Математически турнири 1-4 клас. Тема №55

• 50 263
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Здрвейте! Имате ли информация в кои училища в София ще се провежда Иван Салабашев? Тази година ще ни бъде първо явяване на състезанието, а не откривам много информация относно провеждането му освен датата. Благодаря Simple Smile

# 121
  • София
Здрвейте! Имате ли информация в кои училища в София ще се провежда Иван Салабашев? Тази година ще ни бъде първо явяване на състезанието, а не откривам много информация относно провеждането му освен датата. Благодаря Simple Smile
125то

# 122
Благодаря!

# 123
Здравейте, знам че задачите от  Никулденския математически турнир Св. Николай Чудотворец не са публикувани никъде, но все пак да попитам случайно някой да има нещо за 3 клас от предходни години?

# 124
Здравейте, знам че задачите от  Никулденския математически турнир Св. Николай Чудотворец не са публикувани никъде, но все пак да попитам случайно някой да има нещо за 3 клас от предходни години?

Задачите от миналата година ги има във ФБ групата, раздел "Други състезания".

# 125

А коя е групата във ФБ?

# 126
Здравейте, знам че задачите от  Никулденския математически турнир Св. Николай Чудотворец не са публикувани никъде, но все пак да попитам случайно някой да има нещо за 3 клас от предходни години?

А коя е групата във ФБ?

Едноименната "Математически турнири".

# 127
Алисса, благодаря, открих там само XXI, предполагам е само това?

# 128
Не съм се интересувала от състезанието, но мисля, че само това е налично.  Peace

# 129
# 130
# 131
Ние сме с 29 и си мислех, че сме хванали последния влак за златото. Явно доста са били трудни задачите, още не съм успяла да ги видя.

# 132
За 1 клас колко точки е среброто?

# 133
  • Бургас
И моето гардже е със злато с едни 27 точки, от които не очаквах повече от бронз. Стана ми интересно, че деца от класа с по 3 и 4 точки ще са наградени със сертификат?! Тоест всички явили се, ще бъдат наградени Grinning

# 134
Сертификатът за участие не е точно награда.

Общи условия

Активация на акаунт