Пътят на честта - тема 5

• 48 187
  • 794
  •   1
Отговори
# 495
Кошмар било все пак. Обаче доколкото си спомням и в под прикритие имаше сцени на Панчарево, но за гребане нямам спомен.

Лихварчето е замислил нещо. Иначе Бонибон добре се сети за договора. Цялата ситуация е абсурдна, ако следваме буквата на закона, който у нас реално е въпрос на тълкуване или врата в полето. Накратко вече имам идея как да спечеля делото и за едната и за другата страна. Взимам скъпо, но ще измислим нещо Simple Smile

Шмекера какви мадами е въртял, а какво си е взел вкъщи ... С Кера имат потенциал, просто и двамата са големи дървета в момента и е комично. Другата седмица вече трябва да има екшън на всички фронтове и още някой да изтегли късата клечка. Няма да чакаме сезон две и нагоре да се върне проклятието на ходжата

# 496
Аз през 2001 имах джиесем и съвсем не беше мобифон. Но е вярно, че беше с 8 цифри.

# 497
А тия камери как работеха като в къщата нямаше ток?

# 498
Ей тази Фуча как е измислила сцената с химикалката,какКерчето я сваля от косата си и я подава на шефа си.Развяха се едни коси.Да знаете то тази сцена дава тласък към любовта.Страшна творческа мисъл имат сценаристите.Ха..Ха

# 499
Добро утро.
Пия си кафето и си чета тук и какво разбирам? Коментират се неща, които не съм гледала!
Отново съм заспала! Да знаете, няма по-мощно приспивателно от този филм! Добрата новина е, че ще наваксам в новаплей.

# 500
Асенчо кви гюбеци хвърляше, а тоя дето се лепеше на Кера, с мн женски маниери и движения. Човек да се чуди какво предпочита

# 501
Аз сега получих прозрение защо Бонка мрази Кера - ами Кера е откраднала рецептата за пълнените чушки

Ада и Калоян не са се виждали 20 години, значи от 1999. В ретроспекцията в бара тя му остави GSM номер и то с 10 цифри(това май се случи към 2004-2005 г). През ‘99 май нямаше  все още gsm, тук-там се срещаше някой мобифон, а кодът им беше 048.

Мобифоните, които бяха аналогова мрежа стартираха в началото на 90-тте и имаха код 048. Цифровата мрежа на Цитрон (Мтел) стартира през 1995 и разполага с кода 088. Така, че нещата са точни.

# 502
Ама тук е яко забавно бе, хора! Аз се зачетох от началото на тази тема и се скъсах от смях в ранни зори! 😆 Просто е още по-смешно от сериала. Сценарий и аз съм си написала, гледам, че в общи линии всички в една посока вървим.
Актьорите явно са избирани основно по неприятност, некадърност и връзчици. Добре че ги трепят един по един, че трудно ще се понесат всичките накуп. Но от основните декламатори няма да се отървем.
И аз да кажа - Дичо и Симона 💝 и... Начо е симпатичен чичо. Други за сега няма,но за всички имам какво да кажа.
Аааа, никъде не мърдам, оставам тук! 🌺Добре че ми хрумна да ви покажа колажа с Бонка изцъкленото око, та ви открих. Отивам да си чета и да си се смея. 😂

# 503
  • София
Аз сега получих прозрение защо Бонка мрази Кера - ами Кера е откраднала рецептата за пълнените чушки

Ада и Калоян не са се виждали 20 години, значи от 1999. В ретроспекцията в бара тя му остави GSM номер и то с 10 цифри(това май се случи към 2004-2005 г). През ‘99 май нямаше  все още gsm, тук-там се срещаше някой мобифон, а кодът им беше 048.

Мобифоните, които бяха аналогова мрежа стартираха в началото на 90-тте и имаха код 048. Цифровата мрежа на Цитрон (Мтел) стартира през 1995 и разполага с кода 088. Така, че нещата са точни.
Спомням си малко по- масово навлизане на gsm-и след 2001, което не пречи разни новоизлюпени мутри и мутреси да са разполагали с тях и преди това. Видно от кадъра, теглото им беше такова, че е по-добре да ти го носи охраната Simple Smile
Но номерата им станаха с 10 цифри доста след това

# 504
  • Пловдив
Направо се чудя Симона какво му е харесала и как го е издържала толкоз години .

Опитват се да вкарат някаква логика в образите (е, не във всички, но да не бъдем максималисти Laughing), Симона веднъж каза на Дичо, че Димитър в началото е бил мил с нея. Тя си няма никого и, когато е попаднала в това проклето семейство, може би е намерила просто място, на което има покрив над главата си и храна на масата си и това й е било достатъчно, примирявала се е с всичко останало и се е надявала нещата някак да се оправят. Дано историята има добър край за нея.

Стана ми жал за Симеон Smirk

# 505
И на мен ми стана тъпо за Симеон.
Този Киро ми е много противен. Жаки също.

# 506
Мъжът в съня на Калоян не ви ли заприлича на Томас от Игри на волята?

# 507
Точно той е.

# 508
Анелия е егати наглото същество! Така лъже, сякаш сама си вярва на лъжите и глупостите. Че и с цялото си безочие обвинява Калоян, че той имал друга жена. Боже, боже... много смотан образ.

Аз нещо не мога да видя голямата любов между Жаки и Киро. Уж цял живот са се чакали един друг, пък ни химия има между тях, ни страст, ни желание, ни-що. Никакъв животец няма в сцените между тях, ей така да се разбере защо е цялата мания на Киро и защо Жаки точно на него е отдала сърцето си.

Бона и Димитър са свръх нереални образи. То бива, бива обсесия, ама това тяхното е крайност. Лихвари, затвори, инфаркти, аборти... нищо не им влияе, само Кера им е в главата.

# 509
и аз не виждам химия между тях . Някак не ни представят удачно оношенията си. А ми беше интересна емоцията при тях.

Разкайвам се , че в началото Жаки ми изглеждаше на място и я харесвах. Вече ми се струва излишен образ, дори ме дразни като започне да говори и да скляпа. Жените сме адаптивни и гъвкви в поведението си: с майка си, с брат си, с подчинение си , с любовниците си тя говори по един и същ начин. Много ми е еднотипна.

Обаче Калоян доста по-отпуснат ми се вижда. Добре ми стои на екрана.

Киро продължава неистово да ми човърка вътрешностите....гххх, има нещо мега отблъскващо в този човек , (а относно драмите на маймунестата му  съпруга, искам да вметна, че аз също съм ставала свидетел на хистеричния й характер)

Симеон ми хаесва в амплоато си на спасител и влюбен мъж.

Дичо и Симона са ми супер фаворити! И двамата са хубави , и двамата ми стоят добре..много ми харесват..И как Дичо застана срещу Димитър!!!Ооо, чак ми стана секси☺

В общи линии последните три серии ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт