Тя заслужава да се гледа. Прави хубави роли.
Днеска цял ден някакви магии има в мамата. Някои коментари ги виждам чак сега
- като този на Танита. Преди това на Дъгичка ми липсваха.

Боби
Дъга
Фили
,благодаря за снимките,преводите и коментарите!

И аз съжалявам за сериала!Поне да бяха го изместили друг ден и да няправяхя още епизоди,както ''Моя сладка лъжа'' с Фуркан Палалъ! 

Даже ми направи впечатление, че при спомените на младия Ферман, той подтичва досущ като Али, не знам дали беше търсен ефект. 
Не ми е много лицеприятна актрисата, обаче, ако е за 1-2 епизода, се надявам функцията ѝ да бъде да "посъбуди" малко Ферман - т.е., в конкуренцията помежду им, тя да поиска да работи с Али, и с това да бъде предизвикана ревността на Ферман. И така ще прогледне, че, колкото и да не иска Али да го нарича "батко", напълно ще заема тази роля в неговия живот. 
Али така сладко се гледаше в огледалото и си оправяше косата след като Ферман съвсем непринудено я разроши.
А да не говорим как си гушкаше шала на Ферман и се загръщаше с него докато спеше.
И, разбира се, заявката на Ферман, че ще се борят заедно и този път няма да се откаже.
Точно "батко" му е на Али, колкото и уж да се бори да не е така. 

,за коментара на епизода ЧД!

,не си уточнила кои епизоди от ЗЯ имаш да гледаш за да ти пусна линкове за чужбина! 

Нали знаете , не мга да се сдържа да не

Нали знаете , не мга да се сдържа да не

за съжаление няма да ме прочетат , де да бяха ме чели и преди , когато миналата година по това време направиха образа на Алихан на пух и прах , а Ендерица на манна небесна
Можеха да направят още тогава по-различни проблеми на ЗейАл и една по-забавна Ендера както са сега с Йълдъз , а те - Жената - Демон в действие ...
тази Ябълка , която сформира тази прекрасна група не ми излиза от главата

, разбира се за ЧД става дума , сега ще се редактирам

Фили
Гости 

, мерси за инфото
мрси за епизода , още снощи се "възползвах " 

Започва и ''Дъщерята на посланика''!Редиците ни ще намалеят за онлайн гледане!
Интересен ще ми е утре рейтинга!