Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Скъпо минало/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 24

• 48 563
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Да видим Ферман...Назлъ или Белиз,коя да спаси....

Извикаха Назлъ....в последния момент намери начин как да спасят пациента...това накара Ферман да избере Назлъ-да каже че в тази линейка не е имало инструмент...ще бъде наказана болницата/Белиз....

# 526
Да Боби, права си за всичко, че тя е комплексирана наранена и не може лесно да се довери,
          но си права и за сценаристите,че си оставят резервен вариант. Въобще на Онур този път не му се
          получава любовта, вижда се ,че играе по сценарии, но ние много добре знаем как изиграва любовта,
          но когато има подходяща партньорка.Въпреки всичко аз продължавам да твърдя, че в ЗЯ между него
          и Зейнеп имаше нещо преживяно, което ние усетихме и почувствахме. Ако и в ЗЯ беше както сега с
          Рижка щеше да бъде също по сценарии. Лично мен никой не може да ме убеди, че е само актьорска
          игра. В никакъв случай не искам да приличам на Мамашите, които сума ти глупости изписаха по въпроса.
          Те са си такива, като харесат някоя двоика и започват да измислят фантасмагории. Убедена съм в едно,
          че ние не случайно толкова емоционално преживяхме тяхната любов, не че някога ще разберем но има нещо.

Сега да видим Ферман кой ще спасява и на мен ми е интересно като на вас Боби, Злати.

# 527
Ето ги и Али...влезе при комисията и Назлъ...Адил не успя да го спре...
Емоционален разказ на Али... Sad
Назлъ не е казала за инструмента,че е липсвал...

Гюнеш с предупреждение...Назлъ със строго предушреждение...

Ферман призна на Белиз,че е избрал да защити Назлъ...

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 22:49 от Zlatina3

# 528
инфарктна серия
браво на ферман ,че призна на белиз , а тя горката очакваше пръстен на ръката / дали би   разбрала решението му  newsm78/
алиназ  са фурия  двамата   newsm68

# 529
  • Варна
... ами Белиз пак изтегли късата клечка и я жертваха.
Ферман не иска да сподели с Белиз - пак остава пропаст между тях.
Това си беше предателство от страна на Ферман. Хич не ми хареса, че предаде Белиз.
Как гледаше в коридора Назлъ и Белиз и колко е голяма разликата между двете като душевност и същност.
Голям плюс на Назлъ дадоха с това ,че даже и когато се решава съдбата й - тя мисли за другите. За разлика от Белиз - тя мисли само за нейните си дела.

Всъщност това с разследването не го  ли забърка Али? Той пръв каза , че Назлъ е причината да почине пациентката? Сега май -той оправи нещата и не се наложи да казват за инструмента.

Ами Танита - те си бяха паснали много Онур и Севда. Той беше потънал много в образа : )))

# 530
Дружкииии , тук бях , но нямах време да пиша . Страхотна серия !!!
Аз бях сигурна ,че ще избере Назлъ , още преди тя да измисли спасението на пациента . Ферман ги наблюдаваше  двете как се държат - едната както винаги егоистка - баща ми , болницата ми ... за другата ставаше дума за живота и , за борбата и да оцелее и да се реализира в професията си . Нарочно ги дадоха паралелно - Белиз кърши ръце , плаче и нервничи , а Назлъ , въпреки ,че ставаше дума за бъдещето и не само ,че мислеше за пациента си , ама и не рискува името на болницата в своя полза , а Белиз щеше да се откаже от Назлъ заради това да се докаже пред умрелия си баща . Браво на Ферман ! С Назлъ отново химия , с Белиз отново  Антарктида  .
Е , от следващата седмица ще гледаме по Фокс , пък който каквото разбере .
Дано има фраг . Радвам се ,че стегнаха редиците , че трябва да сме пак номер едно в седмичния рейтинг .

# 531
  • Варна
Мен ме ядоса Ферман - исках да му оскубя брадата. Трябваше да намери друго решение, а не да жертва Белиз.

# 532
# 533
Мен ме ядоса Ферман - исках да му оскубя брадата. Трябваше да намери друго решение, а не да жертва Белиз.
Ама какво я жертва , Боби ? Болницата щеше да има проблеми , но какво можеше да се случи толкова ? Нямаше да я закрият , я . Белиз си има парите , положението , професията .А Назлъ , която няма никого зад гърба си щеше да изгуби единственото нещо в живота си . Чудесен избор , той просто беше длъжен да защити по-слабият .Това си е инстинкт .А и Белиз щом не му се е доверявала до преди няколко дни как го е обичала , защо въобще е живеела с него .А и той не и се доверява , тя не знае толкова неща за живота му .Това дето е готова за дете беше под въздействието на думите на приятелката си ,че не обича никого .Образът на Белиз  е противоречив - тя не е лоща , но си има своите демони с които не може да се справи . Слаба е , а аз слаби хора не харесвам .Друг е въпроса ,че ни ми харесва с Ферман . Ами то няма какво да ми хареса просто .
Той наистина много се беше вживял в Алихан , но и във Ферман се е вживял .Според мен тази дървена игра с Белиз си е замисъл на режисьора и СЦ . Тези ще ги разделят . То трябва да си сляп ,че да не забележиш колко не си подхождат .
Във фрага нападат Али ,Дано м-р Екшън - Ферман ( Онур ) покаже колко го бива в боя !
И тук пак да вметна - Али е съкровище , много е мил , но нима може да има любима жена до себе си ? Тя ще трябва да го защитава в такива ситуации . А светът не е добър , навън има и много лоши хора и и много неприятни случки .
И да добавя - наистина на Белиз и е било трудно заради изневярата на баща и и болестта на майка и ( за която тя обвинява Кавълджъм ).Но тя се е вкопчила в миналото и не може след толкова години да разбере ,че макар баща и да е разлюбил майка и , той не е спрял да обича нея .И колкото и лоща да е Кавълджъ , тя не е причинила болестта на майка и . За това не мога да и съчувствам , защото не ми харесва ,че не приема миналото и живота такъв какъвто е - понякога щедър , понякога несправедлив . А нима на Назлъ и е било лесно сама без майка с баща алкохолик , който не само не е бил до нея ,ами и се е срамувала години наред като дете и тинейджърка от него .Но е намерила сили да се махне , да се изучи и да е така добра , мила и състрадателна към всички . Защо тя няма комплекси , а Белиз е потънала в своите ? Защото едната е силна , а другата слаба комплексарка . Едната се е вкопчила в нещастното си минало и не вижда всичко , което и е подарил живота - ум , приятна външност , положение и изключителен мъж , който я обича .  А другата , въпреки ,че сама се бори в живота и е изпитала горчилката  му ( и още изпитва ),  намира сили да се усъвършенства  в професията и да пръска обич и съчувствие наоколо . Нищо чудно , че д-р Адил я цени и обича , Гюнеш я обожава , Демир беше влюбен в нея , а на Ферман  е любимка ( ако има логика би трябвало и постепенно да се влюби в нея , но не знам замисъла на СЦ ) . Нищо чудно ,че  Али започна да се променя заради нея и толкова се привърза към нея ( даже може и да се влюби в нея , ако СЦ решат така ) .
Даже осъзнавам ,че Белиз да се играеше и от моя любима актриса  ( а не Хазал , която не харесвам ) пак щях да казвам,че не е подходяща за Ферман .И вярвайте ми , тук ЗейАл няма нищо общо . Онова си е друг сериал и друга екранна двойка .
Хайде лека нощ , мили дружки - сори за чаршафа .

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 00:55 от Phillipine

# 534
  • Варна
Фили : ) аз се абстрахирам от това дали ми харесва актрисата или не и как играе и това ,че харесвам Онур не ми влияе.  Гледам само ситуацията.
Гадно постъпи Ферман, защото  Белиз тъкмо му се довери и му каза за проблемите на болницата и , че положението е извън контрол, че може би не се е справила с управлението и той й заби нож в гърба с избора си и втори нож й заби като не й каза какво го кара да постъпва така ( тя го пита кого не е спасил преди,  че сега постъпва така, а той не й каза) .  Добре ,че не се стигна до там да използват този "коз"  с липсата на инструмента за Назлъ.
Същото беше когато Алихан се ожени за Ендер Grinning Много те обичам, ама ще си направя каквото на мен си ми изнася и ти трябва да го приемеш - никаква мисъл за партньора.
Единствено в плюс му е на Ферман, че й каза какво е направил и си дава сметка, че я предаде. Сам си каза - избрах Назлъ. Даже й начина, по който й го каза беше малко гаден. Но нали трябва да има по-голяма
драма  : ))))
Изчисти съвеста си за него и я остави сама да носи целия товар на ситуацията - да се справя емоционално с неговия избор сама. Значи той я приема за достатъчно силна да се справи сама с неговия избор.
Мисля ,че избърза и това беше проверка за Ферман какъв е. Може би имаше решение и да спасят Назлъ, и да не натопява болницата.
Ама на - ей това е типично мъжко мислене и поведение - в момента виждам дадено решение и юру правя го, после ще мисля какви са последствията и от резултата ще решавам следваща стъпка, а е можело да избегнеш излишни неща.
За мене даже Белиз е твърде силна за него. При Назлъ му се включва закрилническия инстинкт и желанието да спасява и да е рицаря на бял кон. Назлъ ми е малко като от детската градина - момиченце, което все още се учи да взима решения. Белиз е оформена жена, даже твърде зряла за годините си.

# 535
Добро утро пациентки на д-р Ферман и д-р Али Hug
Боби Hug както винаги в тази тема всеки може да изрази мнението си и всеки уважава другото мнение . Като те изчетох не мога да не призная ,че в поста ти има резон и не мога  да не се съглася с теб  . Точно това ми харесва в темата ,че заради мнението на другите всеки от нас обогатява мислите си Simple Smile
Погледнато от ъгъла на Белиз тя се почувства предадена от Ферман .На нейно място аз също бих се обидила , дори много ! Даже той и каза ,че и пак да се наложи ,би избрал Назлъ отново . Единствено в зрелостта на Белиз не съм убедена .Да , тя си има своите качества , но не ми харесва ,че все още не е надраснала миналото си на наранено бедно богато момиченце . Що се отнася до Назлъ - тя почти ( !)  е преодоляла миналото си и е продължила напред , но СЦ са сложили в образа и тази миловидност и уязвимост заради турския зрител , който обожава онеправданите .
Много е сложно положението на Ферман , неговия образ все още не е развит от СЦ , но определено той ще е от добрите въпреки действията си в началото на сериала . Като се абстрахирам от симпатиите и мераците ми за двойка ФерНаз хареса ми как Ферман каза ,че иска да е учител като д-р Адил и е направил каквото и Адил би направил .Дано само СЦ не направят Белиз отмъстителна и тя да стовари яда си от  болката , причинена от Ферман  в/у Назлъ . Но от друга страна тя трябва да стане мъничко кучка за да се справи с Кавълджъм .
Харесва ми ,че д-р Танжу пое към светлата страна .Дано пак не се поддаде  на интригите на Кавалджъм .
Радвам се ,че лекарите от комисията бяха обективни и великодушни . Разбраха цялата ситуация и това , което Назлъ и другите се опитаха да направят в този толкова критичен момент . Те все едно знаеха как Назлъ можеше да се спаси и нейното решение да не обвини болницата допринесе за положителното им отношение към нея .Действията на Али бяха мили и смели , той върна на Назлъ фабричните настройки .
Надявам се рейтинга да е висок , интригата много се завихри м/у героите и СЦ могат да творят в различни насоки и посоки  !

# 536
Добро утро! Hug Hug Hug

Фили HugБоби Hug,изчетох дългите ви коментари! Wink  newsm10 Интересен сериал е ЧД!Да видим как ще се развият отношенията м/у Ферман и Белиз? Peace

ЧД
Преводът на руски ез. е готов,но както знаете първо на спонсорите!За нас след като се събере сумата! Peace

нова с Онур от видеото...

ето и видеото за Учанкуш от ТТ,в Контакта не е качено още
https://twitter.com/sadece_love/status/1200221038207856640

фрагманът със субт.
ЧУДО ДОКТОР. 13.1
https://vk.com/turkishtuz?z=video506672097_456239302%2F6bed352e4 … pl_wall_-73723597

с озвучка

https://www.youtube.com/watch?v=w9kCKANeqk8&feature=youtu.be

СМ
Днес е денят на сериала! Party

нова пусната вчера

ЗЯ
Вече пуснаха двата фрагмана!Днес очакваме новите снимки и озета! Peace

Приятен петък! Hug Hug Hug

========================

ЧД
 рейтингът малко е паднал,но пак ще сме първи в седмичния...

Тотал
1   MUCIZE DOKTOR   FOX   28-11-2019   21:02:05   24:19:06   DIZILER   16.79   37.71
2   BIR ZAMANLAR CUKUROVA   ATV   28-11-2019   20:44:45   24:17:01   DIZILER   11.53   25.78
3   MUCIZE DOKTOR (OZET)   FOX   28-11-2019   20:01:56   21:02:00   DIZILER   9.62   22.34
4   FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER   FOX   28-11-2019   19:00:01   20:00:22   HABER PROGRAMLARI   7.69   20.92
5   BIR ZAMANLAR CUKUROVA (OZET)   ATV   28-11-2019   19:59:52   20:44:45   DIZILER   7.15   17.03
6   ESRA EROL'DA   ATV   28-11-2019   16:32:25   18:41:59   GERCEK YASAMLAR   5.19   19.64

АВ
1   MUCIZE DOKTOR   FOX   28-11-2019   21:02:05   24:19:06   DIZILER   17.73   41.43
2   MUCIZE DOKTOR (OZET)   FOX   28-11-2019   20:01:56   21:02:00   DIZILER   10.42   26.29

3   BIR ZAMANLAR CUKUROVA   ATV   28-11-2019   20:44:45   24:17:01   DIZILER   8.24   19.23
4   FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER   FOX   28-11-2019   19:00:01   20:00:22   HABER PROGRAMLARI   7.92   25.67
5   MASTERCLASS   TV8   28-11-2019   20:13:39   23:18:48   EGLENCE PROGRAMLARI   4.98   11.57
6   BIR ZAMANLAR CUKUROVA (OZET)   ATV   28-11-2019   19:59:52   20:44:45   DIZILER   4.05   10.6

АВС1
1   MUCIZE DOKTOR   FOX   28-11-2019   21:02:05   24:19:06   DIZILER   19.16   39.54
2   BIR ZAMANLAR CUKUROVA   ATV   28-11-2019   20:44:45   24:17:01   DIZILER   11.08   22.88
3   MUCIZE DOKTOR (OZET)   FOX   28-11-2019   20:01:56   21:02:00   DIZILER   10.9   24.98
4   FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER   FOX   28-11-2019   19:00:01   20:00:22   HABER PROGRAMLARI   8.66   25
5   BIR ZAMANLAR CUKUROVA (OZET)   ATV   28-11-2019   19:59:52   20:44:45   DIZILER   5.87   14.02
6   MASTERCLASS   TV8   28-11-2019   20:13:39   23:18:48   EGLENCE PROGRAMLARI   5.45   11.27

▪Total:
1. Чудо доктор [FOX TV] - 16.79⬇(-0.61)
2. Однажды в Чукурова [ATV] - 11.53⬆(+0.96)
14. Клятва [KANAL 7] - 3.64⬇(-0.02)

▪AB:
1. Чудо доктор [FOX TV] - 17.73⬇(-0.76)
3. Однажды в Чукурова [ATV] - 8.24⬆(+1.05)
21. Клятва [KANAL 7] - 1.69⬇(-0.08)

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 09:30 от Zlatina3

# 537
  • Варна
Flowers Cherry Blossom

Фили Hug
И аз съм съгласна с нещата написани от теб.
Назлъ наистина е за зрителя , да й съчувства : )
Мурат/Танжу много ми е симпатичен. Играе супер. Има хубаво излъчване. И с Кавалджъм са готина двойка.

Злати Hug

Рейтинга продължава да е супер.

# 538
Привет обедно! Hug

СМ
нови снимки зад кадър...

Скрит текст:

от Севда и Сечкин

ЗЯ

На Джанер май не му хареса Акън или ревнува.... Laughing

===============================

wavey следобедно... Wink

ЧД...пуснали са преведения епизод

Чудо доктор 12 серия - русские субтитры
http://great-tv.tv/turetskie-serials/chudo-doktor-turetskie-serialy
https://turkru.tv/chudo-doktor-12-seriya.html?utm_source=turksin … btitry_turksinema

СМ
актьорите приканват да гледаме епизода довечера

https://vk.com/dizimaniahbt?z=video-120646010_456240587%2F54861a … l_wall_-120646010
https://vk.com/dizimaniahbt?z=video-120646010_456240588%2F36a7f0 … l_wall_-120646010
https://vk.com/dizimaniahbt?z=video-120646010_456240590%2F72add3 … l_wall_-120646010
https://vk.com/sevgiligecmis?z=video567091549_456239022%2F3915c8 … l_wall_-185924895

ЗЯ
Yasak Elma 59. Bölüm Galerisi

и озета
Скрит текст:
59. Bölüm Özeti

Şahika’nın ortadan kayboluşu onu herkesin gözünde tek suçlu haline getirmiştir. Halit, Yıldız ve Ender’in haklı çıkmasının burukluğunu yaşarken, Şahika’nın arkasındaki gizli gücün kendisinden intikam almak için dönen eski dostu Nadir olduğunu öğrenir. Nadir ve Halit yüzleşmesinde, Nadir’in getirdiği sürpriz isim tüm dengeleri alt üst edecektir.

Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!
превод с Гугъл
Изчезването на Шахика я направи единствената престъпничка в очите на всички. Докато Халит страда от правдата на Йълдъз и Ендер, той научава, че скритата сила зад Шахика е неговият стар приятел Надир, който се завръща, за да му отмъсти. В конфронтацията на Надир и Халит изненаданото име, донесено от Надир, ще разстрои всички баланси.

=============================

И вечерно да намина  Wink

хаштага #obizimannemiz - тя е нашата майка

3-ти фрагман...
https://vk.com/sevgiligecmis?z=video567091549_456239026%2F2224ca … l_wall_-185924895

============================

линкове за онлайн гледане

https://www.canlitv.video/star-tv-2
https://www.canlitvx.com/star-tv-canli-yayin-izle
https://www.youtube.com/watch?v=xbfzLTDNHNo

озвучка на новия епизод
https://vk.com/turkiee

Приятно гледане! Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 18:58 от Zlatina3

# 539
  • Варна
Злати, много си мила! Hug
Всичко си ни сложила Flowers Hibiscus

И трите двойки са супер! Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Сечо и Севда са Nature Fire

Докторите вчера гледали заедно серията и после имали събиране. Снимката с тиквата по-горе е от там.

Ей го нашия вампирчо стърчи над всички. Много ще му отива да изиграе вампир  : ))))

И още снимки от вечеринката

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 20:49 от BVAR

Общи условия

Активация на акаунт