Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Скъпо минало/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 24

• 48 993
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Привет! Hug

Кмароо Hug Боби HugТаня Hug

Благодаря на екипа за БГ превода на Скъпо минало! bouquet bouquet bouquet

Наминавам да пусна превода на 55 еп. на ЗЯ с руски субт.!За сега е качен тук...

Запретный плод 55 серия - русские субтитры

http://great-tv.tv/turetskie-serials/zapretnyj-plod-yasak-elma

СМ

ЧД

# 136
злати , мерси за инфото за д.ч , али дали ще се радва на публикацията или ще бъде отново разочарован а ""борда"' е получил наградата без него Joy ,честито на всички трудили ли се за драм. сериал 

# 137
Аз забравих да благодаря на Вили за превода на ЗЯ, тя се съгласи да превежда 3-ти сезон и го направи заради нас , благодаря ти скъпо Момиче, знаеш и без да казвам, че ни доставяш голямо удоволствие.
                            Благодаря и на екипа, който превежда СМ, бъдете живи и здрави., че без вас лошо. Лично аз нямам проблеми с руския, в смисъл разбирам всичко, но има Момичета, които не се справят с този език, въпреки, че предпочитам бълг. субки , защото там разбирам всичко. Когато гледам сериал на руски има някоя и друга дума, на която не знам значението, но хващам общия смисъл. Не че мога да говоря руски, това е друго, но за да гледам сериал става. Първия ми сериал на руски беше преди години беше"Спомни си любими" тогава това ми беше бойното кръщение, но от тогава мина много време и може да се каже, че се поошлайфах . Джансел Елчин е мой любим актьор и исках да гледам този сериал заради него, успях все пак, но в сравнение с тогава сега съм много по-добре с езика от тогава, оказа се , че с практика става. Аз съм от по-старото поколение и тогава учехме руски от4-ти до 11-ти клас. Оказа се, че от това учене е имало някаква полза.

Хубав ден Момичета.Flowers Hibiscus

# 138
Привет! Hug

Кмароо HugТаня Hug

СМ
Пуснали са озета....
Скрит текст:
Sinan’ın göz altına alınması dikkatleri kardeşlerin üzerinden uzaklaştırır.

Sinan’ın göz altına alınması dikkatleri İpek ve kardeşlerin üzerinden uzaklaştırır. Ama İpek’in vicdanı Sinan’ın masum olduğu halde suçlanmasına razı olmaz. Deren ailelerinin geçmişlerini öğrenecekleri dosyanın peşindedir. Deren’e yardım etmek için Kenan harekete geçer. Azra’nın aklına şüpheleri kendilerinden uzaklaştıracak bir plan gelir. Mahir’le birlikte İzmir’e gider. Ama Çilem ile Azra’nın İzmir’de karşılaşmaları büyük hesaplaşmanın fitilini ateşeler. Cahide, Cemal’in teklifini düşünür. Kabul etmeye karar verir ama bir şartı vardır

Yayın Günü: 8 Kasım Cuma
Yayın Saati: 20.00
превод на руски ез.
Цитат
ОЗЕТ к 3 серии💥

•После ареста Синана , подозрения с Ипек и сестёр отдаляются. Но совесть Ипек не согласна,чтобы обвинили невиновного Синана. Дерен в поисках досье о прошлом её семьи. Чтобы помочь Дерен,Кенан начнёт действовать. Азра разрабатывает план,чтобы убрать с них подозрения. Они отправятся вместе с Махиром в Измир. Но встреча Азры и Чилем в Измире разожжет фитиль большого противостояния. Джахиде задумается о преложении Джемаля,но с одним условием...•
още нови снимки от канала

ЧД
с наградата...

ЗЯ
още един линк за гледане 55еп.с руски субт.
https://turkru.tv/zapretnyy-plod-55-seriya.html

# 139
Златина, благодаря за превода! Сядам да гледам. Не, че не го гледах в понеделник, но друго си е да разбираш, а да не са само картинки 🙂
За ЗЯ, каква е вероятността човекът на Шахика да е адвокатът  Метин? От известно време ми се върти тази мисъл - и на външност в гръб го докарва, но и бизнеса на Халит добре познава...

# 140
Добра вечер , дружки Heart Eyes
Валд Hug добре дошла в нашата тройна тема !
Злати Hug както винаги си на линия с инфо за всичките ни сериали
Кмаро Hug , Танче Hug
Радвам се ,че СМ и ЧД за разлика от ЗЯ идват навреме с фрагмани , снимки и озети .
Трябва да намеря време да изгледам последната серия на Ябълката .
ЧД - понеже съм фенка на Ферман и Назлъ заедно , вижте какво намерин в Тубето

ЗЯ -И пак от Тубето много хубаво видео с хубава песен за нашите скъпи ЗейАл

Назлъ е от типажа на Зейнеп , сигурно за това така ми харесва да е с героя на Онур .

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 22:04 от Phillipine

# 141
Добро утро! Hug Hug Hug

Фили Hug,открила си клип за ФерНаз или НазФер(за по-кратко да ги наричаме) Wink! bouquet

Валд Hug

Днес е денят за кино с ДЧ! Party Да видим какво ще реши съвета! Peace

зад кадър

време е за пица  Wink

коментар за Онур в ролята на д-р Ферман
https://vk.com/onurtunagreek?z=video-164262731_456239455%2Fc9b88 … t_-164262731_3592

СМ

Време е за 2-ри фрагман...

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

# 142
Добро утро и от мен дружки Heart Eyes в поредния ни ден за кино .
Дано епизодът е още по-интересен и завладяващ от предходните .
 Злати мерсаш за инфото Hug
ЧД -за мен ФерНаз е добре , но не знам дали СЦ са видяли химията м/у тях и дали въобще този дует е възможен . Могат да въведат накое сладко момиче в сериала за Али , а амбициозната и талантлива докторка Назлъ да остане за Ферман , ама кой ме пита .СЦ не знаят каква колежка имат в мое лице ! Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye

СМ - да ви кажа хубав каст са събрали , интересна и различна история , много красиви места за снимки ( и китното градче , и красивия Измир ) .Много се надявам да намерят своята ниша от турски зрители .Пожелавам им поне 25 -30 епизода ! Flowers Four Leaf Clover

ЗЯ - яд ме е ,че Йит и Лила ( особено тя) не са много привлекателни и химични .В тяхната история има хляб за романтични обрати .Все още Лейля - Айше и Кая не ги виждам нито като химия , нито като физика Sad . Виж Кая и Йълдъз биха били супер , ама и тук никой не ме пита Joy
За съжаление интересът ми към Ябълката много започна да избледнява напоследък . А ако Дъщерята на посланика я излъчват в понеделник съм избягала  в съседната тема в понеделник Simple Smile
Много се радвам ,че запазихме темата за 3 -те сериала и ще продължа да си пиша в тази уютна и приятелска тема Blue Heart защото много ви обичам и ми е приятно с вас , приятелки Heart Eyes Hug

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 09:20 от Phillipine

# 143
Flowers Hibiscus
                          Добро утро Дружки,:joy:Heart

Злате, благодаря за кафето , снимките и инфото.Smiley

Фили, и аз като теб загубвам интерес към ЗЯ, единствено ми  е интересно как ще докарат  
Халитко до  рейсовата спирка с вид на клошар. Иначе си много права за Игйит и Лила и за Лейла и Кая,  ама нищо не им сe получава нито химия,  нито романтика. Знам си аз търсим си Зейнеп и Алихан, но ги няма. По въпроса за СЦ ти аз мисля, че си си сценаристка по душа и много добре се справяш. Не един път всички ние ти ръкопляскахме  Hands Clap в ЗЯ за идеите, които предлагаше. Ако те бяха послушали още да си се кефим на ЗейАл, тъй като в тяхната история имаше още хляб, но никой не те попита..Cry                          
                          ДЧ днес е нашия ден за кино. Мисля, че ще станат драми на съвета заради Али. Няма как да бъде без драма. Дано спечелат добрите.Този артист, който играе д-р Танжу го харесах в Квартала на богатите, там играеше положителна роля, тук е като че ли отрицателен герой, но е добър артист, харесвам го. Рижка не мога да я приема и това е. Кавълджан нещо ме изнервя, но Али и Ферман се справят прекрасно  с ролите си, не че съм се съмнявала. ЧД е много различен сериал и затова може би на мен ми харесва, излиза от рамката на турските дизита и клишетата. Създателите на сериала изтрепаха рибата с него , не само с рейтинга, но вече са го продали  
и  в 40 страни.Доколкото си спомням някой тук лятото беше публикувал инфо,  че няма да се интересуват от рейтинг и ще направят 7, 8 серии, а какво стана? Не знам дали си спомняте тази информация, но аз съм сигурна, че това го четох тук и без това се информирам оттук.
                         Хубав и успешен ден, а довечера сме на опашката при д-р Ферман, няма как да се откажем от него.
                          Smile

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 10:27 от Tanita53

# 144
Привет! Изглежда съм от малкото, които продължават да харесват ЗЯ. Харесва ми обратът на отношенията на Ендер и Йълдъз, новата Зехра и нейната кариера. Тази Шахика не и разбирам игрите, линията с Ийт и Лейля не върви добре. Но се забавлявам искрено. Хубав ден!

# 145
Здравейте групичка 😃,

Ах, ах ЗейАл какво ме очаква да гледам. Фили, благодаря за клипчетата, страхотни.
Започнах с Ябълката, до 4 епизод съм. Е много са готини главните, Онур го виждам и от време на време съблечен 😊. Малее, какви ги приказвам... Аз също си го помислих като Фили, че Назлъ се доближава до Зейнеп и може да се получи много интересно.
Да ви върна малко назад за ЗЯ, до колкото разбирам главните напускат сериала, кога и защо се случва така? И нещо друго,  Халит има 3 брака, а големите дъщери и те ли са от различни майки. Много ми беше кофти Халит как постъпи с Ендер, но в тази ситуация важи правилото не "забравяй от къде си тръгнал".

Също огромни благодарности на момичетата за преводите, не вдявам нито руски, нито турски, така че Момичета респект 💐.

Оставям ви, ще гледам малко ЗейАл ❤️.

# 146
  • Варна
: ) wavey
Плами , от различни майки са всичките. Аз отначало симпатизирах на Ендера, заради гадния Халит. Но тя после се показа като много противна и ми мина ; ))))

ДЧ - Онурчо Wink

Довечера може би няма да гледам. Събота и ндеделя ще наваксвам.

# 147
Фили HugТаня HugВики HugБоби Hug,за коментарите! bouquet И аз си гледам с интерес ЗЯ! Wink Peace

Плами Hug,...Боби Hug вече ти е отговорила за момичетата!На Лила,майка й е Зеррин,сестрата на Алихан! Peace Севда/Зейно и Онур/Алихан участват до 46 еп.(2-ри сезон)! Peace

ЧД
Онур е сменил аватара си в ИГ ...

ЗЯ

Ето кой ще играе г-н Х-актьорът Хакан Карахан(сподер Адолф)

# 148
ЗЯ - Не мога да не призная ,че двойката Ендерица - Йълдъзка е върхът .Много са ми смешни двете ''проятелки ''Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning
Танче Hug Вики Hug Боби Hug
 Плами Hug , не се съмнявам ,че много ще ти харесат ЗейАл .Даже си привилегирована , защото няма да чакаш по 1 седмица и цяло лято като нас . Колко яд сме споделили тук Disappointed Relieved .Иначе Ябълката беше с 5 -има главни герои - Зейнеп , Йълдъз , Халит , Алихан и Ендер .Явно сега Кая и Лейля се опитват да ги заместват .

# 149
Хаштага за тази вечер е #ŞansVer-#Дайте шанс

от Онур
Цитат
— Продай (пожертвуй) свои органы,подари шанс жить! #ДайШанс
https://vk.com/onurtunagreek?z=video-164262731_456239458%2F5d303 … t_-164262731_3605

Общи условия

Активация на акаунт