Боран Кузум❧Айбюке Пусат и колеги - след "Соколовият хълм"❧Навсякъде ти/Her Yerde Sen❧Т.3

• 61 075
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте Hug
Приемам идеята за промените в темата Blush Hands Plus1
Прави сте, че за нашите любимци не се знае кога ще се чуе вест, а и Боран на този етап може да се е ориентирал към филмите. Липсва ми на екрана, но го разбирам.

За "Доктор Чудо" съм твърдо ЗА Blush Hands V Скоро не бях чакала с такъв интерес превода на руски на новата серия, че и до среднощ да я гледам Grinning Това правих досега- след трапезата с шарана тихичко се измъкнах и - при докторите. Smiley
И отдавна не ми се беше случвало предпочитанията ми да съвпаднат с тези на драгия турски зрител, направо съм изненадана! Smiley
Нека присъстват и другите нови проекти на колегите. Не знам доколко ще ми остане време да ги гледам, само това ми е проблемът.  
Та така, от мене едно ДА . Hug

И малко драматична красота.

Последна редакция: сб, 07 дек 2019, 02:14 от oncee

# 121
  • София
Привет, пчелички! Animal Bee

Лу Heart

Онче, радвам се, че откликна. Sparkling Heart Останалите какво мислите по въпроса?

Аз, например, веднага идвам с коментар към Доктор-Чудо.

Това е фрагманът към 14-ти епизод:

А 13-ти епизод беше една от най-силните серии от турски сериал, поне за мен лично. Толкова сълзи и давене от рев не съм имала от наистина много време. Невероятни Онур Туна и Танер Йолмез - според мен, това са най-добрите роли и на двамата. Отделно ми е мнението, че, сред турските актьори, Онур Туна е може би най-красивият за мен, ама, айде, това вече е друга тематика. Grinning

Но страхотна химия между Онур и Танер. Рядко съм виждала в турски сериал толкова напасващи се два мъжки образа и още по-напасващи се двама актьори. Heart Eyes

# 122
Привет! Hug

Онче, и аз направих като теб - при докторите с много кърпички и вода Laughing
Тинче, някои сцени гледах втори, а последната и трети път. Прекрасно изиграна и заснета. Във Ферман Али видя брат си и не само го докосна. Прегърна го сякаш е неговия брат и позволи на Ферман да го прегърне. Сега очаквам отговор на въпроса, който Али задава в новия фрагман. Защото Ферман не е успял да спаси сестра си. Когато разкаже тайната си, ще понася по - леко вината, която изпитва.
Да се връща и Белиз, защото Къвълджим действа, а Танжу още не се е отказал да я подкрепя. Предстои ѝ важен разговор с Ферман...

Вероятно за тази рокля, подобна на роклята на Айбюке, става дума.

# 123
  • София
Лу, в момента, в който Али каза "abi", аз просто не се сдържах. И погледът на Ферман ме задави със сълзи. Sweat Преди малко пак си пуснах серията от този момент нататък, и пак ми си стичаха сълзи по лицето. Колкото и да ги хваля и Онур, и Танер, все имам чувството, че не е достатъчно. Green Heart

А от този паралел още ми настръхват косъмчетата: Sob Blue Heart

И каква ирония на думите на Ферман - "Когото искаш докосвай!" И Али докосна. Точно когото трябваше и точно този, който имаше най-много нужда от неговото докосване. Иииии... пак се разплаках. Pensive

# 124
Идеално построен сценарий, Тине smile3501 Али е толкова млад, а животът му е изпълнен с преживявания за цял век. Досега спомените му са свързани само с детството, със загубата на брат му, с домовете в които са го местили, с д-р Адил. Дали нататък ще ни покажат порастването му, студентските години... Искам да видя срещата, отношението на хората, които са свързали живота си с медицината - студенти и преподаватели. Защото преди това, средата в която е живял, почти изцяло го е отхвърляла /с изключение на работещите в домовете/. И д-р Адил - човекът, посветил живота си на Али.

# 125
  • София
Идеално построен сценарий, Тине smile3501 Али е толкова млад, а животът му е изпълнен с преживявания за цял век. Досега спомените му са свързани само с детството, със загубата на брат му, с домовете в които са го местили, с д-р Адил. Дали нататък ще ни покажат порастването му, студентските години... Искам да видя срещата, отношението на хората, които са свързали живота си с медицината - студенти и преподаватели. Защото преди това, средата в която е живял, почти изцяло го е отхвърляла /с изключение на работещите в домовете/. И д-р Адил - човекът, посветил живота си на Али.
Аз нямам търпение и за историята на Ферман, Лу. Защо се самообвинява за церебралната парализа са сестра си, какво е преживял, къде са техните... Изобщо, няма един герой в Доктор-чудо, който да ми е безинтересен. Дано сериалът да си продължава да е все така успешен и с висок рейтинг, та да имаме възможността да видим съдбите и историите на различните герои. Hands Raised Hands

# 126
  • AMS

Привет, привет!!!
Благодаря за споделеното!!!
Какво, става тука!
Хайде пишете да се промени заглавието на темата!!!

Боран Кузум, Айбюке Пусат и колеги след "Соколовият хълм" в новите проекти. T3
Боран Кузум, Айбюке Пусат и колегите им  от "Соколовият хълм" в нови проекти. T3
Боран Кузум, Айбюке Пусат и колегите им в нови проекти. Тема 3

С Доктор Чудо съм назад, но ще наваксам. Обещавам.
И другите ще погледна.
За сега само един сериал ми е "забранен" да обсъждам.
Ама вие и за него може да пишете, защото има "колеги",
и "колеги на колегите", и в него.
Като видях Хюмейра / Hümeyra Akbay , в новия проект на Боран,
се сетих за оня много хубав филм - "Ако забравя прошепни ми."

# 127
  • София
Диве, аз лично изчаквах и другите да се изкажат дали са окей за промяната. Но, тъй като има известно мълчание, направо действам, какво да правя.

От мен - снимка на Боран с фенче:

П.П. Стана ми интересно - кой сериал ти е "забранен" на теб да обсъждаш? Grinning

# 128
Привет! Hug
Испанският канал Divinity е купил правата за излъчване на сериала "Навсякъде ти" със заглавие "En Todas Partes Tú"

# 129
  • София
Пчелички, Animal Bee никак не сте активни след промяната в заглавието, но ние с Лу продължаваме. Grinning

Идвам с интервю и фотосесия на Онур Туна, пред Хакан Гендже от Хюрриет:

Пускам интервюто на турски:

Скрит текст:
* Dizileriniz çok izleniyor, insanlar sizi merak ediyor... Ama siz magazinden uzaksınız. Gizemli olmak bir taktiğiniz mi?
- Kendi halinde biriyim. Bilerek yapmıyorum. Diyelim setim erken bitti, “Gidip arkadaşlarımla vakit geçireyim” demiyorum. Eve gidip ertesi gün oynayacağım sahneye çalışıyorum. Sabah 05.30’da uyanıyorum, meditasyon yapıyor, ses açıyorum.
* Hayatınıza giren kadın için bu biraz hayalkırıklığı değil mi?
- Neden?
* E bir jönle birlikte ama adam sabah akşam evde oyunculuk çalışıp meditasyon yapıyor...
- Bununla gurur duyacak kadınlarla olmaya çalışıyorum (gülüyor).
* Aşkı nasıl anlatırsınız?
- Aşk insanı tereddütlerden, anlık anksiyetelerden uzaklaştıran çok güzel bir duygu. Ama benim için net bir tarifi yok. Bir anda karşına çıkar, kendini orada hissedersin.
* Hayatınızda şimdi biri var mı? - Yok! İlişkim olduğunda bunu gazeteciler çekiyor. Ama hiç magazinsel bir boyuta gelmiyor. Çünkü o ilişkiyi ben iyisiyle kötüsüyle ve iyi niyet besleyerek yaşıyorum.
* Boyunuz kaç?
- 1.96.
* Bu kadar uzun olmak zor mu?
- Tabii zorlukları var. Ama 35 yıldır bu bedenin içindeyim, alıştım. Yolda yürürken kendime arada, “Onur neden kambur yürüyorsun” diyorum. Dik durduğumda yolun sonunu görüyorum, canım sıkılıyor, yeniden başımı eğiyorum. Ergenlik yıllarımda kafamı çarpmışlığım da çok oldu. * İkili ilişkilere yansıması nasıl? - İki gönül bir olunca samanlık seyran olur Hakancığım!
▫️ Sette karşınızda oynayan herkes takoz üstünde mi?
- Takoz kullanan da oluyor kullanmayan da. Platolarda eğer tavan yoksa alt açıyla çekemiyorlar. Genelde düz açıyla çekiliyorum. Bazen bacaklarımı iki yana açarak oynamak zorunda kaldığım bile oluyor!
▫️ Nasıl yani?
- Yakın planlarda o şekilde durarak orta yolu buluyorum işte (gülüyor). Ama oyunculuğun insanın içinde çalışan bir motor olduğunu düşünüyorum. O motoru iyi ve hızlı çalıştırmak için metotlarını bilmek önemli. Bunları bilen insanlarla çalıştığınızda o boy farkı bir şekilde kapanıyor. Mesela ‘Yasak Elma’da partnerim Sevda (Erginci) 1.59’du. Öyle yüksek bir enerjiyle geliyordu ki, orada bir alışveriş başlıyordu ve fiziksel olguları ortadan kaldırıyordu.
▫️ Konu partnerlerden açılmışken libido tartışmasına ne diyorsunuz? Bir jönün başarısı, karşısındaki kadın oyuncunun libidosuna mı bağlı?
- ‘How I Meet Your Mother’ diye bir dizi var. Oradaki Barney karakteri 11 sezon boyunca dünyanın görebileceği en hızlı çapkınlardan birini oynadı. Adam yürüyen bir testosterondu. Ama normal hayatında gay ve gay evliliği var. Gay bir adamın bu derece yüksek testosteronlu birini oynuyor olması bence bu tezi teknik anlamda çürütüyor. Oyunculuk libido değildir, metotlar vardır. Bunları çalışırsanız bir gay’i de oynarsanız, bir erkek kadını, bir kadın erkeği de oynar.
▫️ Oyunculuktaki başarı yetmedi, “Şarkıcı da olayım” dediğiniz için mi single çıkardınız?
- Şarkıcı olmak gibi bir gayem yok.
▫️ O zaman amaç ne?
- Sanat denen şey birbiriyle orantılı. Ressamın fırça darbesinde de, müzikte de, oyuncunun sahne içindeki dinamiğinde de bir ritim var. Bu ritimler içinizde olduğu sürece hepsini yapabilirsiniz. Ben de üretmekten mutluyum.
▫️ Nasıl başladı bu sevda?
- 13 yaşımdan beri şarkı söyleyip gitar çalıyorum. Yani oyunculuk yapmadan önce şarkı sözleri yazıyordum. 2.5 senedir de bir stüdyom var. Orada üretip söz yazıyorum.
▫️ Hiç dinlememiş birine müziğinizi nasıl anlatırsınız?
- Alternatif diyebiliriz.
▫️ Şarkınızın adı ‘Yangın Yeri’. Siz de yangın yeri misiniz?
- Bazen yangın yeriyim, bazen değilim. Bazen çok naifim, bazen çok gerginim. İnsan mutlak değil ki.
▫️ Buğulu bir ses tonunuz var. Bu, seksi görünmek için yaptığınız özel bir şey mi?
- Zaman içinde ses tonum böyle oldu. Beni 10 senedir tanıyorsun, bir saattir de aralıksız konuşuyoruz, bilerek yapmış olsam, bir yerde kaçırırdım değil mi?
▫️ Gözleriniz nedeniyle sizi Sibirya kurduna benzetiyorlar. Rahatsız oluyor musunuz?
- Yooo. Sibirya kurduna da patatese de benzetebilirler, böyle şeyler benim için sorun değil.
▫️ Diziniz ‘Mucize Doktor’da bir cerrahı canlandırıyorsunuz. Bu karakterle kendinizde yeni neler keşfettiniz? - Doktorlara daha çok saygı duymaya başladım. Çünkü çok değişik bir konsantrasyon. Birinci önceliğiniz yaşam.
▫️ Dizide gerçek organlarla mı çalışıyorsunuz?
- Evet. Mesela “Dalak çıkartıyorum” dediğim sahnede gerçekten elimde dalak tutuyorum. Zamanla gerçek bir kalbin, bağırsağın ya da dalağın elimde olduğunu hissediyor ve bunu normalleştiriyorum. ▫️ Biz neden ekranda bunu görmüyoruz?
- Bunları yurtdışına satılan bölümlerde gösterebiliyorlar.
▫️ Böyle bir şeyin Türk televizyonlarında sansürleniyor olmasına ne diyorsunuz? - Toplum olarak nerede olduğumuzu ülkemizin psikolojik danışmanları daha iyi bilebilir. Mesela Finlandiya toplumu etkilenmeyebilir ama başka yerde cinayetler artabilir, bunu bilemeyiz. Sanatsal boyutta konuşursak, benim içimde olan bir dalağın televizyonda gösterilmesinin bir zararı olduğunu düşünmüyorum.
▫️ Sevişme, öpüşme sahneleriyle ilgili fikriniz de aynı mı?
- Evet. Sevişmenin doğal, bizim de bunun ürünü olduğumuzu düşünüyorum. Biz oyuncular bir şeyi anlatırken gerçekliği yakalamaya çalışıyoruz. Dolayısıyla âşık iki insanın birbirine dokunmadan bunu ifade edebilmesi çok zor.

Доста е дългичко, за съжаление нямам време да седна и да го преведа цялото на български, но рускините са дали частичен превод:
Скрит текст:
-Какой у вас рост?
-1,96
-Трудно быть таким длинным?
- Трудности, конечно, есть. Но я уже так живу 35 лет, я привык. Когда я иду по дороге, я говорю себе: “Почему ты горбишься?”. Когда я стою прямо, я вижу конец дороги, мне становится скучно, я снова наклоняю голову. В подростковом возрасте я даже ударился головой.
-Есть ли кто-то в вашей жизни сейчас?
- Нет!
- Я пою и играю на гитаре с 13 лет.У меня есть студия уже 2,5 года. Там я сочиняю и пишу слова.
- Вы играете хирурга в сериале "Чудо-доктор". Что нового вы открыли в себе с этим персонажем?
- Я еще больше стал уважать врачей. Потому что это очень разнообразная концентрация. Ваш первый приоритет-жизнь.
-Вы работаете с настоящими органами в серии?-
-Да. Например, в сцене, где я говорю:” Я удаляю селезенку", я действительно держу селезенку в руке.
Моя мама из Чанаккале, она пенсионера. Мой отец учитель математики. Сейчас им по 60 лет. Они познакомились в школе в фольклорной команде. Стали держаться за руки и до сих пор не отпустили их друг от друга. Они все еще танцуют вместе по ночам, скидывают мне видео вальса.
- Мой брат окончил математику. Благодаря ему у меня всегда была математика в моей жизни. Я изучал экономику в университете Докуз Эйлюль. Существует серьезная связь между математикой и актерским мастерством, и я получил много пользы от этих знаний.
-Тарантино, Кубрик и Альмодовар - мои любимые режиссеры. Я бы не скучал, если бы я смотрел "Бэтмен: Темная ночь" снова и снова. Я думаю, что у одного из турецких режиссеров, Фатиха Акина, другая голова. Я бы с удовольствием сыграл с Шенером Шеном.
На вопрос о том, не делал ли он пластическую операцию, ответил смеясь "Где вы видите это? Мой нос кривой.

И бекстейдж видео от фотосесията:
https://vk.com/wall-164262731_3981

Пак се повтарям, ама... много красив мъж, бе... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А ето и другият ни красавец, много ми хареса: Sparkling Heart

# 130
  • AMS
Привет и благодаря за споделеното!!!
Тинче, назад съм с ДЧ /до еп.8/ и за това не пиша.
Даже и не всичко чета, но ще се върна като ви настигна.
Иначе на това дизи, за което питаш, му беше чела книгата.
И още два сериала ще изгледам.
Нали знаете, че обичам такива дето ги спират,
но пък артистите ми харесват >>>

А може след месец и на кино да ида,
да видя Боран и компания в новия филм.

# 131
  • София
Диве, аз хвърлям по някой поглед на "Ферхат и Ширин", но не го следя. Обаче Лейля е много красива, както винаги. И с Толга си отиват, но язък за сериала - дори и от фрагманите само разбирам, че става въпрос за две сестри, влюбени в един мъж, а той търси отмъщението. Пак типичните турски драми. То и в "Азизе" си е типична драма за отмъщение и богат мъж се влюбва в бедно момиче, обаче много ми харесват Буура и Ханде. Толкова неочаквано, обаче... ми, какво да направя. Grinning Понеже ти си пуснала фрагманите на сериалите, аз пускам снимка на Толга и Лейля и гифче на Буура и Ханде от двата сериала:

# 132
Привет! Hug

И двата сериала ги закриват, идват нови - тази вечер тийзър на сериала "Мраз"/Show TV/ със Зерин Текиндор и друг колега на Боран от "Великолепният век: Кьосем" Джанер Джиндорук. Останалите в каста са Ayça Ayşin Turan, Hazal Filiz Küçükköse, Şebnem Dönmez, Emir Çubukçu, Alperen Duymaz и др.

Режисьор е Хилал Сарал. Днес е рожденичка, да е жива и здрава! newsm59

# 133
Лучия, от къде инфо, че Азизе и "Ферхат и Ширин" ще ги закриват?

# 134
Лучия, от къде инфо, че Азизе и "Ферхат и Ширин" ще ги закриват?

Четох във вконтакт.

Фрагман 2 за еп. 14

С превод

https://vk.com/mucizedoktor?z=video-188449702_456239425%2F0a40b0 … l_wall_-188449702

Последна редакция: пн, 09 дек 2019, 18:53 от LU4IQ

Общи условия

Активация на акаунт