Сполучливи имитации на маркови парфюми - 31

• 103 181
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • Deutschland
Menerva, благодаря ти. Ние пътуваме с кола до Бг, но има начин да поръчам.

# 541
Обикновено го има на фришопа на летище София и то на добра цена 20 евро за 100-ца ✌

И парфимо го предлага, ако е тоя от снимката.

# 542
  • BG-DE
Да, да това е 🙂

# 543
100 Chloe на Рефан е доста сполучливо. Налях си 10мл с 15 капки и го усещам  над 8 часа. Оригиналът не ми издържа толкова даже.

# 544
  • Lost in a fairytale ...
Само минавам да похваля Mukhallat на Мартинез. След голямата ми любов към него лятото го бях оставила настрани и днес го преоткрих! В 7 сутринта се пръснах /аз пръскам и върху дрехите/ и продължавам да го усещам доволно около себе си.
Имам, обаче един проблем с този аромат. В началото избива една кофти нотка, аз я оприличавам на стари, спарени дрехи. Мисля, че само аз я долавям, преди карах колежките да ме душат Grinning и моето предположение, е че не се спогажда добре с омекотителя, или тъканта или просто аз го усещам. Както и да е, изчезва до 30-40 минути и си остава само прекрасния аромат Sparkling Heart

# 545
Здравейте някой може ли да ми предложи сполучлива имитация на Tom Ford Black Orchid впрочем от Стара Загора съм досега съм имал една от Le Parfum и доволен съм но мисля че аромата не е точно като на Черната орхидея

# 546
Рефан, доста е хвален в темата, бях си го записала да го пробвам, но в моя град в 3 Рефана го нямаше и не успях да си налея.

# 547
На Martin Lion също не е лош, но мисля че точно копие никъде няма да откриеш.

# 548
Привет момичета, бихте ли ми препоръчали рефански аромат, който мирише на чисто и свежо! Благодаря Ви!

# 549
Здравейте момичета, смятате ли че капките на Рефан са много важни за трайността на парфюмите им?  Или имат и друго предназначение?

# 550
Другото предназначение на капките са за интензитета на аромата. Дори прекалявайки с тях има вероятност аромата не само да се насити, а и промени.

# 551
  • Варна
Привети ) Само Рефан ли предлагат  капки или има и други фирми?

# 552
На Martin Lion също не е лош, но мисля че точно копие никъде няма да откриеш.

Днес пробвах черната орхидея на Martin Lion и съм доста доволен според мен е 1 към 1 с оригинала

# 553
Момичета,този парфюм от Лидл кой имитира?

# 554
  • София
Lady Million P. Rabanne.

Общи условия

Активация на акаунт