Сполучливи имитации на маркови парфюми - 31

• 102 828
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Днес си пръснах от тези парфюми с Айфеловата кула които са, май Paris пише на тях. Избрах да тествам мъжки GUERLAIN L`homme ideal. Много, много ми хареса.
Въпросът ми е дали има и на други фирми имитация сполучлива, ако ли не да отивам и да се вземаме.
Благодаря  bouquet

# 586
Хайде да идват имитациите на Libre, че нямам търпение. Много хубав аромат. Дано да успеят да го докарат.
Лавандулата напоследък ми е много любима и днес разхождах Mon Guerlain Bloom of rose с удоволствие.

# 587
Чия имитация разходи днес? Аз имам на Мартин Лион и ми харесва много,за това време е невероятна.

# 588
GUERLAIN L`homme ideal... има и на други фирми имитация сполучлива...
Купувала съм на Рефан с двойни капки за брат ми - изпръска си 50 мл. с голямо удоволствие.

# 589
solar_fields, благодаря ти.
Четох го във Фрагрантика и все по-лесно взех да разгадавам по нотки, парфюмите които харесвам.
Има ли тонка, бадем и сандалово дърво, ясно.
Чудя се и на още един на Ели Сааб Girl of now, но го имат само Мартинез а аз тях няма къде да ги пробвам.

# 590
  • Deutschland
Girl of now съм купувала на Рафаела, имитациите, дето са на входа на Кауфланд магазините.

# 591
Здравейте! Може ли мнение за alien mugler на refan? Доближава ли се до оригинала и какви други аромати бихте ми препоръчали (може и по-нежни, а също и по-тежки с предизвикателна женска нотка Simple Smile)

# 592
  • София
В Мола на Цариградско са отворили щанд на Мартинез.

Пуснали са два нови аромата в Лидл. Много са хубави, но не мога да се сетя на какво ми приличат?

# 593
Включмам се в темата с молба. Препоръчайте ми парфюм, който е с изискан, елегантен и стилен аромат. Мисля, че моят вкус се разминава с този на повечето хора. Никога досега не са ме питали с какъв парфюм съм, а много бих искала да оставя следа с луксозен шлейф.

# 594
  • вкъщи
В Лидл нови ли са парфюмите или като тези миналата година?

# 595
  • Бургас
anra,аз ти препоръчвам Пантерата на Картие в оригинал не е толкова скъп в нета или виж версията му на Парфен.Другият който предлагам е Картие Карат има тънък изкусителен шлейф,елегантен и звучащ скъпо,също е на много добра цена онлайн за тестер.

# 596
А къде в Бургас има Парфен? Само Рефан в МОЛ Галерия и в центъра съм виждала. От темата разбрах за другите наливни парфюми в Елитис, в магазинчето срещу Малибу.

# 597
  • Бургас
Няма Парфен тук от доста време.

# 598
Чия имитация разходи днес? Аз имам на Мартин Лион и ми харесва много,за това време е невероятна.
Имам имитацията на Рефан. Допада ми. Лятото още веднага когато излезе си взех 20 мл с 20 капки и съм доволна. Сега за това време е резкошен.

# 599
  • София
Влизам да похваля Mojave Ghost на Мартинез. Страхотен аромат, много нежен, няма никаква сладост в него. Точно както обичам. И няма такава трайност. Конкурира се успешно с Номад, а при мен Номад е до изкъпване. Иска ми се и Африканският бал да ми беше толкова траен...

Общи условия

Активация на акаунт