Пътят на честта - тема 5

• 48 133
  • 794
  •   1
Отговори
# 90
Каквито и недостатъци и недомислици да има сериала не ме дразни. Дори не го гледам между другото, а го очаквам. Докато някои предавания абсолютно не ми понасят като "На кафе" в настоящият му вариант,  5-6 души седнали на една маса на клюкарска седянка и ръсят празни приказки на килограм. А в индийските сериали аз ако съм дублиращ актьор от тия които четат текста, ще ми е неудобно да съм част от подобен тъп и глупав сценарий.....ще откажа веднага.

# 91
Да ви кажа честно, в софийското метро е много лесно да се объркаш. Пътувала съм в парижкото, будапещенското и виенското метро без да имам никакви проблеми и без да знам език дори, но в софийското още първия път се заблудих и за малко да изпусна самолет...Иначе не живея в София, но за метрото си трябват яки нерви докато му свикне човек.

# 92
Ако не ми излизат известия от темата, направо ще забравя, че го гледам тоя сериал. Разбиха ни с тая схема- три дни има, четири- няма.

# 93
Аз дори реших, че е сършил първият сезон и с  изненада открих, че все още върви.  Laughing

# 94
Поне да го даваха понеделник-сряда-петък, че така съвсем ще му изпуснем края...

# 95
Ами според мен не могат да насмогнат с епизодите и затова разрешиха до 3 дни в седмицата.
Трябва да му признаем на Халваджиян , че този му проект е по-успешен от Полицаите. Гледаме, за да видим как точно не се прави сериал.

# 96
Сега изгледах "Рицар без броня" /за н-ти път/. Е как никой не рецитира?

# 97
Аз пък днес гледах едно предаване за Георги Парцалев. За него говориха и Лолова и Мутафова. Стана ми тъжно. Тези хубостници тук, а и още доста други как се окичват с тази титла - артист, като не могат и на йота да се доближат до гореспоменатите!

# 98
Аз пък днес гледах едно предаване за Георги Парцалев. За него говориха и Лолова и Мутафова. Стана ми тъжно. Тези хубостници тук, а и още доста други как се окичват с тази титла - артист, като не могат и на йота да се доближат до гореспоменатите!

Е, айде сега, сравнявате несравними неща и личности от различни поколения. Аз пък не мога да дам преднина нито на едните, нито на другите, защото те сами по себе си са адекватни на времената си актьори.
При Кера липсва емоционалност, Бонка пък ми идва too much, Стела ми е превъзнесена, Калоян е прекалено сдържан, но всичко това е строго индивидуално впечатление и за друг няма да е така, както аз го виждам.
Но да поставяте на една тепсия актьори от различни десетилетия просто е глупаво.

Днес гледах първи и втори епизод, не разбирам защо историята започна толкова напред във времето. Трябваше малко да се задълбочат с любовната връзка на Кера и Оги, малко повече преживявания да имат, та тогава да го ликвидират. Също така след тези 2 епизода разбрах, че Димитър харесва Кера тайно и поради това мрази още повече брат си и жена си Симона.

# 99
То накрая ще излезе, че Димитър е пушнал Оги, с тайната идея да му открадне булката.А и много вероятно Оги го е видял какви ги върши Митака и убийството е резултат от братски скандал Девойчето Ина е свидетел на всичко и от ужас е в това състояние.това ми прошепнаха звездите след последната серия☺

# 100
Все повече се замислям, че май Димитър е убиеца на Оги. В началото ми се струваше, че няма да изскочи заек оттам, но след реакцията на Ина, чувайки името му, когато Симона и правеше ноктите и споменавайки Димитър говорейки с Дичо, ми мина мисълта, че брата има нещо общо.

# 101
Аз лично си мисля, че може би е Антон. Не изключвам и Димитър, както и Оги да се окаже жив, все си мисля, че ще изскочи по някое време  .

# 102
Ако братът е убил Оги и то заради Кера ми се стува много травиално.То Фучи си знае работата.Ще измисли някаква измишльотина,като се има предвид нейния талант.[/b]

# 103
  • Mediterraneo
Ако възкресят Оги, ще ги призная за най- малоумния екип на сериал, честно!

# 104
Ако възкресят Оги, ще ги призная за най- малоумния екип на сериал, честно!
Щото пък, ако брат му го е убил, не е малоумно. 😃
Дано измислят нещо по - завъртяно, все пак още снимат.
Най - забавно ще е да го оставят с отворен край - няма заподозрян, срокът на разследването изтича и... край с тази сюжетна линия.

Общи условия

Активация на акаунт