Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Скъпо минало/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 24

• 48 490
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Ще го махна от заглавието, Фили. Няма за какво да седи. Севда ще си я оставим разбира се.
Тя заслужава да се гледа. Прави хубави роли.

Днеска цял ден някакви магии има в мамата. Някои коментари ги виждам чак сега Rolling Eyes - като този на Танита. Преди това на Дъгичка ми липсваха.

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 23:18 от BVAR

# 676
Добро утро! Hug Hug Hug

Таня HugБоби HugДъга HugФили Hug,благодаря за снимките,преводите и коментарите! bouquet bouquet bouquet bouquet

Успях да видя някои моменти снощи от финала! Peace И аз съжалявам за сериала!Поне да бяха го изместили  друг ден и да няправяхя още епизоди,както ''Моя сладка лъжа'' с Фуркан Палалъ! Peace

СМ

ЧД

зад кадър с фен

зад кадър...подготовка на Онур за образа на Ферман...той си пее... Wink
https://vk.com/onur_tuna?z=video-164262731_456239518%2F1af747d57 … l_wall_-164262731

Филма с Онур и Тувана-''Тежка романтика'' ще е на екран от 28.02.2020 г.!

Приятна събота на всички! Hug Hug Hug

# 677
  • София
Здравейте, момичета! Revolving Hearts

Отново прекрасна серия на Доктор-чудо, макар и логично едно ниво по-мудна от предишната. И това със сигурност беше епизодът на Онур, особено при спомените на Ферман как "оставя" сестра си в дом. Изключителен! Hands Raised Hands Даже ми направи впечатление, че при спомените на младия Ферман, той подтичва досущ като Али, не знам дали беше търсен ефект. Grinning

Честно казано, очаквах доктор Ела да е съпругата на Танжу, с която се развежда. Та донякъде се разочаровах в края на епизода. Grinning Не ми е много лицеприятна актрисата, обаче, ако е за 1-2 епизода, се надявам функцията ѝ да бъде да "посъбуди" малко Ферман - т.е., в конкуренцията помежду им, тя да поиска да работи с Али, и с това да бъде предизвикана ревността на Ферман. И така ще прогледне, че, колкото и да не иска Али да го нарича "батко", напълно ще заема тази роля в неговия живот. Blue Heart

А аз продължавам да твърдя, че историята между Ферман и Али е най-истинската и чиста в целия сериал. Няма Назлъ, няма Белиз - във Ферман и Али е истината. Grinning Али така сладко се гледаше в огледалото и си оправяше косата след като Ферман съвсем непринудено я разроши. Heart Eyes А да не говорим как си гушкаше шала на Ферман и се загръщаше с него докато спеше. Heart Eyes И, разбира се, заявката на Ферман, че ще се борят заедно и този път няма да се откаже. Heart Точно "батко" му е на Али, колкото и уж да се бори да не е така. Sparkling Heart

# 678
Здравейте групичка,

Загубих се доста по трасето. Последните седмици не ми остава време да гледам нищо, прочитам ви и се информирам за събитията. С ДЧ съм го закъсала, 4 серии имам да гледам. Надявам се през ваканцията да успея да наваксам.
А днес реших да гледам малко от ЗБ, но установих, че нито един линк не ми се отваря да гледам. Да ме насочите на някъде, за да продължа с епизодите? Да отбележа, че не съм в България.

Анализите, които правите след всеки епизод са страхотни,снимки,преводи,всичко.Просто сте супер изчерпателни. Благодаря ви 💐.

# 679
Привет! Hug

Тинче Hug,за коментара на епизода ЧД! newsm10 bouquet
Цитат
А днес реших да гледам малко от ЗБ, но установих, че нито един линк не ми се отваря да гледам. Да ме насочите на някъде, за да продължа с епизодите? Да отбележа, че не съм в България.
Плами Hug,не си уточнила кои епизоди от ЗЯ имаш да гледаш за да ти пусна линкове за чужбина! Peace

Ето линк,където са качени всички епизоди!Знам,че момичетата винаги дават линкове и за чужбина! Peace
https://vk.com/topic-113691288_37641924?offset=40
Ето на последния...
https://ok.ru/video/1368834837054
и в Облака
https://cloud.mail.ru/public/2vNE/27F1JyF1Q

Ако имаш регистрация в Дата-БГ.нет,можеш да си ги изтеглиш
ето линк за всички епизоди
http://data-bg.net/index.php?page=torrents&search=Yasak+Elma … ns=0&active=0

СМ
рейтинга
Total
1.#Hercai 9,37
2.#ArkaSokaklar 8,67
9.#MasterChefTürkiye 4,72
10.#GüldürGüldürShow 4,49
15.#PayitahtAbdülhamid 4,15
21.#SevgiliGeçmiş 3,04
23.#FerhatileŞirin 2,63

AB
1.#FatihPortakal ile #FoxHaber 8,02
2.#MasterChefTürkiye 6,11
3.#GüldürGüldürShow 5,91
4.#PayitahtAbdülhamid 5,32
5.#Hercai 5,18
6.#ArkaSokaklar 5,08
11.#SevgiliGeçmiş 3,23
13.#FerhatileŞirin 2,94

ABC1
1.#FatihPortakal ile #FoxHaber 8,68
2.#Hercai 7,63
3.#MasterChefTürkiye 6,52
4.#GüldürGüldürShow 5,83
5.#ArkaSokaklar 5,68
6.#PayitahtAbdülhamid 5,65
17.#SevgiliGeçmiş 3,23
20.#FerhatileŞirin 3,02

▪Total:
1. Ветреный [ATV] - 9.37↔
2. Опасные улицы [KANAL D] - 8.67⬆(+0.27)
15. Право на престол Абдулхамид [TRT1] - 4.15⬆(+0.68)
20. Клятва [KANAL 7] - 3,21⬇(-0,56)
21. Любимое прошлое [STAR TV] - 3.04⬆(+0.29)
23. Ферхат и Ширин [FOX TV] - 2.63 ⬇(-0.91)

▪AB:
4. Право на престол Абдулхамид [TRT1] - 5.32⬇(-0.80)
5.Ветреный [ATV] - 5.18⬇(-0.03)
6. Опасные улицы [KANAL D] - 5.08⬆(+0.98)
11. Любимое прошлое [STAR TV] - 3.23⬆(+0.69)
13. Ферхат и Ширин [FOX TV] - 2.94⬇(-0.24)
30. Клятва [KANAL 7] - 1,68⬇(-0,31)

ЧД

ЗЯ

Последна редакция: сб, 14 дек 2019, 17:17 от Zlatina3

# 680
  • Варна
Злати Hands Plus1

Тинче  Grinning
Ферман и Алин наистина седят много добре и ще имат по-особена емоционална връзка. Взаимно ще си помогнат.

# 681
Добра вечер  другаркиии Heart Eyes
Мерси за инфото и постовете .Както винаги , много ми е приятно да ви чета Flowers Hibiscus
На тази снимка ми направи впечатление ,че тук личат 30-те години на Танер .Иначе прилича на 20 годишен в сериала .

Много талантливо и мило момче е той , а приятелката му -Едже много ми харесва .Радвам се за нея ,че ще се снима в нов сериал .
Говорейки за нов сериал , не може ли Севдичка да гостува в някой епизод на ЧД , а ? Може да е в някакъв друг образ ,а може и като Зейнеп - дошла си е за малко в Истанбул и се е разболяла ,и идва в клиниката , където най-добрия хирург е братовчед на Алихан , с когото много си приличат Smiley Нали знаете , не мга да се сдържа да не
 "сценариствам " Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Да си припомним този хубав откъс от Ябълката - много смешна Йълдъз и момчетата , много развалнуван Алихан , много сладка Зейнеп ,много силен Дюндар ( жалко ,че после се полъга по акъла на Курбан ) .

Последна редакция: сб, 14 дек 2019, 23:52 от Phillipine

# 682
  • Плевен / София
Добра вечер  другаркиии Heart Eyes
Мерси за инфото и постовете .Както винаги , много ми е приятно да ви чета Flowers Hibiscus
На тази снимка ми направи впечатление ,че тук личат 30-те години на Танер .Иначе прилича на 20 годишен в сериала .

Много талантливо и мило момче е той , а приятелката му -Едже много ми харесва .Радвам се за нея ,че ще се снима в нов сериал .
Говорейки за нов сериал , не може ли Севдичка да гостува в някой епизод на Ябълката , а ? Може да е в някакъв друг образ ,а може и като Зейнеп - дошла си е за малко в Истанбул и се е разболяла ,и идва в клиниката , където най-добрия хирург е братовчед на Алихан , с когото много си приличат Smiley Нали знаете , не мга да се сдържа да не
 "сценариствам " Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Да си припомним този хубав откъс от Ябълката - много смешна Йълдъз и момчетата , много развалнуван Алихан , много сладка Зейнеп ,много силен Дюндар ( жалко ,че после се полъга по акъла на Курбан ) .

т.е. на ЧД Hands ClapHands Plus1Hands Clap

# 683
  • Варна
Фили - дано да те прочетат : )
 Има моменти , когато наистина Танер си изглежда на 30-сет.
Изглежда ми понякога доста уморен.

# 684
Боби Hug за съжаление няма да ме прочетат , де да бяха ме чели и преди , когато миналата година по това време направиха образа на Алихан на пух и прах , а Ендерица на манна небесна Imp Можеха да направят още тогава по-различни проблеми на ЗейАл и една по-забавна Ендера както са сега с Йълдъз , а те - Жената - Демон в действие ...
Гости Hug тази Ябълка , която сформира тази прекрасна група не ми излиза от главата Grinning Smirk
Satisfied , разбира се за ЧД става дума , сега ще се редактирам Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 дек 2019, 23:57 от Phillipine

# 685
Добро утро! Hug Hug Hug

Боби Hug Фили Hug newsm10 Гости Hug

ЧД
Онур.... newsm10

СМ

ЗЯ
Еда Едже

Приятна неделя! Hug Hug Hug

================================

Доктор Чудо - 13 еп. Бг.суб.
https://ok.ru/video/1593809766932
https://vk.com/club113691288?z=video384415937_456239430%2F26b7e9 … l_wall_-113691288

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 14:42 от Zlatina3

# 686
Здравейте дружки в неделя Heart Eyes
Злати Hug , мерси за инфото
Ели Hug мрси за епизода , още снощи се "възползвах " Grinning
Много са сладки Онур и Танер , предчувствам ,че освен в сериала и в живота ще се сприятелят - двамата са на една възраст и освен актьорството са се посветили на музиката .  Наистина химията в ЧД м/у двамата не може да се сравни с химията им с дамите там Grinning
Ферман е със смокинг , явно снима сцени от бала .

Понеже това е бал за средства за болницата , се надявам ,че не са ''взаимствали '' от Анатомията на Грей - там имаха бал за подпомагане на болницата ( имаще някакво недоразумение с организаторката и тя беше наела буквално цирк- фокуси , акробати и т.н )и се случи нещастен случай , тогава всички потенциални спонсори видяха на живо хирурзите ''в екшън " ,и разбира се бяха повече от щедри . Всъщност дано за ''взаимствали ", ще бъде прекрасно да видим нашите доктори на бойното поле Simple Smile
Снимка на Онур и момиченцето , което играе Фатош в Спешното.

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 15:59 от Phillipine

# 687
  • Варна
wavey

ЗЯ
Йълдъз я е озарило : )))

Нямало любов в техния живот, само се стараели да преживеят дните. ( нещо в този дух)
В стил - "Богатите също плачат . Grinning

ДЧ
Фили : )
Нека малко и с други дрехи да ги видим : )))) , че до сега почти само с докторските екипи са.

# 688
Добро утро!

Днес е денят на ЗЯ! Party Започва и ''Дъщерята на посланика''!Редиците ни ще намалеят за онлайн гледане! Wink Интересен ще ми е утре рейтинга! Laughing

СМ
Снощи късно пуснаха превода на последния епизод...
Любимое прошлое 8 серия | Русские субтитры DiziMania
https://turkru.tv/lyubimoe-proshloe-8-seriya.html
http://great-tv.tv/turetskie-serials/dorogoe-proshloe-lyubimoe-p … turetskie-serialy

ЧД
Онур е пуснал нова снимка в ИГ си....

Скрит текст:
“ — На, держи, мои лёгкие, пускай они будут твоими.. Онур Туна, это что за слезы? (Как ты плачешь?)”

Приятен ден и успешна седмица! Hug Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose

# 689
Добро утро мили Момичета,:smiles:Flowers Hibiscus

Напоследък не съм много активна поради бабешки задължения, но какво да правя
                                    трябва да се помага, пък и това да доживееш внуци е такова щастие, че не мога да го
                                    сравня с нищо друго.
                                    ЧД какво да кажа за 13 еп. много силен, много човешки и разтърсващ. Определено има
                                    върху какво да помислиш и да се разстроиш. Поплаках си пак , всъщност аз почти на
                                    всеки епизод си поплаквам. Много добра работа на екипа СЦ, режисьор, оператор , а
                                    също така каста е отличен. Онур и Танер са перлата на короната никога не съм предпола-
                                    гала, че ще попадна на такива отлични актьори. Танер го забелязах преди време в
                                    " Квартала на богатите " и още тогава много го харесах, но Онур го открих в ЗЯ и там
                                    беше моето изумление колко е перфектен във всеки жест, поглед и детайл. Той в ЗЯ все
                                    едно не играеше, а всичко се случваше наистина, вие всъщност го знаете. Никога няма
                                    да забравя любовта им със Зейнеп.

ЗЯ гледам я предимно с буквички, но рехаво, това вече не е същия сериал, този змиярник
                                    ми идва малко в повече, може би само Йълдъз е лъч светлина, всичко останало е
                                    интриги, чернилки, номера, манипулации. Не можах да разбера Игийт с този брак на
                                    Ендера и Кая,  тук не става дума да съм на страната на Лейля, да тя е добро момиче,
                                    но някакси химията с Кая не им се получаваше много. За двойката Игийт и Лила, там за
                                    мен е направо катастрофа, толкова е изкуствено всичко, че няма накъде.

СМ от 4 еп. не съм гледала, но съжелявам, че го финализираха набързо. Мисля, че имаше
                                   хляб в сюжетната линия и можеше да стане интересно. Ще го изгледам  обаче. Жалко за
                                   Севдичка, че не попадна на такъв проект като Онур. Не се съмнявам, че и тя ще си намери
                                   добър проект, такава актриса няма да остане безработна.Heartpulse

Злати, благодаря ти за кафето, инфото и всичко каквото правиш за темата, благодаря и
                                   на всички Дружки, които ни отсрамват, бъдете живи и здрави.
                                   На всички вас желая една добра и спокойна седмица.Flowers HibiscusFlowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт