Сполучливи имитации на маркови парфюми - 31

• 104 376
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Днес получих кашонче от Заг:

363 NR    NARCISO POUDREE - NARCISO RODRIGUEZ
79 LS LACOSTE POUR FEMME LACOSTE
94 MD MISS DIOR CHERIE C. DIOR
090 EU EUPHORIA C. KLEIN
088 PJ PREMIER JOUR NINA RICCI

Понапръсках се с Пудрата, а на листчета пръсках от другите аромати.
Бая съм се омагьосала, вече нищо не усещам и ми се струва, че не мириша на нищичко. Ама това не е възможно... Simple Smile

# 91
Някой може ли да ми даде актуален ценоразпис на Заг (този на базар момчето го знам) във физическите магазини?
18 ст. за мл.
За шишенцатата не знам. Аз ползвам едни стъклени по 10 мл от алиекспрес и ако някой аромат предизвика интереса ми, прежалвам космическата сума от 1.80 лв., с което се лишавам от дъвките си за два дни Simple Smile

======
Междувременно пръснах на една колежка от "pure musk". Каза, че й напомня на някакъв аромат от детството, в нейния случай - отпреди 20 години.

# 92
  • София
Някой може ли да ми даде актуален ценоразпис на Заг (този на базар момчето го знам) във физическите магазини?
18 ст. за мл.
За шишенцатата не знам. Аз ползвам едни стъклени по 10 мл от алиекспрес и ако някой аромат предизвика интереса ми, прежалвам космическата сума от 1.80 лв., с което се лишавам от дъвките си за два дни Simple Smile

======
Междувременно пръснах на една колежка от "pure musk". Каза, че й напомня на някакъв аромат от детството, в нейния случай - отпреди 20 години.

Само да не и напомня на някой одеколон.. Simple Smile

# 93
Много искам да пробвам Пюр Муск на Заг,дано са успели да уловят красотата му,защото е много фин,нежен и изтънчен.Ще видя и техния Идол и ще пиша,някой питаше за добра версия на Ла Ви е Бел,най-добрата за мен е на Гиза,максимално доближена до оригинала.На Ди Енд Пи ми харесват как са направени тези-Elie Saab Le Parfum,HYPNOTIC POISON,MON PARIS,BLACK OPIUM,CAROLINA HERRERA GOOD GIRL,HUGO BOSS THE SCENT FOR HER,TOM FORD VELVET ORCHID,VERY IRRESISTIBLE,VICTORIA'S SECRET Bombshell Eau de Parfum,ZEN SHISEIDO,NARCISO RODRIGUES FOR HER,PRADA CANDY,POISON DIOR, CHLOE LOVE,CHLOE едп.

Много ти благодаря, Кристалче! Ако не са променили цените си, 100 мл на D&P са 60 турски лири, което е колко 18 лева и излиза значително по- евтино от предлаганите при нас , ако не се лъжа, 30 лева. Мисля да се поснабдя.
Прочетох, че ALIEN ,ANGEL  и ALLURE да най- добри имитации.

# 94
  • Бургас
Не зная да ти кажа,аз съм от анти феновете на Ангела и не съм го пробвала в имитационната парфюмерия,но имаше доста добри отзиви за версията на Ди Енд Пи.Алюр го обожавам,но аз ползвам оригинала,версията на Сан Сиро преди години беше прилична,сега вече не знам,ако искаш нещо,което се доближава до Алюр пробвай Джой на Заг.Елиън също не харесвам и не мога да нося,аз лично го харесвам на Баргело,но трябва да се завъртя към Ди Енд пи и да пробвам тези три парфюма.

# 95
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, мили момичета, с риск да бъда подложена на публичен линч, огън и напалм  Joy  се осмелявам да ви споделя впечатленията си от новите аромати на Заг, които да си призная с нетърпение очаквах. Най - любопитна бях за Pure musk, от който пробвах няколко апликации /на кожа/ и улових моноаромат - единствено и само на жасмин без никакво, ама никакво развитие. Idole Lancôme ме остави хладно безразлична - нищо особено, масовка с тийненджърски привкус. Леко ме затрогна CK Еternity Flame, но не дотам, че да купя, може би Лошото момче бих обмислила за покупка, но не на този етап.... Тръгнах си леко разочарована, но пък за сметка на това се наградих с една Черна орхидея от новия бранд на Елитис - Lion Martin, бях пробвала от тестера им и много ми хареса /зарибявка!/, но когато го разопаковах у дома ми се стори някак си невзрачен. Ще му дам шанс с още няколко апликации и ако не се държи "прилично" ще се разделим Laughing , все пак не престава да ме гложди мисълта, че тестерите на марката се различават от капсулованите им парфюми..../между другото този трик го прилагат и в оригиналната парфюмерия, забелязала съм, че в някои случаи тестера е много по - добър от продукта, който купувам/. Таa...толкова за моите парфюмни неволи днес, аз разбира се не съм критерий, нито пример за подражание /в парфюмния смисъл на думата/  Joy, хората и възприятията им са различни, а и никого не искам да обвържа с мнението си. Благодаря ви, че ви има и има с кого да споделя! Лека и благоуханна вечер ви желая! Purple Heart Purple Heart Purple Heart

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 12:53 от kolevaangela

# 96
Ивче,можеш ли да ги  снимаш,да знаем какво да очакваме ? Благодаря!

# 97
  • Стара Загора
Не мисля че са нови. И се оказа че има само на по-популярните аромати минита. Алиен, Скандал, Куотр, Си, La vie est belle. Jadore, Light blue и подобните. Взех само Бушерона да не съм капо. Пробвах L'interdit и на Заг ми харесва повече. Този е по-наситен и пудрен сякаш. Липсва онази женственост и кремест финиш. Ерос на Версаче не ме впечатли. Си Пасионе и той пак слаб ми се стори, май ще си напълня на Заг и да мирясам.

# 98
Момичета, бях взела на майка ми обувката от ДнП и вече само нея ползва. Много я харесва, обаче вижда, че аз постоянно си поръчвам и ми вика, че иска да и взема 2-3 нови придобивки, подобни на обувката. Малко са ни различни вкусовете и съм в дилема. Моля ви, препоръчайте ми 2-3 ухания, които да и подаря, искам да я зарадвам много с избора:) Благодаря

# 99
  • София
Мъжкият Hermes на Заг- много далече от истината. Мирише остро на лекарство и спирт.

# 100
Момичета да се отчета и аз. Днес минах през магазина на ЗАГ в Надежда, София. За първи път го посещавам, въпреки че ми е в квартала и всеки ден минавам покрай него. Мислех, че е грешна информацията за него, защото никъде няма табелка ЗАГ или нещо подобно, но той е там и го има. Казва се MMZ perfumes. За съжаление асортиментът е много беден и ако искаш нещо актуално трябва да поръчаш поне 50 мл, или няколко различни парфюма, но пак да правят 50 мл. 90% от коментираните тук в темата парфюми ги нямат, но пък работят в събота, (май и в неделя). Имаха на дъното от няколко тестера (за напълване нямаше и капка) от които имах интерес, но не и това което търсех конкретно, затова и нищо не си взех. Момичето беше много мило и любезно, но нямаше как повече да ми помогне.
Ако беше по-добре зареден, цена нямаше да има този магазин. Дано в бъдеще да си оправят асортимента.

# 101
Къде е този магазин? При Бели Дунав, до Аладина и Близнаците ли? Малко по-надолу към спирката? Нещо такова ми се върти...и има една табелка ММЗ,отпред сякаш беше.

# 102
Да, този е. Преди него има магазин за животни, а до него преди имаше gsm сервиз. За мен лично си е направо на спирката, защото е две крачки зад нея.

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 04:59 от Lale_Lili

# 103
  • София
Да дам отчет за Лалето 🌷 на Заг. Трайност около час.

# 104
Да дам отчет за Лалето 🌷 на Заг. Трайност около час.

Толкова, но пък е страшно хубав като аромат. Обаче над 200 лв за оригинала не ми се дават. Не знам дали и той е траен.

Общи условия

Активация на акаунт