Пътят на честта - тема 5

• 48 160
  • 794
  •   1
Отговори
# 510
Добър ден! Гледам сериала от самото начало, но чак сега дойдох да ви видя Innocent

Наричам го българският-турски сериал, защото... абе от прякора си личи защо. Минавам направо на снощната серия, на която в края съм заспала явно, защото част от нещата, които коментирате не ги помня. Нищо чудно, използвам сериала за приспивателно. Сега ме е страх да пусна в Нова плей да видя края, защото съм на работа и SleepingSleepingSleeping
Тази вдновица клета, все ми се струва, че снощи с големия си син си бяха разменили сценариите без да искат и тя четеше неговите думи, а той нейните Simple Smile
Анелия (извинявайте, ще ги карам с имената от сериала, защото не знам всички актьори), толкова зле играе, не заради друго, но когато казваше на Калоян, че тя не би му причинила това тя го играеше все едно наистина го вярва. Булка, говорите по тлефона, той няма да те види, а сама себе си защо лъжеш?
Калоян е ясен, той толкова си може, завалията. Още в Под прикритие не се справяше добре.
Кера... не, не, не бе! И що беше тази тъпа сцена с молива в косата после, що за сценарстко безсилие и безпловие!!!

Обаче има и такива, които харесвам - Димитър, Бонка, Симона и Начо. Първите двама така играят, че се късат, че на улицата да ги видя ще искам да им бия два шамара. Особено когато Димитър би Симона и тя загуби детето... Много добри актьори. Това са ми топ 4 в серала. Прехвалените Плачков, Захариев, Пападополу, Петкова не могат да им стъпят на пръста по актьорски заложби. Харесвам и Асен, не толкова заради играта, а защото е висок, чъмнокос и синеок, а това са трите ключа за сърцето ми Heart JoyHeartHeartHeartHeart

# 511
Да,Киро и подарява кола и Жаки го прегръща сякаш и е първо приятелче.В дискотеката Асен и Люлюто щяха да се изядат,а тези двамата.... веднъж не се награбиха,та да покажат страстта си.Явно Мариана наистина е наложила цензура някак си.

# 512
Ай , сега гледах промото за Понеделник .

Обаче Димитър наистина ще отвлече Мартин .
А Бонка с този нож само да не види края и на Начо.

# 513
Жаки и Киро са тотално разочарование. Просто да не ги дават повече.Тъкмо Марианка Попова ще се успокои.
Не сравнявайте филма с турски сериал!Моля,моля аз гледах  един за едни братя, кой полицай, кой мафиот /Втърешен човек/-ми по-добър от този беше.
Значи Жаки влиза бавно, той леко припълзява след нея и и предлага кола;Тя взима ключа и с усмивка казва,че е ударила Джакпота; После ни дават как тя спи, а той отгоре като орисница я съзерцава; Те на това му се вика страст, любов, тръпки, очакване да се видят.Дори да са му забранили за я пипа/жена му/, поне снецаристите да го нагодят с диалог така,че да има нещо истинско;Той се умилква като помияр, даже не дава подаръците си тежкарски и мажкарски, а все едно "Моля те вземи ги"!
Кера и Калоян са много подходящи един за друг-дървени, ококорени,декламиращи;
На моменти нямам нерви и превключвам канала;Но въпре всичко,  като гледам всички ние си ги гледаме Simple Smile)))

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 11:40 от Наоми

# 514
  • Пловдив
Обаче Калоян доста по-отпуснат ми се вижда. Добре ми стои на екрана.

И на мен такова впечатление ми прави в последните 2-3 серии. То отива на свършване сериалът, ама пак добре, де Simple Smile

А Бонка с този нож само да не види края и на Начо.

Пак нелогично: в предната серия - "айде, Начо, моля те, сакън, върни се", в следващата - ще го трепе Rolling Eyes

# 515
  • София
За мен интригите в Царево са също толкова неубедителни, колкото тези в София. Да искаш да отмъкнеш дете от майка му... Супер нереално ми е да има чак такива хора. И тази омраза у Бонка - писала съм и назад, вярно е, че има зли свекърви, върло изпокарани със снахите си, ама чак толкова...
Симона и Дичо са сладки, да, но ако Димитър е чак такъв садист, досега да я е измъкнал за косата и да е измел центъра на Царево с нея...
За Киро и Жаки думи нямам. Може да ги дадат как играят шах, сантасе, как мият банята - също толкова еротично ще изглежда...

# 516
А цветът на косата на Кера?!

# 517
А аутфита за бар? И това " колие", брр...

# 518
А цветът на косата на Кера?!
Цвят? Прорасли корени се мъчат да минат за омбре. Кремена Халваджиян има ли нещо общо? Хахаха

# 519
Снощният епизод беше много смешен 😂:От Киро и Жаки толкова сексуална енергия струеше,че можеше да замрази бутилка с водка.Нереално студени отношения между любовници.Кера такъв сексапил извади с жеста с молива от мазната и неподдържана коса,че Кало 5секунди гледа след нея като излезе.Сцената в бара беше потресаваща-Люлю и Асен се мляскаха като разгонени,Кера свенливо се усмихваше,а Кало я бранеше от напористия ухажор който веднага я забеляза разбира се.Симона и Дичо добре играят, естествено им се получава и на двамата.Димитър играе невероятно,100% си покрива образа.Историята  на Ада и Кало е добра хрумка,само дето 1998г мобилните телефони бяха с друг код,ама айде.Поне автентичен апарат са намерили,те вярно тежаха половин кг и имаха станция за зареждане,та нормално някой  друг го носеше на дамите .Сцената с майката с 4те деца беше пресилена-тези вехти мебели от кое мазе ги измькнаха?

# 520
Ама вярно сцената с молива в косата трябваше да мине за много секси. Вместо това стоеше изкуствено и не на място. В сериала играят добре Бонка, Димитър, Начо, Симона, Дичо. В този ред. Всичко друго е въздух под налягане и натягане. А и споделям мнението, че ако Люба беше Кера, щеше да бъде доста по-убедително. Главната героиня не ми харесва в ролята си и това е.

# 521
Не знам какво по-разчупено видяхте у Калоян, като пълно дърво се държи, но това е защото е стресиран от красотата на Кера, а и от нейните умения във всички сфери на живота.
В предишна серия той нахлу в апартамента на Стела и вероятно търсеше флашката, нали? И то  един компромат на тази флашка - Стела влиза в стаята и го целува, трябваше тя да измисли нещо по-така, а не една целувка.

# 522
Аз съм изпуснала сцената с молива, довечера ще си върна да видя, това кога е станало?

# 523
Само да засядя нарцисите и лалетата и ще изгледам епизода.

Верно Ивайло се отпусна..към края..или е чакал Кера? Wink
Добре де, Марияна била ревнувала. Ами да си го държи у дома, бре! Той ли е единствения актьор в България, че чак се съобразяват толкова много с него?! Ще го играе влюбен, пък непипаж. Сигурно за това Люлю и Асен компенсират..
Жаки с този пръст дето все го показва, гледах я в интервюто при Гала пак го размахва. Яко ме дразнят повечето, ама що ги гледам да ме питаш! То зарад вас, да знайте.
Тази ми е втората любима тема след “Женени от пръв поглед”.

# 524
Когато беше в офиса и показваше отчетите.
Там той предложи и шофьора да взима Марти да го води на джудо заедно с Крис.

Общи условия

Активация на акаунт