Нашите second hand находки - тема 42

• 87 522
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
  • Под Слънцето
макдрайв надолу към пазара , от дясно, до заложна къща , има 3 стъпала и маг за втора употреба. там има.

# 691
В русенската Хумана съм виждала

# 692
  • Под Слънцето
Аз пък издирвам раб. гащеризон с презрамки и с много джобчета из Варна. Ако някой мерне, моля споделете!

# 693
  • София
Преди време Мания-ценр.хали в понеделник,ден преди зареждане затваряха в 14ч.Може би,защото магазина е по-голям и затварят по-рано от другите.Персонала е лигав,фамилярничи,ако не им изнася нещо се зъбят.Управителят в виновен,щом са толкова капризни.След ИП,ми направи впечатление,че ценоразписа им е по-различен от преди и другите им магазини.По онова време имах база за сравнение с магазина на Сливница.Хич не ги харесвам лигните в халите,но са ми най-близо.Минах с кола по Сливница и видях,че Хуманата има -30%,ако някой го интересува.
На мен не ми прави толкова впечатление персонала там, само в зала Б са ме изнервяли.
Уж съм ходила преди 16ч...Работя наблизо и почти винаги си тръгвам от работа в 14 и 30. Може би съм ги хващала в дни, в които са до 14ч.

Аз нямам търпение вече за есенни и зимни неща.
Пристрастена съм към вълната и по цяла зима избухвам с мерино дрехи за децата 🤣 Не мога да устоя, кръвното ми се вдига, като видя някое мерино клинче(това е връх на находките-долнище от мека и качествена вълна). На мен ми е най-близка слатинската Мания, проблемът е, че и на няколко приятелки също луди по детските вълнени дрехи 🤣 Та ходя до Халите, тази в Красна поляна.
Ще си търся някакъв шал с красив изумрудено зелен цвят-сдобих се с есенни обувки в този цвят и искам шал, за да съчетавам с черно палто.
Трябва ми и зимно яке-3 зими ходя с много топлещо яке на българска марка. Но е за бебеносене(над слинг, раница за носене на бебе) и ми се иска вече да си взема нещо по-джиджано...но пак да е толкова топлещо. Имам черно палто на Манго с вълна(от Мания, втора зима го носих сега.  за 16лв го взех) и го харесвам много, но сякаш не спира вятъра и в някои случаи ми е студено с него.
Та нямам търпение вече за някакви хубави неща за есен и зима. За децата също. Малкото има космонавт, но искам да изровя и някое отделно зимно яке.

# 694
Е мерино и аз искам, а ти си ги изкупила Wink

# 695
# 696
Аз пък издирвам раб. гащеризон с презрамки и с много джобчета из Варна. Ако някой мерне, моля споделете!
Много пъти см виждала в Мания в зала Б в греда ни, само кажи какъв размер и цвят(тъмен предполагам) и ще се оглеждам.

# 697
А някъде да има мед. Облекло?

# 698
  • Под Слънцето
Миленче, мерсаж. Манията тръгна от Варна, все още тук им е базата, но магазини няма.  Изпокараха се нещо момчетата.. Най-близкият  маг. ми е в Добрич. Ш'ти пиша със снимка на лс. Благодаря предварително!

# 699
Здравейте, момичета! Съвсем скоро открих магазините за дрешки втора ръка и буквално съм обсебена. Heart Eyes За няколко месеца натрупах уникални находки от там! Често пътувам и във всеки град, в който отида, задължително посещавам някой от тези магазини. Joy Изчетох почти всички теми, но не ми стана съвсем ясно къде в София в района на Красно село се намират въпросните магазини, за които стана дума (Манията и онзи скъпия зад баничарницата по канала ги знам). Буквално един ден обикалях половин час около пазарчето на Красно село и не можах нищо да намеря Grinning Явно не съм от най-ориентираните Joy Много ще бъда благодарна, ако някой може да обясни къде наоколо се намират тези магазини “в дългия блок”, “сирийците” и “шика на киното”. Ще Ви бъда страаашно благодарна! Flowers Bouquet Revolving Hearts

П. С. Извинявайте, ако въпросът ми е глупав Smiley

# 700
  • Sofia
Шика на киното е точно срещу спирката на трамваите идващи от Княжево,в локалното

# 701
Дългият блок е на кръстовището на Г. Делчев и Дойран, зад градинката с детската площадка, мисля се води бл. 2. А втория магазин на същите е зад ДМ. Тези са сирийските.
И да оставяш по нещо, ей!

# 702
  • Пловдив
Не се стърпях, уж лятно нямаше да купувам

# 703
  • Пловдив
Чудесна рокля.Наистина не е за изпускане.Находките са си находки независимо от сезона.

# 704
Деси, къде намери бебешко? Нали е забранено?
Аз онзи ден бях в Хумана. Цена 4 лв/бр
Отделно- купи 3, плато 2. Харесах 2 ризи и много се чудех за якето. Ама ..взех го Wink

Общи условия

Активация на акаунт