Пътят на честта - тема 5

• 48 536
  • 794
  •   1
Отговори
# 525
Пуснах да видя края. Сцената в бара е един път. Да, на Кало и Кера им беше неудобно, на мен ми беше неудобно, на сваляча-танцьор му беше неудобно, лаптопа ми и той пожела да се рестартира точно в този момент (а не е свенлив). Евала!
А Асен и Люба нямаше ли да се крият? Какви са тези уискита в софийските барове, че от първото и ти иде да си разкъсате с колегата дрехите пред The boss?

# 526
  • Пловдив
А Асен и Люба нямаше ли да се крият? Какви са тези уискита в софийските барове, че от първото и ти иде да си разкъсате с колегата дрехите пред The boss?
В бара може, в офиса - не може. Каквото си е в бара, си остава в бара Laughing

# 527
Добре де, Марияна била ревнувала. Ами да си го държи у дома, бре! Той ли е единствения актьор в България, че чак се съобразяват толкова много с него?! Ще го играе влюбен, пък непипаж.
Аз пък се чудя, уважаващ себе си човек /още повече публична личност/, как допуска да се меси някой в професионалния му живот. От тук насетне трябва първо Мариана да питат къде и в какво да участва. В ББ излезе заради нея/пък и заради нея влезе/.

# 528
Аз нямам нищо против Плачков да си седи у дома до полата на жена си, културният живот нищо няма да загуби от това!

# 529
До снощната серия не знам коя е не можах да разбера кой е пътят на честта и къде е той?Големи суматохи в епизодите ,голямо нещо,а тази чест никъде не я видях.Що персонажи се изнизаха през епизодите що чудеса....

# 530
  • София
Да, ама Плачков си мечтае да е велик актьор... Пък жена му не дава...

# 531
И затова ще му гледаме нелепата имитация на секс с екранните партньорки....Освен Мариана да ореже сценария и Киро само да млати персонажите, да се прескочат любовните сцени.

# 532
  • София
Силвия е ясно защо е в сериала, ама набедения за актьор Плачков как се уреди? Толкова е нелеп в ролята на мафиотски бос с тази пухкава физиономия и присвити очички, че няма накъде повече.
Кера е нов, яко жълтеещ цвят на косата.

# 533
Ох, не мога повече. Дайте кърпичките! Тя е невинна.

# 534
# 535
Хлопа и дъската много сериозно.

# 536
Наистина са абсурдни любовните сцени на Жаки и Киро, имам чувството че в договора му е сложено да са на минимум метър разстояние един от друг, винаги страшен луфт зее помежду им. А уж изпепеляваща тая любов.

Мариана абсолютно всички сценаристи ли обижда или само работодателите на мъжа си? 🙄

# 537
Ама той Блендерчо нали имаше нЕкви секс изпълнения в началото на сериала с разни платени и неплатени жрици. Тогава и в един креват се търкаляха, едната я поодуши малко, после с наркоманката пак имаше задявка, а и със Стела Психото се отъркаляха. Горе долу все полуголи мацки се въртяха около него. Тогава не се чуваше Мариана да е лаела. Но... там нямаше любооов, беше само секс. Joy А в ЖакитУ е влюбен Joy и явно на Марианка и е дошло в повече. Почнах да си мисля, дали Жаклинчето не и проблема на Мима. Знам ли. Щом е само секс - може, ама има ли любов - въъх, спри, не пипай!!! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 538
Dizzy Face Обясненията на Мариана, са в стил "президентшата" - моля ти се, плебс, аз съм над нещата. Те си и приличат двете, генетичен дефект ли е?

# 539
Сцената с моливчето ми беше всичко друго, не и сексапилна. Представям си на работа някой изважда нещо от някоя част на тялото си и на забавен каданс ми го подава😬.  Ъъъъъъъъ .... чувствам  се все едно някой стърже с тебешир по дъската.

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 12:23 от fchelata

Общи условия

Активация на акаунт