат тук - с коментари, снимки, клипчета.

Постерът на "Хекимолу" от фотографа Мухсин Акгюн.

Сериалът в който участва Ебру Йозкан, беше анонсиран като римейк на американския "Доктор Хаус". Гледала съм го, но освен спомена за хубав сериал и за чудесен Хю Лори в ролята на Хаус, друго не си спомням. Измина много време. Затова няма да правя сравнения, нито да пророкувам какво ще направи турският екип. За мен е важно този хубав каст да създаде качествен сериал, със свои оригинални идеи.

Реших, че ще гледам "Доктор Чудо" още щом разбрах за участието на Танер Йолмез - колега на Боран от "Великолепният век: Кьосем". Направи много хубава роля - Генч Осман още е пред очите ми, но като Али Вефа надмина себе си. В новия му сериал, за моя радост, няма нищо от типичните за много турски сериали характеристики, знаете ги... За мен изненадата дойде от турската публика - признавам, изобщо не очаквах такава огромна симпатия към сериала. Откакто е на екрана, в класацията на рейтингите е само първи и аз много се радвам, че хората гледат сериал, който с всяка серия ще ги направи по - добри, по - човечни. Радвам се, че приеха различния Али като свое дете.

Танер Йолмез участва и във филма "Dumlupinar: Vatan Sağolsun" - за трагедията с подводницата "Думлупънар" през 1953 г. Премиерата ще е на 17 януари 2020 г. В линка можете да видите останалите от каста.

https://www.imdb.com/title/tt11166494/fullcredits/?ref_=tt_ov_st_sm

Тийзър и песента, която пеят моряците преди да свършат последните глътки въздух.

Общи условия

Активация на акаунт