Какъв крем за лице използвате? – Тема 16

• 73 304
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Купих си тези серумчета, ще давам отзиви

# 166
  • София
Здравейте, някой може ли да ми препоръча добър  витамин ц серум на сносна цена /в смисъл под 100 лв/
Аз харесвам този, като олио е https://remedium.bg/anti-age/auriga-flavo-c-serum-15ml.html

# 167
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Макар да съм чувала, че хора си мажат ръцете с крем за крака и са много доволни. Като се замисля то си е крем като крем и щом действа добре защо пък не.

Аз имам такива комбинирани кремове - пише,че са за ръце и крака.Специално за тези части от тялото,всичко,което хидратира,става за употреба.Виж,на лицето си не бих сложила крем за ръце/крака или лосион за тяло.

# 168
Да ви попитам - случвало ли ви се е, да си вземете уж хубав крем, с приятен аромат, който после да ви удуши с някаква овча воня? Вече с няколко крема ми се случи, та се чудя дали не си въобразявам ? Ланолин ли е, що ли? Rolling Eyes

# 169
Не ми се е случвало

# 170
Да ви попитам - случвало ли ви се е, да си вземете уж хубав крем, с приятен аромат, който после да ви удуши с някаква овча воня? Вече с няколко крема ми се случи, та се чудя дали не си въобразявам ? Ланолин ли е, що ли? Rolling Eyes

Случвало ми се е с един, два продукта, като съм убедена, че причината беше срокът на годност. Според мен това е първото, което трябва да провериш, като имам предвид срока след отваряне на продукта, др възможни причина за промяната на миризмата е, ако не се съхраняват на подходяща температура, аз лично голяма част от продуктите ги държа в хладилника.

Между другото от миналата седмица започнах да миксирам ретиноловия крем на drunk elephant с крема  ми за ръце, който в момента е на авен някакъв и само с две мазания има осезаема разлика, слушала съм многократно, че продуктите за лице са добре и за ръцете, но просто с това виждам разлика

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 09:00 от bubanka

# 171
Аз всичко за лице слагам на ръцете:)

# 172
Здравейте, момичета, препоръчайте ми силна хидратация под формата на маска или серум. Много харесвам нощната маска на Uriage, но от нея се обривам....

# 173
Аз всичко за лице слагам на ръцете:)
От някои кремове за лице кожата на ръцете ми става още по-мека и чувствителна и се наранява супер лесно - ако съм навън на по-студено и бръкна в чантата да взема нещо, ръката и най-вече кокалчетата се надират до кръв. Затова от известно време спрях да го правя. Но, аз по принцип съм с тънка и свръх чувствителна кожа, та вероятно проблемът е в мен, не в кремовете.

# 174
Light beam, моята кожа на ръцете е така зимата със или без крем, просто нищо не помага освен може би стабилно мазане с емолиентен крем преди лягане.
 Въпрос- коя серия на Ланком е подходяща за 34г. примерно, с нормална кожа през зимата и смесена лятото? Скоро си взех някои продукти на марката и мисля следващия ми крем да е също.

# 175
  • Edinburgh-UK
Здравейте, момичета, препоръчайте ми силна хидратация под формата на маска или серум. Много харесвам нощната маска на Uriage, но от нея се обривам....

Може ли линк към мастана на uriage ?

# 176

Може ли линк към мастана на uriage ?

https://www.uriage.com/BG/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%B … D0%A1%D0%9A%D0%90

Заповядай, много добре хидратира:)

# 177
  • Edinburgh-UK
Някой друг да я е ползвал тази маска на uriage и да се е обривал ? Аз съм със смесена кожа и много и се чудя сега дали да я взема

# 178
И аз съм ползвала тази маска, на мен просто не са ми любими продуктите, които оставят едно такова лигаво усещане върху кожата. Не съм се обривала, хидратира, но под нея си слагам и крем. Самата маска съм я нанасяла тънък слой, не съм убедена, че бих си я купила отново.

# 179
Аз пък съм супер доволна от нея, мажа си я и си спя с нея, да по мокро течна е бих казала.
Вече 4 та опаковка купувам !
Кожата ми е суха, даже се усеща леко грапава на бузите ..понякога. Особенно ми харесва лятото , много е леко въздушно усещането след нея. Не запушва пори и не мазнее.

Общи условия

Активация на акаунт