Сполучливи имитации на маркови парфюми - 31

• 102 824
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Толкова се бях влюбила в Доброто момиче, та чак си поисках стотица - това миналия 10 ноември, че имаме празник на този ден, и сега изваждам бутилката и след първото пръскане се питах дали е същият парфюм. Същият е, но аз вече не го възприемам по същия начин. Дали ще се промени това? Струва ми се прекалено сладък и захаросан, и като капак на всичко е безумно траен върху мен.
Редактирам се - За имитацията на Parfen става въпрос. Наистина е много красив аромат, но година по-късно не ми понася.

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 11:20 от Mari_qana

# 601
  • Пловдив
В момента имам на Сан Сиро малко от Good Girl, половин Alien, един Narciso Poudree, един Poison Girl от Лъкитата, имам Номад на Заг, малко Allure, естествено и съм се зачудила дали ще ми хареса на Martin Lion Erba Pura. А искам да не си взимам нови, докато не изпръскам всичко. Лоша работа е тази страст.

# 602
  • Варна
Влизам да похваля Mojave Ghost на Мартинез. Страхотен аромат, много нежен, няма никаква сладост в него. Точно както обичам. И няма такава трайност. Конкурира се успешно с Номад, а при мен Номад е до изкъпване. Иска ми се и Африканският бал да ми беше толкова траен...

Номад на кого е толкова траен?

# 603
  • Бургас
Момичета, бихте ли ми помогнали е актуална информация за цените на 50 мл капсулован на Парфен?
Поръчката става само от тук:
https://www.facebook.com/parfen/
нали?

# 604
Скрит текст:
Влизам да похваля Mojave Ghost на Мартинез. Страхотен аромат, много нежен, няма никаква сладост в него. Точно както обичам. И няма такава трайност. Конкурира се успешно с Номад, а при мен Номад е до изкъпване. Иска ми се и Африканският бал да ми беше толкова траен...
[/quote]При мен е също много траен. Но аз пръскам и по дрехите си.
Скрит текст:
Толкова се бях влюбила в Доброто момиче...
За оригинала ли говорим или за някоя от имитациите? Търся си трайна имитация на Good Girl, защото при мен нещо не се задържа особено /на кожата ми/. Ако говориш за имитациите, за коя марка точно говориш?Flowers Hibiscus

# 605
Имах good girl на Заг, като трайност ми харесва, но след първия половин час ми избива на мъжки нотки, малко като мъжкия XS Paco Rabanne...

# 606
  • Стара Загора
Момичета, бихте ли ми помогнали е актуална информация за цените на 50 мл капсулован на Парфен?
Поръчката става само от тук:
https://www.facebook.com/parfen/
нали?
Здравей, последно беше 21 лв. капсулован в кутийка.

# 607
  • Бургас
sanyy, благодаря ти!
Лек ден! Heart

# 608
Цитат
За оригинала ли говорим или за някоя от имитациите? Търся си трайна имитация на Good Girl, защото при мен нещо не се задържа особено /на кожата ми/. Ако говориш за имитациите, за коя марка точно говориш?Flowers Hibiscus

Аз имам на D&P 100 мл от миналата година април - не е мръднал, адски траен и за мен е много близък до оригинала. Нека момичетата, които са ползвали и други имитации да сравнят Simple Smile

# 609
  • Стара Загора
....... съм се зачудила дали ще ми хареса на Martin Lion Erba Pura. А искам да не си взимам нови, докато не изпръскам всичко. Лоша работа е тази страст.

Аз съм влюбена в този аромат...купих си го като подарък от свекървата за Коледа, и нямам търпение да ми го подари Simple Smile
Пробвай го в Елитис, ако има в населеното ви място...има тестери. Няма отмирисване това нещо.Преди да го купя, го тествах два пъти......два, три дни след това още се усещаше.

# 610
На каква цена са тези Martim Lion и може ли да се купят онлайн?

# 611
Relaxed
....... съм се зачудила дали ще ми хареса на Martin Lion Erba Pura. А искам да не си взимам нови, докато не изпръскам всичко. Лоша работа е тази страст.

Аз съм влюбена в този аромат...купих си го като подарък от свекървата за Коледа, и нямам търпение да ми го подари Simple Smile
Пробвай го в Елитис, ако има в населеното ви място...има тестери. Няма отмирисване това нещо.Преди да го купя, го тествах два пъти......два, три дни след това още се усещаше.
Можеш ли да опишеш на какво мирише? Kissing Face

# 612
  • Пазарджик
Новте на ЗАГ са:
Tom Ford - Noir ,
Tom Ford - Metallique,
Calvin Klein- Women
D&G - K

Мисля в неделя да се разхода я до Пловдив и да ги пробвам, че имам нужда от ново зареждане. Дано да са трайни хубави.

# 613
Новте на ЗАГ са:
Tom Ford - Noir ,
Скрит текст:
Tom Ford - Metallique,
Calvin Klein- Women
D&G - K

Мисля в неделя да се разхода я до Пловдив и да ги пробвам, че имам нужда от ново зареждане. Дано да са трайни хубави.
Този има шанс да ми стане фаворит за сезона. Хем е топъл, хем не е захаросан... наистина сложен аромат, с хубав шлейф, траен... Не ме бива по описанията, но си заслужава, без да съм го сравнявал с оригинала.
Другите също стават.

# 614
  • София
Аз имам и оригинала и на Заг малко шишенце. Оригиналът ми е една идея по траен, но и на Заг версията не му отстъпва. Аз пръскам в косата и си го усещам чак докато вляза да се изкъпя.

Общи условия

Активация на акаунт