Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Скъпо минало/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 24

• 48 483
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Боби HugФили Hug

ЧД
Още две снимки от 15 еп.! Peace

и озета...
Скрит текст:
15. Bölüm Özeti

Berhayat Hastanesi’nde iki yenilik vardır. İlki; Kıvılcım’ın hazırlıklarını Beliz’den gizli yürüttüğü bağış gecesinin balosu sonunda gelip çatmıştır. İkincisi; özel bir vakada uzmanlık sunmak için hastaneye gelen Doktor Ela’dır. Ali, yabancı insanların arasına girmekten çekinir ve baloya gelmek istemez. Ama Kıvılcım’ın planı uyarınca Tanju, Ali’yi baloya gelmeye zorlar. Diğer tarafta Doktor Ela ve Ferman tedavisini üstlendikleri vakayla ilgili çabucak fikir ayrılığına düşerler ve aralarında rekabet başlar. Balo gecesinin hazırlıkları doludizgin sürerken hastane ahalisi geceye birlikte gidebilecekleri birini arar; aşıklar yüzleşir, kimi kalpler kırılır. Ve bütün o karmaşanın tam ortasında Ali, abisinin neşterini kaybeder. Balo gecesinde gizli bir tehlike onu beklemektedir ve Ali’nin neşteri olmadan bunu atlatması imkansızdır.

# 721
Моя милост като преводач ( много обичам да превеждам , но от език , който знам Grinning  , в случая без да знам турски )

В болницата има две новости. 1.  Нощта  на дарителския бал , чиято подготовка  се провежда тайно от Белиз,  най-сетне идва. 2. Д-р Ела, която идва в болницата като експерт по конкретен случай. Али се страхува да излезе сред чужди хора и не иска да дойде на бала. Но според плана на Кавълдджъ, Тажу принуждава Али да отиде на бала. От друга страна,  м/у доктор Ела и Ферман скоро се появяват разногласия  по случая,  който ще лекуват заедно  и между тях започва конкуренция. Докато подготовката за балната вечер върви с пълна пара , хората в болницата търсят някой, с когото да отидат ; влюбените се конфронтират , някои сърца са наранени. И посред цялата тази каша Али губи скалпела на брат си. Тайна опасност го очаква на бала и е невъзможно той  да оцелее без скалпела си .

Като гледам снимката на Назлъ и Ферман , той сигурно отказва да отиде , не е със смокинг ( жалко , много би бил хубав ) , но сигурно ще се притече на помощ на Али .

# 722
  • Варна
Сладури ДЧ - готини снимки са им пуснали.  Hands Clap

# 723
Явно ни очаква интересен епизод на ЧД, така разбирам от снимките и вашите комен-
                           тарии. Дано да успея да гледам онлайн.

По отношение за раздялата на Севда с Кунт си казвам, че аз още от началото много
                           не го харесах това момче. Като публикувахте снимки на тях двамата си казвах тия двамата ще
                            я карат ден до пладне. Някак си не ми стояха много добре, ами не си отиваха много. Да кажа,
                           че съм щастлива не бих могла, но знам едно, когато човек си намери половинката не може
                           току така да се раздели. Явно нещо не се е получило. По отношение на рускините реакцията им
                           не ме изненадва.Те реагират толкова емоционално, че чак накрая вземат и си повярват, като
                           че ли нещо зависи от тях, откачалки са си малко, но трябва да им се признае, че всички са
                           карали школата на КГБ. Сладурки......

Хубава вечер Момичета Flowers Bouquet

# 724
Добър вечер момичета Hug
Има преведен епизод

Забранената ябълка 60 еп. - бг. суб.
https://vk.com/club113691288?z=video-113691288_456241032%2F050ac … l_wall_-113691288

и тук
https://ok.ru/video/1377088375358
Приятно гледане! Simple Smile

Благодаря много за положения труд, на екипа който превежда Hug Flowers Rose

# 725
  • Варна
О, каква изненада  : )
bouquet за Вили, която продължава да превежда Ябълката!

Грозденце, благодаря , че си пуснала инфо Hands Plus1

Танита : ) , и на мен не ми харесваше до Севда този Кунт, ама нали не е наша работа и си траех : )))). Но ето ,че лъсна работата.  Чудно , дали по времето на Ябълката, ако не беше с него щеше да има друго развитие с Онур ? Thinking
Макар че и той е един несериозник.

Ето от рускините майтапчийски скеч с Алихан и Зейнеп. Много си отиваха  : ))) Колкото повече време минава , толкова повече ми харесват.
https://vk.com/video-158910545_456241118

# 726
Добро утро!

Благодаря на Фили Hug,за превода на озета;на Грозденце Hug,за инфото за превода на ЗЯ! bouquet bouquet

Таня Hug,за коментара!То май на всички не ни е харесвал Кунт,но си траехме! Wink

Боби Hug,рано ме развесели с руския скеч! Wink

Приятна сряда! Hug Hug Hug

# 727
  • Варна
Christmas TreeCoffeeCookie
Привет!
Онур

ДЧ
От рускините:
"Брата Ахмет и учителя Ферман....
Те заемат важно място в живота на Али.
Единият е миналото, другият е бъдещето.
Всеки трябва да има близки хора,
за които да се придържа през живота си."

СМ
Ето, ние сме тук . . .
ᅠᅠᅠ Времето спира, когато си вътре, когато животът отвън тече без нас. Като ,че сме в зимен период, който няма край. Като , че сме застинали в нощта и утрото не настъпва. Но има надежда! Надеждата е навсякъде около нас! Понякога в малкото облаче, понякога в лекото трептене на крилата на птицата.
ᅠᅠᅠ «Ипек!».  Понякога в малката хартийка. В края на краищата нашите възражения доведоха до резултат. Изясни се колко ужасен човек беше Текин. Съдът прие нашите възражения и ни пуснаха.
Ние сме свободни!
Повече няма пречки, които да ни отделят от любимите мъже.

От Севда - това е нейния Кажу : ), сладък рижав котак.

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 12:59 от BVAR

# 728
Привет! Hug

ЗЯ
Пуснаха руския превод ....
Запретный плод 61 серия | Русские субтитры DiziMania
https://turkru.tv/zapretnyy-plod-61-seriya.html

ЧД
Озетът и на руски ез.
Цитат
«Чудо доктор» 15 серия. ОЗЕТ

▪В больнице Берхаят две новости!
⃣Первая: подготовки Кывылджим к благотворительному вечеру, организованному ею втайне от Белиз, закончены и этот день наконец настал!
⃣Вторая: для лечения необычного пациента в больницу приехала Доктор Эла.

Али избегает контактов с чужими людьми, поэтому не хочет идти на вечер. Но план Кывылджим пошёл как надо и Танжу заставляет Али пойти туда.

Мнения доктора Элы и Фермана на счёт лечения пациента разнятся, между ними начинается соперничество!

Подготовка к вечеру идёт полным ходом, и все сотрудники больницы ищут себе пару, с кем пойти на этот бал: влюблённые воссоединяются, а у некоторых разбиваются сердца! И во всей этой путанице Али теряет скальпель, подаренный братом! В этот вечер его ожида

СМ
Севда

# 729
Aз искам да изкоментирам последните снимки от Злати :
ЧД - Леле , кой се е подиграл така с Хазал -Белиз ? Каква е тази рокля  ? УжасТ Flushed
От 4 -те сладурани от СМ нашата Севда е най-красива ! Heart Eyes

# 730
Aз искам да изкоментирам последните снимки от Злати :
ЧД - Леле , кой се е подиграл така с Хазал -Белиз ? Каква е тази рокля  ? УжасТ Flushed
От 4 -те сладурани от СМ нашата Севда е най-красива ! Heart Eyes
Phillipine 😂😂😂 много точно казано!

# 731
  • Варна
wavey

Sign Triangular Flag On PostПуснали са и последния епизод на Скъпо минало с превод на бг.
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusHands Clap

Фили - вярно не й седи добре това нещо на Хазал.

Sign Triangular Flag On PostНещо интересно за клипа на Онур:

От рускините  

На повечето от вас е известно , че Онур Туна пусна клип към сингъла си   «Yangın Yeri», но не е много известен фактът ,че клипа е сниман в Русия и по-точно в  с. Кондуки Тульска област.  Планините, които се виждат в клипа са известни с името  «Романцевские». Извънземния пейзаж, сравним с повърността на Марс, съчетава в себе си и езеро с невероятни цветови оттенъци , прорязана с пукнатини пустиня,  скалисти планини и дървета с корени отиващи дълбоко в глинените прослойки. Но ставаше дума не за планините, а за новия клип на Онур.

Главната роля в клипа  към «Пожар» се изпълнява от Александра Верхошанская, която отдели време за нас и ни осветли по няколко въпроса:

Кога ви предложиха да се снимате в клипа? Кой се свърза с вас - самият автор или кастинг -директора?

— Работата е в това, че предложението за участието в клипа дойде от режисьора Хакан, а неговата жена ми е близка приятелка.

Защо той е избрал за снимките Русия?

— Хакан дойде в Москва, за заснемането на «Кратък метър» с мен в главаната роля и паралелно с това му отправиха предложение за заснемането на клипа.  Заради експеримента той предложи да го заснеме в Русия, просто така реши.  За него това е необичаен опит, обади ми се, а аз се обадих на Арсен (Арсен Именов, приятел и коллега на  Александра в клипа).

Т.е. получихте ролята само благодарение на приятелството ви с жената на режисьора? Кое ви накара да се съгласите?  

— Хакан виждаше в този клип мен самата.  Аз му се доверявам напълно. За това да се съглася не беше трудно.

Той наистина си знае работата!

— Да.

А по какви критерии разгледжахте този проект ? Т.е., вие веднага ли се съгласихте като получихте предложението или първо чухте песента?

— Чух песента, говворих и с Хакан . Той показа какви са неговите виждания и как мисли да заснеме кадрите. Запозна ни и с оператора. Бях сигурна , че ще се получи ефектно....

И не сте сбъркали! Работата е прекрасно свършена!

— Това ме радва много! Благодаря ви!

Злати : ), Сними : ), Танита : )

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 22:49 от BVAR

# 732
Добро утро!

Днес отново е нашия ден за кино с ЧД! Party

Фили Hug,с този тоалет Хазал/Белиз е била на галата на ''Atiye''

Скрит текст:

ЗЯ

пуснали са 2-ри фрагман

https://www.youtube.com/watch?v=v_VIWjhV5Oc&feature=emb_logo

с озвучка

https://www.youtube.com/watch?v=dTXRZSw7xUw&feature=youtu.be

репликите отделно
Скрит текст:
Второй фраг к 62 серии
-Я злодей этой истории.
-Я жизнь отдал из-за этих фотографий.
-Я из-за вас мужа предала.
-Ты не только мужа предала,ты и Эндер предала.
-Используя Эрима как повод войти в мой дом,ты совершила кражу!
-Какую кражу? Что за бред ты несешь?
- Мы очень повеселимся! И одним ударом двух зайцев убьем.
- Вам посылка пришла.
- Эндер ты была права,Халит мне изменяет.

Приятен ден на всички!

# 733
Хелоу дружки мили Heart
Аз малко ви поизоставих , но след като изгледах Дъщерята с бг субки съм направо зашеметена Scream
Оставете на страна пристрастието ми към Неслихан , но сериалът е страхотен , актьорската игра за Оскари !
Препоръчвам ви го горещо !
ЧД -Злати Hug знам ,че с тази рокля Хазал е била на премиерата на Берен , страшен фал .Отдавна не съм виждала такава грозна и много неподходяща рокля . Хазал има много нежна и елегантна фигура , НО това не помага .Направо гротеска .
Тази вечер ще видим с какво ще ни очароват Чудо - Докторите Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 10:06 от Phillipine

# 734
За запълване на времето докато чакам важно събитие гледам Хазал в Мръсни пари и любов с Енгин и Тюба. Там е с черна коса. Очевидно в годините се търси образ. Червеното тоалетче изглежда скандално, но как да се забележи иначе, как да се говори за нея на фона на другите звезди. И има фигура за такива експерименти. Защо не- тя е от шоу бизнеса, и пера в задника да си забучи ще има оправдание. Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт