Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Скъпо минало/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 24

• 48 476
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
А Халит пак вряска на Йълдъз : ))))
Божееее защо го слуша и му се обяснява?!?!? Weary

Зехра пак била аптал ... тоз Халит  друго не знае.

Пак крещящия мъж дават JoyJoyJoy

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 22:26 от BVAR

# 706
Адвокатът Метин е открил снимка на Надир от затвора облечен в женски дрехи!Халит явно ще го шантажира за да му върне акциите!
Кая се ядоса на случилото се с Йиит и се съгласи да работи при Надир!

# 707
  • Варна
А така Халит си събира армия срещу себе си.

# 708
Надир привика Йълдъз и й каза да вземе снимката от Халит!Иначе ще убие Халит!Йълдъз привика и Ендер за да е при Емир!Заляха Халит с кафе!Йълдъз взе от сакото снимката и я даде на Надир,но е снимала с телефона си! Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 22:44 от Zlatina3

# 709
  • Варна
       Интересно – Йълдъз на няколко пъти тази вечер спомена Зейнеп.  #Crazy Дали пък не са решили да я върнат в някоя серия? newsm78 newsm78 newsm78

# 710
  • Варна
Добре се е сетила Йълдъз.
Значи Надир все пак се е поуплашиш от снимката ; )))

Бризче - вярно я споменава Hands Plus1

Да, би било много интересно , ако я върнат. Hands Clap
И Сечкин могат да вземат Blush
Бурак Ямантюрк също е много готин Wink

Фрага на Доктор Чудо е много хубав.

А освен този Злати , които пусна на Рамо, има и втори  фраг на Мраз - също добър и интересен.

# 711
Боби Hug,благодаря за компанията тази вечер!

Бризче Hug,и аз чух за Зейно!Ще бъде интересно ако я върнат!Но ще е без Алихан! Simple Smile

Пуснаха фрагмана....
Йълдъз и Зехра в ареста... Laughing Халит пак е бесен

Yasak Elma 62. Bölüm 1. Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=pYFcdnHKy4U

# 712
  • Варна
Упорито се опитват да му докарат инфаркт  на Халит ; ))))

А така - вече не смеят да ни оставят без фраг.... ахахахаха , че конкуренцията не спи!

# 713
Добро утро! Hug

ЗЯ
фрагмана с озвучка-

https://www.youtube.com/watch?v=TSjlmAPNBFo&feature=youtu.be

снимката с Надир от затвора...

ЧД

Скрит текст:

Приятен ден! bouquet

# 714
Здравейте дружки Heart Eyes
Аз снощи бях в плен на Неслихан , знаете , но ви четох , за да съм наясно със Змиярника Joy
Малко ми стана жал за Халит , че всичко е против него , не че не заслужава наказание , но предпочитам да го получи от бившите си жени и не така сурово ! Този враг много противен ...
Това Зейно да се върне , макар и за кратко не е лоша идея . Тъкмо по моя сценарий може да отиде да се лекува при братовчеда на Алихан доктор Ферман Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye
Мисля ,че Аксой и го дължи това !!!
Злати Hug кое е това момиченце ? Щеше ми се Онур да се публикува с племенницата си , която много обича . но той е много обран от към инфо за себе си . Песента му има 1000000 гледания в Тубето .Представете си колко повече би имала , ако той участваше .Но той както обясни на журналиста , не искал толкова да се натрапва . Похвално за неговия скромен характер , но все пак е актьор и всякаква реклама е задължителна . Много интересен човек е нашият Синеочко

# 715
Фили Hug

Ретинга

ЗЯ,продължава да си държи 3-то място,но ДП като за 1-ви еп. също е добре! Peace

Total / 3 / 6.39
Ab / 3 / 7.05
Abc1 / 3 / 7.14

Total
1.#Çukur 10,21
3.#YasakElma 6,39
4.#SefirinKızı 5,93
8.#Zalimİstanbul 4,96
11.#MasterChefTürkiye 4,38
17.#KimMilyonerOlmakİster 3,17
30.#Vuslat 1,76

AB
1. #FatihPortakal ile #FoxHaber 9,63
2.#Çukur 8,21
3.#YasakElma 7,05
4.#SefirinKızı 6,16
6.#MasterChefTürkiye 4,38
9.#Zalimİstanbul 3,52
16.#KimMilyonerOlmakİster 2,40
19.#Vuslat 2,08

ABC1
1.#Çukur 9,96
2.#FatihPortakal ile #FoxHaber 9,7
3.#YasakElma 7,14
4.#SefirinKızı 6,87
7.#MasterChefTürkiye 4,95
10.#Zalimİstanbul 4,38
16.#KimMilyonerOlmakİster 2,95
24.#Vuslat 1,95

▪TOTAL:

1. #Чукур  - 10.21% (-0.64)

3. #Запретныйплод - 6.39% (-0.10)

4. #ДочьПосла - 5.93%

8. #ЖестокийСтамбул - 4.96% (-0.55)

30. #Вуслат  - 1.76%

▪АВ:

2. #Чукур - 8.21% (-0.81)

3. #ЗапретныйПлод - 7.05% (+0.84)

4. #ДочьПосла - 6.16%

9. #ЖестокийСтамбул - 3.52% (-1.42)

19. #Вуслат - 2.08%

Скрит текст:

Цитат
Злати Hug кое е това момиченце ?
Фили Hug,снимката я взех от ТТ и не знам!

# 716
Добър ден Момичета Ябълки,:hugs:

Снощи нищо не можах да гледам, пак бях заета. Добре, че ви прочетах та горе долу придобих
               представа за случващото се. Това за Зейнепка да я включат в ЗЯ е много добра идея. Наистина Ф.
               Аксой й го дължи, но ми се струва, че е прекалено хубаво, за да стане. Дано Бризчето е права.Това
               да я споменават дано да не е случайно. Нея и Онур мога да ги гледам до безкрай, толкова ги харесвам
               и обичам. Тези двамата ми взеха акъла с актьорската си игра.HugTwo Hearts
                        Дъщерята на посланика някой ще я превежда ли? Знаете ли нещо по въпроса ?

Ще трябва да изгледам по празниците и СМ, че там имам да наваксвам 5 епизода.

Сега чакаме четвъртък за ЧД, пак ще си поплача, но сълзите изчистват душата.Cry

Желая ви един хубав декемврийски ден, ден на спокойствие, топлина и усмивки.Flowers Hibiscus

# 717
Този тийзър на Рамо не ви ли напомня на Чукур ( ако някоя от вас следи сериала ). Много ми напомня и обстановката, и ходенето по покривите...

# 718
  • Варна
Привет момичета! wavey
Новата тема е подготвена и само чака да изпишем тази : )))
Ако не стане до 18:30, после чак след 00:00 ще мога да я пусна.

Рейтингът е повече от добре! Даже имаме голямо повишение в АБ.
Дъщерята стартира със супер рейтинг.
Но разликата с Ябълката е голяма. То мисля ,че няма друг сериал като Ябълката - толкова съвременен и светски.

В Дъщерята има доста неща подобни на Херчай - един пример - колибката. Simple Smile
За Рамо не знам , но май и на други места го прочетох.

И на мен ми прави впечатление - като има нещо успешно и си го копират.
За Ябълката жеста на Алихан, където си сложи ръката до сърцето на Зейнеп в началото, го имаше същото в Кара Севда 1:1 .

Струва ми се Мраз(или Смразяване, може и Вледеняване) ще бъде голямата изненада на сезона - фраговете са много хубави.

Севда се била разделила с Кунт. Уж , заради разстоянието - нейния сериал се снимаше в Измир.
: )))) Както пишат рускините - ще кажеш, че в Космоса е отишла. И май още преди снимките са се разделили.
Толкоз му е била любовта на това момче.

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 13:55 от BVAR

# 719
Ябълката е не само съвременен , ама с тези ''цицовидения '' и голи баджаци си е за глоби отвсякъде ! Stuck Out Tongue Winking Eye
Като си  помисля какви са лицемери тези псевдо моралисти в Турция ...Imp ScreamRage
Кунт- Мунт , не ми харесваше , все едно беше със Севда заради популярността и в Ябълката Smile
Значи тя за това се гушеше без притеснение със Сечо на сета Stuck Out Tongue Winking Eye
 ЧД - снимки от 15 епизод

ЗЯ -Да добавя - подругите са във възторг от раздялата на Севда с Кунт Satisfied

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 15:28 от Phillipine

Общи условия

Активация на акаунт