Пътят на честта - тема 5

• 48 111
  • 794
  •   1
Отговори
# 75
Сладурка е София и много красива, ама наистина такъв й е маниера. Как се подпираше на диванчето, все едно си е вкъщи Grinning

# 76
И.Захариев и С.Петкова по принцип ли толкоз слаби актьори или само тук не могат да се ориентират
Ивайло Захариев беше същия и в "Под прикритие", за мен промяна няма. А Силвия също имаше роля там, но сякаш се справяше по-добре тогава. Сега нещо много ми е анти и захаросана.

Силвето в  Под прикритие го раздаваше профайлър май Simple Smile
Който не е гледал интервюто със Софка при Гала-ето го Simple Smile

https://play.nova.bg/video/na-kafe/season-11/kafe-2019-10-31

Лигла.  Simple Smile Абсолютна.  Peace

# 77
Много роднински го раздават във сериалчето.Вече е ясно кой жена,кой дъщеря .Само не се знае тези епизодични герои пример репортерката сигурно е шурулинка на някого.То за това филмчето е пълна бутафория на стойностен филм.Лесно не се  задоволяват капризите на роднините.

# 78
Как мислите, че вземат идеи от темата, сериите не са ли снимани вече ?

И аз мислех, че са наснимани, но явно не са. Обвиненията на Калоян, че Кера е всеможеща, бяха като прекопирани от темите тук...

мой познат изигра ролята на техника, който прекара камеритебв къщата на Калоян.
По снимката му във фейсбук се вижда , че са снимали на 26.09 .
Серията не зная точно кога е излъчена, но по пътя на логиката мисля, че няма мецес.

Смятм , че в движение снимат, както и че променят.
Сериала започна да се движи по-бързо, диалозите се поразтегнаха...нищо чудно, да четатнякакви коментари из мрежата и да променят някои подробности

# 79
Аз предлагам да допишем сценария ,за да не мъчим сценаристите да измислят кухи и протяжни диалози.Да не си смучат от пръстите небивалици,а ние да им помагнем да завършат филма.

# 80
Сценария го пишете доста успешно, как обаче ще научим главните герои да се държат нормално и да не рецитират?

# 81
  • София
Само да вметна, че асистентката на Ада, която броеше парите и върна ключовете от колата на Камен, е Анна Грозданова - мацката организира едни весели стенд-ъп вечери, явно е приятелка и с някой от екипа...

# 82
Как мислите, че вземат идеи от темата, сериите не са ли снимани вече ?

И аз мислех, че са наснимани, но явно не са. Обвиненията на Калоян, че Кера е всеможеща, бяха като прекопирани от темите тук...

мой познат изигра ролята на техника, който прекара камеритебв къщата на Калоян.
По снимката му във фейсбук се вижда , че са снимали на 26.09 .
Серията не зная точно кога е излъчена, но по пътя на логиката мисля, че няма мецес.

Смятм , че в движение снимат, както и че променят.
Сериала започна да се движи по-бързо, диалозите се поразтегнаха...нищо чудно, да четатнякакви коментари из мрежата и да променят някои подробности

Според мен, щом почнаха да дават в четвъртък на мястото на ПЧ,Кошмари в кухнята -стари епизоди,значи наистина нямат готови серии,и снимат от четвъртък нататък.И както върви.тъкмо по Коледа някъде.ще излъчат 52 еп на ПЧ

# 83
  • Viena
Дайте да им помогнем тогава, само една молба имам... На финалните надписи да споменат"и с любезното участие на бг мама" 😀

# 84
С тези 2 епизода на седмица ще забравим въобще какво се е случвало в предните серии

# 85
  • Sofia
Есенната сцена в парка ,където Кери видя Антон с детето,сигурно е от преди 1-2 седмици,скоро пожълтяха и окапаха листата 🍂🍁🍂

# 86
  • София
За този сезон нищо не може да се промени, но се напънът трябва да е за сезон 2. Само да видим как ще го свършат Wink
Тачо и Калоян ако скочат на Киро ще стане интересно. Кера ще набие Антон и ще каже на жена му, че я задява. Начо ще заточи Бонка да работи в хотела 24ч, докато не върне парите за ходжата.
Симона ако се махне от Димитър, защото вече и Начо я подкокоросва, може да иде или при полицая или при оня с мустаците, като вземе парите на мъжа си и го натопи за бежанците.
Кера и Люлю ще са водещите фигури в холдинга.

# 87
Аз не съм гледала всички серии, само последните 5-6. Мисля да го започна от първата.
Яд ме е, че го дават късно и само от пон до сряда.. защо въобще се излъчват турски и индийски сериали вместо българският да е в прайм тайм?

# 88
  • София
Е, сериалът се раздвижи! Начо, Кера и Симона проявяват характери!

Боби Турбото наистина играе много добре и се забавлява с образа си.

Кера е машина. Потенциала и се развива светкавично с всяка изминала серия. Кога се загуби в метрото, кога стана най-търсена за всичко и всеки опира до нея. Показа характер! Може би тръгва вече по пътя на честта?

Интересни са ми нещата покрай Симона- ето намери пари, намери опора в Начо и Дичо, време е да действа.

Хахаха, как ги свалиха бежанците насред Пиротска...много комично беше!

# 89
  • София
Аз не съм гледала всички серии, само последните 5-6. Мисля да го започна от първата.
Яд ме е, че го дават късно и само от пон до сряда.. защо въобще се излъчват турски и индийски сериали вместо българският да е в прайм тайм?

Праймтаймът на Нова от бая време е зает само от български продукции - сериали и риалитита. Турските сапунки са по bTV...

Общи условия

Активация на акаунт