Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Скъпо минало/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 24

• 48 524
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро! Hug Hug Hug

Боби HugФили Hug,няма как! Wink Peace

СМ
Днес е финала!Жалко,че приключи сериала! Peace

Статия за Севда и финала....
https://www.ahaber.com.tr/galeri/magazin/sevgili-gecmis-final-ya … rginciye-cevrildi

ЧД
превод на фрага с руски субт.
ЧУДО-ДОКТОР.15.1
https://vk.com/turkishtuz?z=video506672097_456239318%2Fe4cf2d530 … _-146971059_11407

с озвучка

https://www.youtube.com/watch?v=cWAM5cnG4RI&feature=youtu.be

ЗЯ
Днес се очакват новите снимки и озета!

Приятен петък! bouquet bouquet bouquet

================================

ЧД...Рейтингът отново е висок.... newsm10

Total
1.#MucizeDoktor 17,34
2.#BirZamanlarÇukurova 13,53
13.#MasterChefTürkiye 3,88

AB
1.#MucizeDoktor 18,03
3.#BirZamanlarÇukurova 9,33
6.#MasterChefTürkiye 4,45

ABC1
1.#MucizeDoktor 19,78
2.#BirZamanlarÇukurova 11,77
7.#MasterChefTürkiye 4,64

▪Total:
1. Чудо доктор [FOX TV] - 17.34⬆(+0.36)
2. Однажды в Чукурова [ATV] - 13.53⬆(+2.00)
14. Клятва [Kanal 7] - 3,77⬆(+0,36)

▪AB:
1. Чудо доктор [FOX TV] - 18.03⬆(+0.86)
3. Однажды в Чукурова [ATV] - 9.33⬆(+0.95)
18. Клятва [Kanal 7] - 1,99⬇(-0,03)
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 10:11 от Zlatina3

# 661
  • Варна
wavey
Браво на тях за рейтинга, но и Чукурова са си с доста висок.
Сега зимата по принцип са с по-високи рейтинги всичките.

# 662
Да драсна някой ред Hug
Май май изпаднах от ябълковото дърво. Изгубиха ме вече... ще имам голяма почивка покрай празниците и ще се опитам да наваксам с преведените епизоди, но нямам много надежди да ми се върне интереса. Но...  ще видим Simple Smile

# 663
ЧД - Пак сме първи , дружки Heart Grinning  !

💉14 эпизод:
Total 17,34 (+0,36) ⬆ 1 место
AB 18, 03 (+0,86) ⬆ 1 место
ABC1 19, 78 (+0,81) ⬆1 место

СМ - Жалко ,че спряха сериала , какви бози продължават Rage

ЗЯ - Признавам ,че вече гледам отгоре-отгоре Ябълката , но не ви ли се струва ,че освен големите интриги , сериалът започна да заприличва на типично турските преекспонирани комедии .Преди точно умереното чувство за хумор ми харесваше Rolling Eyes

Злати Hug
Марси Hug
Боби Hug

# 664
  • Варна
Да доста пародийно го подкараха, Фили - най-вече при Зехра и Йълдъз.

Марси -  : )

Не знам дали ви попадна тази информация ,че Стар ще излъчват филма на Халит Ергинч - Вавилон( рускините го превеждат като Пари) . Та предположих ,че ще е на мястото на Скъпо минало. Но той е с по-къси серии.

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 10:42 от BVAR

# 665
Боби , и аз видях това инфо си помислих същото . После видях ,че щели да удължат епизодите заради телевизията .
Значи за това ''умориха '' толкова бързо сериала Angry

# 666
  • Варна
Май и на мен така ми прилича Фили. Имали са резервен вариант и хоп спират СМ, вместо да се постараят да го вдигнат.

# 667
ЗЯ
Yasak Elma 61. Bölüm Galerisi

и озета...
Скрит текст:
61. Bölüm Özeti

Yıldız ve Ender,  birlik olup Şahika’yı göndermeye çalışırken Şahika da boş durmaz. Halit, Nadir’in hamleleri karşısında sessiz kalmamaya kararlıdır. Sonunda Nadir’le ilgili eline büyük bir koz geçer ancak Nadir, Halit’in ummadığı birinden yardım alacaktır.

Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!
Цитат
🆕«Запретный плод»🍎 61 серия. ОЗЕТ👇🏻

▪ Эндер и Йылдыз объединились и пытаются избавится от Шахики! Но Шахика не будет сидеть сложа руки!

Халит настроен решительно! Он готов нанести ответный удар по Надиру! В конце концов, в руки Халита попадёт большой козырь против Надира!⚡ Но Надир получит помощь от человека, о котором Халит даже не мог подумать!
=====================

СМ

хаштага е познат....#SevgiliGeçmiş

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 17:07 от Zlatina3

# 668
Добър вечер Момичета,:smiles:

Като ви прочетох снощи след серията се засрамих, какво да направя като и аз като Злати съм
                    потънала в бабешки ангажименти, утре също цял ден, ще си го вземат в неделя сутринта, нищо не
         мога      да противодействам, това е положението. Добре, че някои от вас отсрамват темата, Боби е права.
                    Тази вечер също не мога да гледам, но по някое време ще гледам да се включа. Снощи късно ви
                      про четох и разбрах, че серията пак е била много хубава, ще чакам буквичките.
                     Тоя малкия се катери по мене и не мога повече да пиша, едно изречение го пиша по няколко пъти,
                      натиска клавиатурата и т.н. ужас.

Желая ви хубава вечер на всички, безпроблемен нет.Flowers Hibiscus Благодаря на всички за споделеното,
                       инфото, рейтинга, кафето, позитивните послания на Злати  всяка сутрин.Flowers Bouquet

# 669
  • Варна
Злати wavey
Ябълката - както обикновено само с портретни снимки - чудя се за какво са ни?
На мен м исе иска Ийгит и Лила да са заедно, макар че ще е малко странно : )))

СМ - псоледен епизод, сигурно ще има озвучаване. Смятам да си ги гледам.

# 670
Здравейте! wavey

Боби Hug, и аз ще гледам финала на "Скъпо минало".
Пуснаха вече линка за озвучката.
Пак е симпатичната преводачка.

https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456242752%2F3e213e82821c … pl_wall_-46308288

Приятно гледане и безпроблемен нет!

# 671
  • Варна
Тенкю Злати, Дъгичке - пускам ги : )
Добре ,че има озвучаване : )

Обща снимка от последния снимачен ден.

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 20:42 от BVAR

# 672
Цитат
Джемаль интересуется как Джахиде спаслась. Сказала, что была в воде. Потом выбралась. Плыла к берегу. Берег был далеко. Поэтому не сразу пришла домой.

Цитат
Махир намекнул, что Азра будет хорошей сильной мамой. Говорили о Джахиде. Доплыла до берега. Пришла сама домой.

Цитат
Ипек сказала Синану, что они скоро отсюда все уедут. Не допустят, чтобы их мама вышла замуж за их дядю. Синан сказал, что конечно же им лучше уехать. Сказал, что он тоже с ней поедет. Он ее не оставит.

Цитат

Махир при всех сделал предложение Азре. Она ему отказала. Он очень расстроился. Позже сказал, что он ее подождет. Она сейчас не готова к браку. Она сказала, чтобы он не ждал. Думает, что она его не любит. Она не смогла ему сказать, что она его очень сильно любит. Только сказала, что не сможет выйти за него замуж. Не хочет ему давать надежду. Не могла сказать, что она убила человека. И неизвестно что на нее ждет.

Цитат
Азре плохо. Она обидела Махира. Чилем сказала, что она ее простила. Ведь она не плохой человек. Специально она никому не причинит зло. Они помирились.

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 21:34 от * Дъга

# 673
  • Варна
Голяма гадина този чичо.Пълен психопат. Ето, че адвоката знае истината за преди и той го е измъкнал и явно натопил Джахиде.

Това беше. Финализираха го.
Много красиви двойки . Hands Clap Можеха да им измислят хубави истории.

И рускините и те писали , че директора по подбора на актьорите е свършил ювелирна работа.

Двамата Бураковци. Десния малко повече ми харесва : )))) Ако чуете за филм с него ми свирнете. Много готин Grinning

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 22:59 от BVAR

# 674
Все пак мисля ,че трябваше да дадат шанс на този сериал . Сетих се за Алабората на Кадир и Елчин как го занулиха по този начин ,а беше толкова интересен . Но какво да се прави , ще чакаме нов проект на Севда и пак ще си го коментираме тук .Поне СМ го направиха с хубав край .
Боби , като правиш новата тема го махни от заглавието , но разбира се ще оставиш името на Севда , нали ? Мисля си ,че нашето момиче няма да стои дълго без работа .
Лека нощ , дружки

Общи условия

Активация на акаунт