Сполучливи имитации на маркови парфюми - 31

• 102 885
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
А мъжкият парфюм от промоцията на Лидл чия имитация е?
Скрит текст:

# 556
Ох, дами, дайте някоя наистина добра имитация на La vie est belle.. Пробвала съм на заг и на рефан и хич не го докарват. Имам остатък от оригинала и ги сравнявам.. Предложете нещо, което наистина се доближава максимално..

Благодаря!

# 557
  • Deutschland
Трайни ли са тези Luxury имитации на Лидл?

# 558
Ох, дами, дайте някоя наистина добра имитация на La vie est belle..
От това съм доволна, но имай в предвид, че са с хиляда панделки, зависи коя фирма коя панделка имитира.. Аз така не мога да си намеря хубава имитация за нощния трезор (пак lancome), защото търся конкретно CARESSE

# 559

Благодаря ти, но нещо май не те разбрах.. Това, което ми предлагаш имитация ли е и на какво, интересува ме конкретно  la vie. Това за панделките също не го разбрах 😬😊
На  нощния трезор ми попадна едно на mon parfume/florgarden, които са на гардени, но не бях мирисала оригинала, после като го помирисах нямаше общо, по-скоро напомня на ла ви.. Сега май ще поръчам мостра от заг зодиак и ще видим..

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 17:11 от junebug

# 560
junebug, когато отговаряш на предходен пост, не е необходимо да "цитираш". Особено пък, ако предния пост е с такава ОООООГРОМНА картинка. Така "изяждаме" страниците на темата с три поста, абсолютно е излишно това!!! Най - малкото можеше да сложиш цитата в "скрит текст". А изобщо: можеше просто да отговориш БЕЗ цитат!

# 561
Повече няма да стъпя в местният магазин на Рефан. Е не мога да опиша с каква досада продавачката ми даваше да помириша парфюмите, чакайки да изляза по-бързо. Помирисах два три аромата и излязох.

# 562
И какво от това? Като не е този магазин ще е друг на Рефан, аз като усетя такова отношение отивам в друг. В нашия град поне на 10 места се продава Рефан. Давам им шанс на 6-7месеца, в повечето случаи е уволнен този продавач и отношението е много по-добро.

# 563
junebug, това е хубава (според мен) имитация точно на ЛеБ, но ако си огледала оригиналния парфюм има едни цветни лентички под капачката, е, точно те дават различни звучене на парфюма, затова питам коя точно търсиш. Може би затова имитациите не ти допадат. Както и на нощния трезор, те всички са черни диаманти, ма аз харесвам само този с прасковено то цвете, има черно, розово..повечето имитации са на черното цвете, затова аз на имитация не успях да попадна

# 564
  • Пловдив
Момичета от Пловдив - от кой магазин на Рефан пазарувате?

# 565
  • Пазарджик
Привет парфюмни фей, някой вече пробва ли новите на Заг. Поите вече са на привършване и се чудя каква да си заредя. Мислех да пробвам   Идола, но и нещо от новите.

# 566
  • вкъщи
Какво ново имат  в Заг?

# 567
Идола не е нещо особено като аромат.

# 568
Мартинез са обявили, че Идол вече е в продажба.

# 569
  • Deutschland
Лелка : (извинете ме, но през телефона толкоз мога)

Общи условия

Активация на акаунт