Сполучливи имитации на маркови парфюми - 31

• 106 022
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Къде в София се продава Мартин Лион? Аз съм огромен фен на Соспиро и бих ги пробвала с удоволствие.

# 181
В магазините Елитис ги има. Този в Халите напоследък го зареждат редовно.

# 182
  • Бургас
Гледам ги Мартин Лион,имат Шанел Тендър под номер F69,интересно ми е дали са го докарали добре.Имат и Бонбон на Виктор и Ролф,номер F32,Обувката F60,но най-много искам да пробвам как са направили Еx Nihilo Fleur Narcotique под номер U01.

# 183
  • София
Момичета, къде мога да намеря реплика на Kenzo Parfum d'ete?

# 184
Момичета,дайте идея за парфюм в стила на Булгари Омния Кристалин и Водата на Кензо.
Пробвах вчера Черната Орхидея и Табако Ванил...абсолютно не са моите аромати,хиляда пъти ги душих с надеждата поне малко да ме грабнат,но уви,много съм далеч от тях. Купих си Брайт Кристъл,мммм,не ми пасна нещо,но от любопитство....за работа става
Тук има Д&П и Барчело/Баргело(не знам как е правилно),та нещо от тях...

# 185
  • вкъщи
Чакам Кристалчето да пробва Martin lion и да де отзиви, разчитам на нейния вкус. Иначе и аз се интересувам от Шанса.

# 186
Значи да ви кажа ужасни стееее. Kissing Heart Зарибителки такива.
И аз да не остана назад се сдобих с Мон Герлен и Линтерди в изпълнение на Аристеа - 50мл. за 12.99лв. от Елитис Варна. Имаше и малки бутилчета - 18мл. за 5.85лв., но точно Мон и Линтерди нямаше.
Отделно си заредих Поемата от Заг и грабнах 12мл. от техния Линтерди, да го видим как е.
Пп В нашия Елитис бяха изгубили списъка на Мartin Lion и не можах да се ориентирам. Нищо, следващия път.

# 187
И аз да не остана назад се сдобих с Мон Герлен и Линтерди в изпълнение на Аристеа - 50мл. за 12.99лв. от Елитис Варна. Имаше и малки бутилчета - 18мл. за 5.85лв., но точно Мон и Линтерди нямаше.
Отделно си заредих Поемата от Заг и грабнах 12мл. от техния Линтерди, да го видим как е.
Пп В нашия Елитис бяха изгубили списъка на Мartin Lion и не можах да се ориентирам. Нищо, следващия път.

Това в Елитис на Колхозния пазар ли? Предполагам него, щом и Заг си заредила Blush Питам, защото на мен този на Чаталджа ми е най-удобен в момента, а няма малките бутилчета по 18 мл на Аристеа.

И още нещо - имате ли идея Poison Girl има ли общо със Скандал? Oнзи ден като ползвах Poison Girl в началото си мислех, че съм объркала номера и съм взела Скандал, проверявах списъци, но се оказа, че съм си взела правилния парфюм.

Днес разносвам Black Orchid на Martin Lion и засега се държи много добре Heart Eyes

# 188
Да, да, от Елитис на пазара си ги взех.
И дааа, Заг е отсреща дет се вика. Grinning
При мен Отровното момиче и Скандал не избиват на общи нотки. Но пък ми напомня Олимпеята. Луда работа. Joy

# 189
И аз не усещам прилика между момичето и Скандал, с Олимпея също не намирам никакви допирни точки, но всички сме с различни възприятия, нормални са подобни разминавания. Grinning

# 190
Аз си взех Синемата на ИСЛ и Мон Герлан на Д и П. Синемата ми е много любим,на първо четене са я докарали. В радиус от 3 метра се носи аромат. Ще видим как ще е след няколко часа. Герлана май нещо ме замисли,но ще го пробвам утре

# 191
За трети път си вземам Manifesto на Д енд П, по- силен и красив е от оригинала, който също имам, но почти не ползвам. Винаги ме питат какъв ми е парфюма, когато съм с него, определено много се харесва от околните.

# 192

Може ли снимка на малките бутилчета,събудиха ми любопитсвото.

# 193
Ами не съм ги снимала, но са същите като големите само, че по мънички. Grinning

# 194
Абе аз ли нещо съм се объркала, но не можах да го открия магазинчето на Заг на Колхозния пазар..На мястото, където трябва да е има затворен гараж..И наоколо обиколих и не го открих.А не е като да не съм ходила в него.Исках да заредя на баща ми Aqua di Gio,почти го е изпръскал, а си го харесва.И вчера ми се умириса душичката в Елитис да тествам мъжки аромати,то Аристеа, Martin Lion,Роксан...и накрая му взех имитацията на Аристея.Ама не е същата, пак си е свеж цитрус, но има някаква гадна нотка.Не е същия като на Заг.Аз се напръсках с Good girl и Good girl legere на Аристея.Втория ми харесва повече, много сладък разкош.Но засега съм пас, няма да купувам.Зимата ще залагам на Тесорито и Zadig&Voltaire, в оригинал

Общи условия

Активация на акаунт