Здравейте Момиченца,
Злати, Фили, Боби, Вики, Плами:joy:

Плами, обръщам се най-вече към теб, писах преди известно време, че ти завиждам много благородно за емоциите, които ще преживееш. Пожелавам ти го , още си в началото и тепърва ще видиш, чене те очакват само цветя и рози, а и много ще се ядосваш и много ще страдаш за едно прекрасно човешко
същество като Зейнепка. Въпреки всичките си грешки и простотии Алихан е човека, който успя да оцени Зейнеп
и направи всичко, което е по силите му да не я загуби, много го плюхме, искахме да го дерем сантиметър по сантиметър. Не можахме да го съдим дълго време обаче , защото и тези момичета от нас, които, аз не си представях, че някога ще му простят грешките и те му простиха. Той е толкова обаятелен и харизматичен , пък и
аз винаги съм твърдяла, че като човек е много свестен, честен, почтен, не влиза в игри, работохолик,
успешен бизнесмен, а да не говорим физически колко красив мъж е, много е трудно да устоиш на един
такъв. Зейнепка милата се влюби в човека, а не в парите и положението му.
Фили е права за двойката Ендер, Йълдъз, ами много добре си пасват заедно, Кая и Лейля ги вкара-
ха в сериала, за да заместят ЗейАл, но не се получи.Всъшност как са си го представяли това и аз не знам, че
като актьорска игра ще заменят ЗейАл, според мен това е невъзможно. Даже не ми се иска да коментирам за
химия, романтика и магията на любовта и това според мен е невъзможно. Аз чаках 7,8 години след Аси и
Демир да видя тая химия , я дочаках в лицето на Онур Туна и Севда Ергинджи. Според мен с Кая и Лейля и
Лила и Игийт създателите на сериала си направиха грешна сметка.
Момичета до 20 часа на кино. Написах един ферман, начесах си крастата, извинете ме , ако на
някой съм досадила, но стане ли дума за ЗЯ аз направо превъртам, какво да направя СЛАБОСТ.
Плами 

, приятно гледане на всички