Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Скъпо минало/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 24

• 48 488
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
СМ
А, тука става дебела работата. Майката на момичетата (Едже)не е сестра с този чичо(Емре). А аз така си мислех. Емре май е брат на мъжа й и сигурно ще излезе ,че той го е убил , а нея са обвинили. И сега иска да се ожени за Едже. За какво му е толкова важно да се ожени за нея? Какво ли преследва. Останал е богат, има пари.

Дали Ипек ще каже истината на Синан? Сега или пък по-късно? И как ще реагира той?

Малко им е слаб сценария и много обикновен. Но пък поне не ме напрягат с някакви сложни връзки и ситуации, за сега : )))) . Но пък да не им е скучно на зрителите. Да качат над 5% рейтинг и ще си откарат дълго време.

Хубаво играят всички. Синан и Ипек седят много хубаво един до друг.

# 61
Добро утро! Hug Hug Hug

Фили HugДъга HugБоби Hug,за коментарите! newsm10 newsm51

СМ
Аз за чичото го разбрах и мисля коментирахме че може да е убил брат си,а натопи майката/Джахиде! Peace

Пуснат е превода на 2-ри еп.,но с озвучка! Peace Явно за субт. още не са събрани парите! Peace

Дорогое прошлое / Любимое прошлое -2 серия - русская озвучка
http://great-tv.tv/turetskie-serials/dorogoe-proshloe-lyubimoe-p … turetskie-serialy

нови

ДЧ
нова с Онур  newsm10

Танер с приятелката си в търговския център Зорлу

ЗЯ

Приятна неделя на всички! Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 09:08 от Zlatina3

# 62
Добро утро ☕.

Да се включа и аз рано, рано и вземам веднага едно кафе от Злати 😃.

Изгледах 7 серия на ДЧ. Този епизод за мен беше най-добрия, може би защото по един или друг начин го почувствах лично. Плаках и аз с майката на момченцето със сърдечен проблем. Поставих се на нейно място, малкото ми момче също е с вроден малък сърдечен порок, но за радост за момента не е нужно лечение,като нещата се подобряват. Та затова ми беше много специална историята.
А другата майками идеше по едно време да я тупна по главата да се осъзнае, но въпреки това о с нея плаках, когато искаше прошка от детето си.

Ах, ах доктор Ферман 😊, не мога да му се нагледам. Изключителен подход към децата, а много беше сладък, когато Назлъ и Али като малки палета тичаха подире му да го уговарят. Но той беше мног доволен от тях 😃.
Рижка вие не я харесвате, но на мен ми харесва 😉. Къвълджам/малее, май ме го написах правилно/ и Ачелия ме мога да ги понасям.

Изказах се и аз 😃, а сега приятна неделя пожелавам.

# 63
  • Варна
Hug
Здравейте!

СМ
Забравила съм тогава за чичото , Злати Blush

# 64
Здравейте Момичета с днешна дата,

Злати, Боби, Плами

Благодаря ви за споделеното, за хубавите снимки, кафето на Злати и прекрасния колаж на СМ на Боби, това е Боби винаги ни радва с прекрасни колажи. Ако трябва да бъда честна Сечо и Ипек стоят добре заедно, отиват си.
                      Плами и аз като теб много се разстроих в ЧД на 7-ма серия, беше много затрогваща и аз бая си поплаках, изобщо откакто гледаме  този сериал си плача перманентно, има много моменти, които ме разчувстват.
Ние не харесваме Рижка за д-р Ферман, но те наистина не си подхождат, а може би сме малко субективно настроени, заради ЗЯ, в която партньорката му беше прекрасна, една много силна жена, честна почтенна и жена, която показа на екран една голяма любов, която Рижка не показва.Д-р Ферман с нея в леглото където заспа, имаше ли тръпка, огън, магия. Ако някой е видял това добре, но аз не видях нищо, а само лед.  Тази двойка въобще не може да ме убеди в любовта си.
                       ЗЯ, там е същото с Лила и Игийт, че чак ги и ожениха, комична история, това е .

Хубав неделен ден Момиченца.

# 65
Привет! Hug

Плами HugБоби HugТаня Hug

СМ
Пуснала са епизода и с руски субт.! Peace
Ето няколко линка за гледане....
Любимое прошлое | Sevgili Gecmis | 2 - я серия С РУССКИМИ СУБТИТРАМИ
https://vk.com/dizimania?z=video-129812063_456241753%2F45755268d … l_wall_-129812063
http://great-tv.tv/turetskie-serials/dorogoe-proshloe-lyubimoe-p … turetskie-serialy
https://turkru.tv/lyubimoe-proshloe-2-seriya.html

ДЧ
Сериалът е такъв,че на много места си поплакваш или натъжаваш!Независимо дали е за случай с болен пациент или е свързано със съдбата на лекар,мед.сестра,санитар или който и да е от болницата!Винаги можеш да се поставиш на негово място и да помислиш как би постъпил!Въпреки това е интересно и продължаваме да го гледаме! Peace

newsm10

и още нещо,което са пуснали рускините,на турски не съм го срещнала...
Цитат
Новости из соцсетей 📝

Теленовелла "Чудо Доктор" остается единоличным лидером и четверга, и недели, и месяца, и сезона. На той неделе восьмая серия в Тотале набрала: 16,82, в АВ: 18,82 процента. В категории АВС взят новый рубеж: 20,54 процента.
Телевизионное руководство телеканала Fox, видимо впав в эйфорию от успеха, сообщило, что сериал уже продан в 43 страны.
Глава студии-производителя Med Yapim Фатих Аксой заявил, что уверен в дальнейшем расширении количества инвесторов. И самое большое тому доказательство - отказ потенциальных покупателей от оригинальной версии после просмотра турецкой телевизионной истории о чудесном докторе.

# 66
Е, аз вече казах ,че турския каст е много по-привлекателен от американския ! Танер , Онур , Сuнем и Фърат са страхотни !!!
Здравейте дружки в неделя ! Heart Eyes

Малко ЗейАл Heart

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 15:31 от Phillipine

# 67
Привет отново 😃.

Дами, определено Рижка и на мен не ми харесва като жена до Ферман, за него съм нагласила Назлъ 😃, а Али ще видим какво ще го правим 😊.
Имах в предвид чисто визуално по ми харесва.

А тази ябълка ще я загледам, няма как. То се е видяло, само да имам повече време.

# 68
  • Варна
: )
СМ

# 69

Боби, много ми харесва колажа с тези цветове, които му придават ретро стил!!!

# 70
добър вечер , мерси за новата есенна тема , за линковете за превода на б.г., на руски,  за коментарите ви за д.ч. bouquet
на мен от новата серия много ми харесаха диалога между назлъ и нападателя , това тя успя да го промени към по добро,  да го накара да живее /   ,  ''външните "'  артисти които които са  за по серия   ,бременната ,майката , въоръжения -първо го мразех за отношението към назлъ ,после му съчувствах , играят също така добре като и основните
а али не съм го виждала в други роли , но тази му е "'лепнала"' като ръкавицата ,  сладури са с назлъ ,две
 сърдечни отдадени души  , както и гюнеш готов на всичко за любимата си   за разлика от тунжа  който за мен не е е никакъв положителен образ , то такава жажда за власт , огромно високомерие , самолюбие,и като стане главен лекар  какво - нима  ще лекува безгрешно пациентите ли  newsm78, или по скоро ще смазва всяко начинание на подчините си , ще седне ли на земята като ферман , ще подаде ли ръка на някой   ще се обърне  ли към тях с  дъще , синко като адил , двамцата с кака мазница са си лика прилика / тя ми е особено противна и ако и се паркира някоя тухла- примерно, 341uu на пъпешовидната  глава
/извинете ме за желанието /  да и понамести самочувствието на  недосегаема , няма да съжалявам. но те са герои от реала за съжаление ...

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 06:39 от kmaroo

# 71
Добро утро,момичета! Hug Hug Hug

Боби Hug,чудесни нови колажи си направила за СМ! newsm10

Фили HugПлами HugКмаро Hug,за коментарите и клипчето със ЗейАл! bouquet

Днес е денят на ЗЯ ! Party

нови снимки с Еда Едже от вчера...

Скрит текст:

от втория режисьор Фехми Йозтюрк с Шевал и Несрин... Wink

СМ
колажи от ТТ

ДЧ

Да очакваме нов сингъл от Онур-''Огнено място''
Скрит текст:
Репосты с Онуром в ^инстаграм^’е Там сообщается о новой песне ^Место пожара^

Приятен ден и успешна седмица на всички! Hug Hug Hug

# 72
Joy

Добро утро Момичета Боби, Злати, Фили, Плами , Кмаро , мери попинс, JoySatisfied

Исках снощи да пиша, но нещо клавиатурата ми се развали пишеше само с главни букви и не можах. Много се борих да я оправя, но не стана и без това не разбирам много от тези неща. Тази сутрин се оправи от само себе си, не знам как стана тая работа. Всичко прочетох обаче.
                      Като гледам турската версия на ЧД въобще не изпитвам необходимост да гледам американската, сигурна съм, че турската е по-вълнуваща, по-задушевна и по-докосваща, американските сериали са доста по -прагматични, няма романтика и много рядко мога да преживея такива моменти, каквито ми предлагат турците.
                       Плами, ще я загледаш ЗЯ , но се подготви за изпепеляващи емоции, за много мъка и за много щастие, но по рядко. За любовта между Алихан и Зейнеп просто нямам думи, няма как да ти го обесня тук, но когато започнеш да гледаш ще разбереш какво точно имаме предвид. Една цяла година ние тук от темата бяхме на най-високия клон на черешата от адреналин и емоции, даже мислех в един момент, че тотално съм откачила, все едно това се случваше с мен, всичко преживях много емоционално и тази емоция няма да я забравя никога.
                        Фили, виждам, че ни напомняш за Алихан и Зейнеп, много се радвам наистина, продължавай така , аз много им се радвам до ден днешен.
                         Благодаря на Злати за кафето и инфото, на Боби още веднаж за колажа СМ, на Мери Попинс и Кмароо за постовете, пишете Момичета, че да има какво да си коментираме тук, аз много харесвам това, всеки да изказва мнението си.Flowers HibiscusJoy

# 73
Heart Eyes Хелоу дружки в деня на Ябълката , макар и малко червива да стана Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Довечера ще гледам цирка в Халит сарай !
ЧД - Онур още в интервюто си по време на Ябълката говореше за новата песен , рускините казват ,че и клип трябва да има .А, дано .Той е доста бавен .Сигурно я е писал тази песен няколко години .Желая му успех Flowers Four Leaf Clover
СМ - радвам се ,че рейтингът се е вдигнал .Историята е интересна , дано не прекалят с черната драма само . С удоволствие гледам Севда колко е талантлива .Сечкин е с външен вид на  клошар , дано го по оправят . Бурак Я. е много секси мъж , хубава двойка са с ''Дерин'' , но с този мустак прилича на селянин .По-добре с брада , ама кой ме пита . Аз нали съм си сценарист по душа , сега и в стилист се превръщам Grinning

И ще  продължавам да пускам клипчета с незабравимите ЗейАл , да знаете !

# 74
  • Варна
Момичета включвам се рано и набързо CoffeeCookieFlowers Cherry Blossom , че после през деня не знам дали ще мога.
Довечера също не знам дали ще мога да гледа.

ЗЯ
Да видим лелята как ще ги изненада всички и как ще реагират. То може и това да е края на серията и тогава ще чакаме още 1 седмица.
И защо Лила и Ийгит решиха толкова набързо да се оженя аз не разбрах.

И седмичния рейтинг да видим като излезе.

Общи условия

Активация на акаунт